Scudo Sports

kadro boyu ölçme .

Tepki
2
Bisiklet
Carraro
Bisikletimin kadro boyuna bakamadim alirken... ve bisikletimin kadro boyunu olcmek istiyorum bana uygun mu degil mi diye . Uygunlugunu olcebilecegin formul nedir . Simdiden yardiminiz icin tesekkurler.

Scudo
Edip bey bu tarz seyler sabit baslik olsa daha iyi olmazmi.
Herkes bu sekil konu aciyor. Bende acmistim. Ayni konusma ve tavsiyeler yinelenip duruyor forumda

LG-P500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Babadan kalma bir yöntem...Bisikletin selesi değil üst boruya doğru oturun. Aslında oturma amaçlı değil. Çok afedersiniz üst borunun en yüksek bölümü apış aramıza ( fazla zorlamadan ) temas ediyorsa o boyumuza göredir.

@Edip Dinçer

Hahaha link süper olmuş :D hizmetde sınır yok . Bir soru daha sorsa adamı evinde bulup boyunu ölçersiniz heralde :D Şaka bi yana yöntemi sevdim.

@fırat şölen

Eger mevcut bisikletinizin kadrosunun boyunu hesaplayacaksaniz sele kelepcesi ile aynakol / orta gobek milinin tam ortasina kadar olan mesafe kadronuzun boyudur. Bu cm veya inch olarak cevrildiginde kadronuzun kac cm veya kac inch oldugunu anlarsiniz.

Internette bunu arastirdiginizda arama motorlari size uygun sonuclarda, sorunuza cozum olacak linkleri/siteleri bulur.
Okumaya usenmezseniz uygun kadro boyu hesaplama ve mevcut kadronun olcumune dair bu link size yardimci olacaktir.
(link)

inceliğiniz için teşekkür ederim .. bilgiler yeterli oldu

Geri