Scudo Sports

Kadro fiyatına full x11 istermisiniz ? 300 LİRA !

Enes Gül

Daimi Üye
Tepki
116
(link)(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Başka bi extreme spora başlamam nedeniyle bisikletimi satıyorum
Fiyat : 300 Lira

Maşa : XCM
Gidon : Woodman
Aynakol : Alivio
Ön lastik : CST Cheyenne
Arka lastik : Cst PRO
Ön jant : Alexrims Supra BH Pro
Bisiklet resimde gözüktüğü gibidir yanlız frenleri takılı değil onu belirteyim alıcının isteği üzerine geri takılabilir alıcıya şimdiden hayırlı olsun 300 lira gerçekten çok ucuz bi fiyat

Scudo
frenler fiyata dahil mi ? hidrolik mi diye sorma yüzsüzlüğünü yapıyorum üstelik :)

Ön V Brake arka Disc frendir :)
Bisiklet yanlızca istanbul içi satılıktır.
Telefon numaram 0534 498 89 19 ulaşmak isteyenler burdan ulaşabilir
Bisiklette kırık çatlak hiç birşey yoktur.

şimdi aklıma takılan birşey var fiyat aşırı derece uygun fotoğraflardaki parçalarla listedeki parçalar bir değil diğer parçaların ne durumda olduğuda aşikar.Listedeki yazan parçalarla olan fotoğraflarını koyma imkanınız varsa sizin için kolay bi satış olacaktır ve müşterilerin kafasındaki soru işareti kalkacaktır diye düşünüyorum.Amacım konunuzu baltalamak değil yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermek istemem hayırlı satışlar.

Resimde olup şimdi olmayan birtek aynakol var onuda parça listesinde belirttim :)

slm kardeş sercin@w.cn ekle bi görüşelim bisikleti gördükten sonra bi sıkıntısı yoksa kesin alıcıyım..

Bisiklet FoLdeEr adlı arkadaşımıza hafta sonuna kadar rezerv durumdadır :)
Şimdiden hayırlı olsun diyelim bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz..

Foldeer arkadaştan önce benimle konuştun enes birde üstüne hafta sonuna kadar rezerv etmişin alıcı olduğumu bildirdim sana numaranıda aldım yarın görüşmek üzere..

Ama bisiklet yanlızca istanbul içi satılık demiştim bi yanda kargo var diğer tarafta el ile teslim var o yüzden kargoyu eledim.

Geri