Scudo Sports

Kadro boyu 16 inc bisiklet

@Owlknife Yurtdışı Türkiye ye gönderim yapmıyor diye biliyorum. Getirseniz bile kargo çok tutar. Triban 500 lerde S kadroda 650 C diye bir ibare göremedim ama cep telefonundan baktığım için olabilir. Sizin rahat edeceğiniz drop genişliği tahminine göre 400 mm krank koluda 170 mm size uygun olacağı kanaatindeyim. Yakınlarda Decathlon varsa gidin deneyin ve karar verin bence.

Scudo
@trainspotting35 deneme şansım var acaba neye dikkat ediyim ne kadar eğik durduğuma mı gidon genişliğine mi ?

@trainspotting35 https://www.decathlon.com.tr/media/833/8331913/big_11fc03d669484dc7a47613a2e0840bd6.jpg

@Owlknife Yol bisikleti alırken birçok konuya dikkat etmek lazım. Gidon genişliği önemli faktör diklik bu parça ile biraz olsun ayarlanabilir. Ayrıca Gidon boynunda kısaltmaya giderek gerekli ergonomik ayarları yapabilirsin.

Foto bu yukarıda çıkmamış galiba.

image.jpeg image.jpeg

Şimdi oldu.

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
@trainspotting35 peki kafanzı şişirdim ama cevabını bulamadığım bi soru var
mtb hidrolik fren=yol v fren
mtb 27 vites deore = yol 24 fren microshift
mtb için faha fazla emek lazım (sağlam olması için kaynak vb.)= yolun lastiği bile dümdüz
neden yol bisikleti bu mtb ile aynı fiyat ne artısı var(kilo mu sadece )?

@Owlknife Şimdi aynı fiyat jeep le aynı fiyat binek arabayı kıyaslamak yanlış olur. Dropbar daha pahalıdır düz gidona göre. Sti kollar daha pahalıdır. Lastikleri malzeme olarak düşünmeyin sadece ince lastikleri sağlam patlamaz hale getirmek Arge olarak daha zor. Lastikler daha pahalı.

Ben 16 inc almam lazım ama 18 inc ve 20 inc var 20 alsam olırmu

Geri