Scudo Sports

Kadro orta göbeği sallanıyo acil yardım :'(

bkagan

Forum Bağımlısı
Tepki
247
Bisiklet
Salcano
Scudo
bi yardımcı olsanız....:(

ortadan suspansiyonlu bisiklet pek sevilmez, herhalde ondan kimseden ses cikmiyor. Sikmayi denediniz mi? eger sikilmis olmasina ragmen sallaniyorsa oradaki vidanin degismesi lazim, en kotu ihtimalde vida yuvasi asinmis da olabilir

• Beğen
Tepkiler: bkagan
Bence de vidayı sıkın. Büyük bir ihtimalle ondan kaynaklanıyordur. Bu arada bir şey soracağım?
Tura çıkmak için ihtiyaç listesi diye bir konunuz vardı
Tura bu bisiklet ile mi çıkacaksınız?
Yoksa farklı bir bisikletiniz mi var?

• Beğen
bence bakımını yaptırdıktan sonra bu bisikletle tura çıkılır biraz ağır olur tabi ama pek sorun olmaz, önemli olan istek

• Beğen
Bence bu bİsİkletİ deĞİŞtİr İnan klasİkbİsanlar bİle senİ daĞa Çikarken daha az yorar :)

Bisikleticiye götürdüm durumu anlattım orası aşınmış içinde "adını şuan unuttum" bşyin değişmesi gerekiyo :)

@Ahmet Vehbi Aslantürk

Hocam onu da sordum... bir planımız fln var dedim yok sorun olmaz çok kötü değil dedi ama revizyon lazm mış dönüşde hallederim dedi tmm dedim....

@derin korman

çok uğraştık hocam ama bir türlü sıkılmıyor sonunda aşınmış kanatine vardık :) tüm parçalar shimano tabi çok eskidi orası ayrı..... :(

bisikleti komple baştan parça değişimi yapıyım mı....? yoksa yeni bir bisiklet mi önerirsiniz kafam çok karışık o konuda...

shimanonun her parçası iyi performans verecek diye birşey yok ki :)

bence buna yatırım yapmayın, birine hediye edin yahut satıp üzerine para katıp "amacınıza uygun türde" bi bisiklet bakın. sıfır olmak zorunda değil.

• Beğen
@Gökhan Ö.

haklısınız hocam inş bakıcam bi çaresine :) teşekkürler görüşünüz için....

Bu bisikleti kaça satabilirim....?

http://c1206.hizliresim.com/y/v/8uwdy.jpg

Geri