Scudo Sports

Kadro otoboyacıda kaç liraya boyanır?

uğur kocaağa

Daimi Üye
Tepki
188
Bugün kadro ve maşayı boyatmaya götürecem , zımpara işlemi bitti , bir boyacıya sordum sadece 30 liraya boyayacağını söyledi , astar boya vernik . Püskürtme boyayla aynı araba gibi olur dedi. 17 " kadro ve düz maşa boyanacak. Sizce diğer otoboyacıları gezmeme gerek var mı daha ucuza yapan olur mu yoksa bu fiyat iyi mi ??

Scudo
Bunu burdan bilmemiz çok zor ama böyle işleri yapmadan önce en az iki yere sormanı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: uğur kocaağa
@Serkan Demir

Daha önce boyatmış yada otoboya konusunda bilgili birileri vardır. Zamanım çok kısıtlı bugün kadoyu ve çatalı alıp merkeze ve ordan sanayiye inmem gerekiyor, işin aksi yanı elimde kadro 30 lira fiyat çeken otoboyacının önünden geçip gitmem lazım diğerlerine sormak için . O yüzden burdan belki bilen vardır diye soruyorum :) 30 lira çok bi para değil ama konu hakkında bilgim yok belki dahada ucuzdur belki fiyat normaldir onu merak ediyorum sadece. Çünkü pahacı esnafa pek iş yaptırmayı sevmiyorum parasında değilim yani. Mesela 2 liraya yapan varken aynı işi 4 liraya yapan birine iş yaptırmamayı tercih ediyorum. O yüzden sordum bilen birileri var mıdır diye;)

Eski rengi krom nikelajdı. Şimdide ona yakın olarak metalik gri var sanırım. Boyacı mavi öneriyor. Artık boyalara bakarak karar vericem. Fiyat banada uygun geldi ama aslında ama yinede bilen birilerine danışmadan girişmek istemedim. Teşekkürler herkese.

30 lira boya vernik dahil ise bedava diyebilirim bir çok araba boyacısı kesinlikle uğraşmaz uğraşanda çok para ister ayrıca onların kullandığı oto boyası ve vernik özel sertleştiricilidir uzun ömürlü olur spreye benzemez beğenmezsen 30 lira kaybedersin oda şu şartlarda bişey değil, başka kimseyi dolaşmana gerek yok hatta yaptırdıktan sonra resimlerinide koy bence .

30 tl ye yaptır,çok ucuz. boyacının tavsiye ettigi rengi deyil senin istegin rengi yaptır,büyük ihtimal boyacı mavi yapalım diyorsa geçen günler o boyacı bir arabayı maviye boyamıştır artan boyayla senin bisikleti boyuyacaktır,sen metalik istiyorsan metalik gümüş istiyorsan gümüş boyattır.bu arada benim bildigim astar boya atılır üstüne 3 kaç boya atılır en son üstüne 3 kaç vernik atılır,umarım senin boyacıda böyle yapar.akşama resimleri atarsan bizde görürüz ;)

• Beğen
30 TL ye boyattırıyorsun daha uygununu arıyorsun.30 TL ye bedavaya boyuyor boyacı daha ne istiyorsun.10TL ye bulabileceğinimi sandın.Bulamazsın da buldun diyelim.Boyayı verniği vs sana aldırır o zaman bulduğuna bulacağına pişman olursun :)

Açıkçası boyacıyı hiç gözüm tutmadı , ama umarım iyi bir iş çıkarır. Bir aksilik olmazsa hafta sonu foto yüklerim ;)

Bana çoook ucuz geldi :S

İçinize sinmiyorsa yaptırmayın derim. Varsa tanıdığınız daha önceden oraya müşteri olmuş birinden referans alın.

Yaklaşık 1 ay önce Asansör kapı ve pevrazları boyayan bir atölyede;

Anti-static toz boya + fırınlama işlemini 15 TL'ye yaptırmıştık. (sadece kadro)

Hayırlı olsun.

30 TL çok uygun bir fiyat ama yapılan boyanın içinize sinmesi daha önemli bir konu. Eğer spreyle boyanmış gibi olacaksa 50 TL ye başka - daha önce kadro boyamış- bir yerde yaptırın. Bununla birlikte kafanızdaki renk neyse onu yaptırmanızı öneririm. Kendi elindeki boyalara göre kaportacı karar vermesin yni boya rengine :)

30 TL gerçekten bedava diyebilirim. Bence esas sorun 30 TL'ye yapılacak olan boyanın ne kadar kaliteli olacağı. Bir arabanın üzerindeki boya kadar temiz ve pırıl pırıl olacaksa bence bir an bile düşünme.

Kadroyu boyatınca fotoğraf koyarım bende merak ediyorum içime siner umarım. boyayı seçtim opel girisi metalik. Eğer seçtiğim boyayla boyarsa ve düzgün boyarsa güzel olacak .

ben de merak ettim. kısa süre sonra ben de boyatacağım. tecrübelerinizi paylaşırsınız işlem bittikten sonra :)

içinize siner umarım :) yakın bir boya rengi olacağından sıkıntı çıkacağını da sanmıyorum. boyacının çok uğraşmasına da gerek kalmayacaktır o yüzden.

• Beğen
Geri