Scudo Sports

Kadro kulağı

kemken

Aktif Üye
Tepki
63
iyi günler bisikletimin kadro kulağı kırıldı kullanıcı hatası diye garanti kapsamınada sokmuyorlar. parça 100 tl civarıymış mecburen alacağım istanbuldan gelecekmiş ama meraktan soruyorum bu parçayı tornacılardan yaptırma imkanımız varmı. resmini çekebilmek için bantla birleştirdim.

Dosyalar

• WIN_20150306_094231.JPG
    WIN_20150306_094231.JPG
    99,8 KB · Okunma: 98
  • WIN_20150306_094238.JPG
    WIN_20150306_094238.JPG
    95,2 KB · Okunma: 78
Scudo
100 TL'mi? İnsafsızlar, maliyeti 2-3lira olan bir malzemeye bu kadar fahiş fiyat çekmek neden.
Tornacıda yaptırmanız iyi fikir değil, çünkü kadro kulağı zorlanınca kırılıp kadroya zarar vermesin diye özel olarak zayıf yapılır.
Başka satıcılarda araştırın derim.

yabancı sitelerden araştırırsanız en fazla 10 dolara temin edebilirsiniz bence.

evet maalesef parça altından olsa ancak bu kadar eder ama bisiklet cannondale bayiinden fiyat aldım. hatta ankarada yokmuş istanbul depodan getirteceklermiş. başka yerde olduğunu sanmıyorum.

cumadan sonra bir bakayım vaktiniz var lisanınız yeterliyse bakar link verebilirseniz çok makbule geçer cannondale quick 4

(link)
bu siteden sizdeki hangisi teyit etmeniz gerekiyor ona göre aramaya açlışırım.KP 255 gibi görünüyor fotodan ama ölçüleri ile teyit ederseniz dah akesin olur

(link)
sanırım bu parça aradığınız 18 dolar tutmankta naklliyesi ile

• Beğen
Tepkiler: kemken ve Murat B.
@kemken sanada iyi günler,
Kadro kulağı durduk yere kırılmaz, kullanıcı hatası ve garanti kapsamına girmemesi normaldir. 100TL'ye 5 tane kadro kulağı alınır, araştırma yoluna gidip uygun olanını alın.

@BF Okuru sağol kardeşim. ne yapalım bilmiyorum madmech linkler gönderdi yardımcı oluyor sağolsun ancak (link) uyuyor gibi (link) şekilde (link) 3 ayrı fiyat ebaydan ürün kaç günde gelir bilginiz varmı ankaradakini mecburen alacağım sipariş verdim ama yedek bulunsun. madem canı az olan bir parça

Bundan ucuzu bence zor bulunur.:harika:
(link)

Geri