Scudo Sports

Kadro Eğilmesi

Ekrem B

Üye
Tepki
1
Bisiklet
Scott
Arkadaşlar merhaba bir süre önce yaptığım kaza sonucunda kadromun arka janta uzanan catalı yamuldu. ben bisikletimi cok seviyorum ve yeni bisklet almak istemiyorum en azından bu kadro üzerine tekrar toplamak istiyorum. izmirde konustuğum bir kaç bisikletçi bisiklet buraya gelirse halledebiliriz dedi ama erzurumdan izmire bisikleti götürmek bana çok büyük maddi külfet oluşturacaktır. o yüzden bisikleti bosuna götürmek istemiyorum .bu yüzden sizin görüslerinize ihtiyacım var. konustuğum bir kaç kişi bisikleti ayarlarlarının milimetrik olduğunu ve düzeltilmesinin zor olduğunu söyledi. sizin düşünceleriniz neler merak ediyorum. kadrom scott sub40 6061 alu kadro

Scudo
İzmirli arkadaşlar yardımcı olmalı bence mtb ci arkadaşımıza

Sıfır tecrübe ile konuşuyorum.
1-Çatal kadrodan kesilip yeni çatal kaynaklanabilir.
2-250 liraya çok güzel insomnia kadrosu gördüm yeni bir kadro ile hem sorun ortadan kalkar hem daha güzel gözükür.
Scottaki tektro astrodakiyle aynımı?

@Ekrem B

Böyle bir durumda fazla zorlamadan düzeltmeye çalışırdım elimle :)

düzelmesi mümkün mü acaba. çünkü cidden cok güzel bi kadro ve bulunması biraz sıkıntılı

@Ekrem B

kadroya bu saatten sonra kim işlem uygularsa uygulasın illakı bir sıkıntı çıkacaktır o bölgede bu yüzden dedim :)

ya hafif sağa falan cekmesi problem değilde jantın yalpalaması falan kötü olur

Jant da mı yamuldu?
Jant kendi mili etrafında dönüyor. En fazla bisikleti saga-sola çeker. Ama yalpalarsa sorunu tekerde aramak lazım.

Geri