Scudo Sports

Kadro disk fren uyumu

Omer27

Üye
Tepki
0
İsim
Ömer
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar resimdeki kadro disk fren uyumlu mudur beni aydınlatmanizi rica ediyorum. .Teşekkürler 20151217_202450.jpg

Scudo
@Anonim evet sormuştum ama cevabi göremedim galiba bi aksaklık oldu.teşekkürler

@Anonim
:D:D:D:D:D:D:D Sormak baska, güvenmek baska.
Ayip etmis arkadas, Firat eger gercekten sana sorduysa ve üzerine konusunuda actiysa yardimci olmamak gerek.

• Beğen
Tepkiler: hasanwhite26
@Murat Cömez sorun güvenmek değil cevabi göremedim onun için buraya yazdım birilerini kırdıysam Özür dilerim...

@Omer27
Bence birine soru soruyorsaniz o sorunun cevabinida beklemeniz gerekiyor, sorunuzu takip etmeniz gerekiyor. Aksi taktirde soru sordugunuz kisiyle dalga geciyorsunuz gibi olur.

Neyse birdahaki sordugunuz sorulari takip edin.

NOT: Sizin bisiklete Disk fren takilmiyor.

@Omer27 Şimdi mailime baktım cevap size iletilmiş görünüyor...Hayır bunda kırılacak bir konu yok zaten ama açıkçası ben bir daha sorduğunuz hiçbir soruya cevap vermem bunu da bilin...Ki soruma verdiğiniz cevaptan pek bi aksaklık olmuş gibi görünmüyor kusura bakmayın...

@Murat Cömez Ben hakikatten anlamıyorum bazen insanları Murat abicim, bir sorunun tek bir cevabı vardır ya vardır ya yoktur...Elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ama hakikatten bazen biraz mesafeli olmak gerekiyor sanırım biz yanlış yapıyoruz...

@Anonim fırat bey ben mail baktım cevap goremeyince biraz sabırsızca davranarak buraya yazım belki hoş bi durum olmadı sizdende tekrar bir büyüğüm olarak Özür dilerim. .sakın kötü bi niyet aramayın hakkınızı helal edin...

@Omer27
Tesekküre gerek yok, benim icin önemli dgil ama siz geziniyor gibi bir bilgi kaynagini kayip etmis oldunuz ve bunun yani sira gören bilgi kaynaklarida size cevap vermeye bilir artik.

@Anonim Firat sen cevap vermesen bende listeme alirim ve aldimda. :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

@Murat Cömez
Hocam ama bazı kişiler günlerce bir soruyu cevaplamıyor (kimseyi kastetmiyorum hele Fırat abiyi Asla) öyle bi durumda başka cevap yollarına başvurulabilir

@Asusmune bir insani bilerek veya bilmeyerek kırdıysam Özür dilerim bunun yaşla ne alakası var Özür dilemenin yaşı mi var..

@İhsnn_zyvl
Cevap alinmiyorsa baska ama arkadasa cevap verilmis. ;)

NOT: Her gelen soruyada cevap verilecek diye bir kural yok.

Geri