Kadro Boyamak

BF Okuru

Üye
Tepki
64
Arkadaşlar Canello (belki çoğunuz adını bile duymadınız) marka bir bisikletim var, üstündeki stickerları vs. söktüm, fakat kadro mavi ve gri bu yüzden biraz basit duruyor. Bende diyorumki bu bisikleti bir sprey boyayla mat siyaha boyasam çok daha güzel olur. Ama kadroyu ayrıca söküp boyayamam, bisiklet parçaları hakkında teknik bilgim 0. Sizce nasıl boyayabilirim? Veya bisikletimi nerede boyatabilirim? (BURSA)

Scudo

Ali Kılıç 35.5

Çılgın Fixieci (fren yok, vites yok, kural yok)
Tepki
3.862
İsim
Ali Kılıç
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Fixed Gear
Parçaları sökmeden boyaman imkansız. Önce parçaları sök, sonra boya. Boya tamamen kurumadan da parçaları takma. Yoksa yazık olur kadroya.

BF Okuru

Üye
Tepki
64
Bisikletle ilgili hiç bilgim yok, eğer sökersem bidaha asla toplayamam.

Ali Kılıç 35.5

Çılgın Fixieci (fren yok, vites yok, kural yok)
Tepki
3.862
İsim
Ali Kılıç
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Fixed Gear
Bilen birinden yardım almalısın. Ben daha geçen gün boyadım. Salcano xrs 300'ü. Turuncuya boyadım. Güzel oldu. Bütün parçaları söktüm. Bir tek zincir sökme aparatı yoktu, o yüzden onu sökemedim. Ama boyaya zarar vermeyecek bir biçimde kenara çektim. Bisikletin diğer kısımlarını boyadıktan sonra topladım. Zinciri taktım ve orayı lokal olarak boyadım. zincirin olduğu yerde hafif bir kabarıklık kaldı. Ama güzel oldu.

D.Mustafa

Forum Bağımlısı
Tepki
754
eğer Sökebilirsen yaptığın herşeyin tersini yaparak toplarsın zaten.Vİdayı sola çevirdiysen takarken sağa çevir. :koptum: Şaka bir yana netde ve forumda bir sürü konu birdürü video var. Hiç hiç hiç olmuyorsa bir bisikletçiyle anlaş. Adama söktürt kendin boya kurusun götür herşeyi geri taksın.

• Beğen
Tepkiler: Orhan57

BF Okuru

Üye
Tepki
64
@D.Mustafa Bisikletçi fikri aklıma çok yattı.

Bursa içi, güvenebilceğim bir bisikletçi var mıdır? Yada ben yaparım diyen (gerekirse ufak da olsa bir miktar parayla) arkadaşım veyahut abim varsa, öyle çok daha güvenerek verebilirim

E.İÇLİ

Aktif Üye
Tepki
58
Bisiklet
Scott
valla istanbulda olsan zevkle yardımcı olurdum kardeşim

BF Okuru

Üye
Tepki
64
Maalesef olan oldu, aslında boyası güzel oldu fakat adama MAT SİYAH dediğim halde bildiğimiz parlak siyaha boyamış, boşuna 50tl gitti açıkçası paramıda helal etmiyorum, keşke sizin gibi bisikletten "gerçek" anlamda anlayan hatta en azından gerçekten yardımcı olabilicek biri olsa etrafımda iyi olurdu. Ama maalesef yok, yapıcak birşey yok kazık yiye yiye öğreneceğiz.

Dipnot: Yakın zamanda bir bisiklet alacağım zaten, yoksa bu bisikletim bu spordan beni soğutacak.

ademprlk

Üye
Tepki
6
İsim
adem
Bisiklet
b'Twin
istanbula gönder bedava boyayıp toplayayım sadece malzeme parasına
,

BF Okuru

Üye
Tepki
64
@ademprlk Halletim fakat hiç memnun kalmadım şaka gibi, yeni bisiklet alıcam yakın zamanda. Bunuda kardeşime vermeyi düşünüyorum.

Tepki
2
Bisiklet
Trek
Ben kendim boyamak istiyorumda zımparayla boyayı sökmem lazim.Ama bir sürü zımpara çeşidi var.Hangisini kullanmalıyım?

mehmet ulaş

Forum Bağımlısı
Tepki
571
Bisiklet
Mosso
@kizilkayabilal astar sonra boya sonra koruyucu sıkılıyor ismini unuttum arkadaş boyamıştı 10 kat koruyucu atmıştı çok sağlam olmuştu.plasti dip boya deneyebilirsiniz.