Merhaba;
Elime baya eski küf, pas içinde bir bisiklet geçti. Ben de hobi amaçlı bisikleti temizleyip, boyayıp kullanmaya karar verdim. Fakat malumunuz daha önce boya tecrübem olmadı, nereden başlasam diye araştırırken buraya kadar geldim. :rolleyes:
Forumda kadro boyama ile ilgili çok güzel konular var, hepsini okudum, birkaç video izledim işin kabasını anladım gibi ama aklıma takılan ve cevabını bulamadığım birkaç soru daha var.
1) Bir bisikleti boyamak için kaç adet sprey boya gerekli ve tavsiye edeceğiniz bir boya markası var mı? (mümkün olduğunca ucuzundan)
2) Sprey astar ve cila kaç tane gider ve hangi markayı tavsiye edersiniz? (bu da olabildiğince ucuz olacak)
3) Eski boyayı temizlemek için zımpara mı, boya sökücü mü kullanmalıyım? (anlayacağınız üzere bu da ucuzundan)
4) Bu iş bana toplamda tahmini ne kadara mal olur?
Sorduğum sorulardan anlayacağınız üzere anahtar kelime "UCUZ" :utn: Son olarak daha önce bisikletini boyamış arkadaşların engin tecrübelerinden eklemek istediği kısımlar olursa, seve seve dinlerim. Şu aşamada her türlü yardıma ihtiyacım var, elime yüzüme bulaştırmak istemiyorum.
düdüt: renk tavsiyelerine de açığım