A.Kadir Ayanoglu
Üye
- Tepki
- 1
Oncelikle herkese merhaba demek istiyorum. Bu forum da benim actigim ilk topic
. Forumu bir suredir takip ediyorum ama aktif olarak katilim yapmamistim hic... Bu sebepten direk soru sormadan evvel selam vermenin dogru olacagini dusundum.
*
Her neyse sorunum su; Bir suredir bir city bike alma hevesi icerisindeydim. Dogal olarak da hem forumda hem yabanci kaynaklarda arastirma yaptim. Uzun suredir bisiklet kullanmadigimdan baslangicta fiyat olarak uygun birsey olsun dedim ve sedona 321 aldim. Almadan once kadro boyu ile ilgili bayagi arastirma yapmistim ama siparisi internetten verdigimden olsa gerek hic saticiya telefon acipda danismak aklima gelmedi
E internetten aldigim icin tabi denemedim de... Neyse bisiklet geldi montajini yaptim. Ustune soyle bir oturayim dedim ama oturamadim aslinda resmen tirmandim
Aldigim bisikletin kadro boyu 21 inch boyum 1.76 , bacak boyum da 77... Internette arastirdigim kaynaklarda city bike lar icin benim olculerimde 20 21 inch bisikletler uygun gorunuyordu. Ama bisiklet hakikaten buyuk. Sele yaklasik gidon hizasinda dururken uygun oturus pozisyonu aliyorum ama ancak ayak parmak uclarim ile yere dokunabiliyorum bu da cok guvensiz hissttiriyor. Isiklarda beklemem gerektigi zaman nasil durucam bilmiyorum. Bisikletin ustunde ayakta durdugum zaman ust boru ile aramda 1 cm mesafe anca kaliyor ve bu pozisyonda bisiklete binmeyi yeni ogrenen cocuklar gibi gorunuyorum
Daha onceden mtb kullandigim icin bu durum biraz garip geldi. Acaba bu boy benim icin uygunmudur? Yoksa daha ufak bir kadro ile degistirmelimiyim? Daha ufak 19 vardi sanirim o uygun olurmu yoksa illahaki vendor e gidip denemelimiyim? Tecrubeli arkadaslarin yardimina ihtiyacim var 
Her neyse sorunum su; Bir suredir bir city bike alma hevesi icerisindeydim. Dogal olarak da hem forumda hem yabanci kaynaklarda arastirma yaptim. Uzun suredir bisiklet kullanmadigimdan baslangicta fiyat olarak uygun birsey olsun dedim ve sedona 321 aldim. Almadan once kadro boyu ile ilgili bayagi arastirma yapmistim ama siparisi internetten verdigimden olsa gerek hic saticiya telefon acipda danismak aklima gelmedi