Scudo Sports

Kadro disk fren uyumu

@Omer27 Estağfurullah rica ederim, özür dilenecek bir durum yok zaten...18 Aralık da 14.49 da mail atmışsınız bende 17.21 de geri dönüş yapmışım...Normalde olağanüstü bir işim yoksa geri dönüyorum hemen maillere ya da sorulara ama burada tekrar aynı konuyu görünce şaşırdım neyse problem edilecek bir konu değil zaten...

Bu arada arkadaşlar konuya başka cevap yazamayacağım kayınbiraderin hanımı doğuma almışlar apar topar hastaneye gidiyoruz :)

Scudo
Cevap yazan herkese tekrar teşekkür ederim. ..iyi geceler

Bu fren setini daha yeni aldım. (2. El) taktığımda bu durum meydana geliyo. Eğer yerine tam otursa bile diskleri hafif sıkıyo. Ne yapılabilir.image.jpegimage.jpeg

@Selocukrtl
Arka rotor büyük ihtimalle 180mm ve kaliperle kadronun arasina 180mm'lik adaptör takmalisin. Aksi taktirde kesinlikle yerine oturmaz.

çok teşekkür ederim hocam cevap verdiğiniz için ama hem ön hem arka 160mm diskler ikisindede aynı sorunu yaptı. ancak aldığım kişi kullanırken söktüde bana sattı.

@Selocukrtl
Eger %100 160mm olduguna eminseniz ozaman ayarpullaridan kullanmaniz gerekiyor. Ayarpullarinin 5mm ve 10mm olanlari var, fotoda gördügüm kadariyla sana 5mm olani yeterli gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Selocukrtl
@Selocukrtl
Baska yerde zaten bulamasin, sadece bisikletcilerde olur. KAliper ve fren papuclari icin özel üretilmis pullardir.

@Selocukrtl
Yeni bisikletim derken?????

@Murat Cömez Abi benim bisikleten bahsediyor muhtemelen. Konuyu okumadan sadece resimlere bakıyor yeni nesil :)

Geri