Scudo Sports

Kadro boyu küçültme

@Tasogare
Nedenini yazdım zaten.
Aklıma gelen ilk yöntem üst boruyu kesip, kısaltıp biraz daha aşağıya kaynak yaptırmak.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Tolga Çelebi
Kesip biçip fixie yada single speed tarzı bisikletler ve en çok kesilip yapılan chopper tarzı bisikletler varken, ben de bunu merak ettim. Evet zahmetli olabilir ama olur mu? Amaç yeni fikirler öğrenmek :)

• Beğen
Tepkiler: motörhead
@mariokaldato
:)

@emreselseyler

yeni bisiklet yaparsın zaten o kadarını yaparsan, eğer elinde büyük kadro varsa uygun birine gönder, kendine aynı ayarda bişey bak yine burdan

Saka yapiyorum tabiki abisi. Kadro aluminyumsa kaynak yeterli olmaz isil islem gerekir oda bi ton masraf demek. Ama kadro celikse daha kolay islenmesi olur abisi

@mariokaldato
mario usta hatırlarmısın 2 sene önce aynı problemle sana gelmiştim, sağolasın yardımını esirgememiştin, 2 sene bindim öyle, sonra biraz büyütiim derken kırıldı, alttan vurmuyomuyduk ona, nerede yanlış yapmış olabilirim ?

@Tasogare
:D :D D kullandiginiz tokmak cok buyuk gelmistir :D

@Tasogare
Sanırım yazdıklarımı okumadınız. Sadece başlığa bakarak yorum yaptınız.
Aradığım ve bulamadığım bir bisikleti ikinci el ve 56 kadro olarak bulabildim. Boyum 180 iç bacak boyum 77-80 civarı.
Bu yüzden böyle bir konu açtım.

• Beğen
Tepkiler: motörhead
@mariokaldato
Teşekkür ederim aradığım cevap sanırım tam olarak buydu.

@emreselseyler
tamam sanırım, siz şimdi o kadroyu başka birine sanırım satabilirsiniz, ve yine boyunuza uygun güzel bi bisiklet sanırım bulabilirsiniz, bundan da en büyük yarar kesilmeyen bisikletlee olur, sanırım

Aslinda belki asiri sacma gelebilir hatta bi tarafiyla gülenler bile cikabilir ama bu tip sorunu gidon ve sele ayarlariyla oynayarak arti 8 cm gbi .bir yuksek topuga sahip spor ayakabiyla halledebiliriz sanki :D :D cok yuksek tabanli spor ayakabilar mevcud piyasada :D

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
@Erkin Kalender
Emin miyiz buna? Boy sitelerine iç bacak boyumu yazınca 52 çıkıyor

R.I.P Bisiklet Forum

gidon boğazı kısaltılır

sele borusu dip yapılır ama yine de şerbeti tutmaz

kaynak işine yorum yapmıyorum bisiklet hakkında bilgi sahibi olmamanız bir şey değiştireceğini sanmıyorum araba forumuna gidip sedanı hatchback yapmak istiyorum demekle aynı şey

• Beğen
Tepkiler: EnginK.
hocam her boruyu ayrı ayrı kesip sonra istediğiniz ölçülerde kısaltabilirsiniz. uzatmak için de tornada parça kestirip araya ekletebilirsiniz. ben de bir önceki bisikletimde üst boruyu kesip araya 5cmlik silindir ekletmiştim daha ayro olayım diye.

• Beğen
Tepkiler: emreselseyler
@Yağız Gökmen
Araba forumuna gerek yok arapların veya amerıkalıların ciplerden limo yaptıklarını biliyorum. Olmaz diye bir şeyin olmadığınıda.

@ÖmerMurat
O da bu yaştan sonra baya zor :)

Geri