Scudo Sports

Kadro boyama problemi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Selam herkese. Topladığım bisikletin kadrosunu kaliteli sprey boyayla astar-boya-vernik şeklinde boyadım.
Ancak fırın boya olmadığı için boya en ufak sürtme ve darbede ayıyor astar görünüyor. Şimdilik fırın için para vermek istemiyorum. Boyayı kaplayan bi madde ile korumam lazım.
Aklıma şeffaf pilasti dip geliyor birtek.
Tecrübeli arkadaşlardan başka öneriler varsa alabilirim..

Scudo
Piyasada kaliteli sprey boya biraz zor bulursunuz. Kaliteli dedğiniz duplicolor akçalı vs boyalarsa bunlar kaliteli değil.
Kadro dediğimiz şeyin otomobilden farkı yok. Oto boyacısına gidip oto boyasını spreye bastırtın. spreye vernik de bastırdın. Boya baz boya olsun. Boyayı attıktan on dk sonra verniği atın. en az 3 gün bisikleti kullanmayın. Bisikleti de güneş görmeyen mümkün olan en sıcak sekilde saklayın. En ekonomik tavsiyem bu olabilir. bisikletin bulunduğu ortam ne kadar sıcak olursa boyanın sertliği ve sağlamlığı o kadar yüksek olacaktır.

Benim de merak ettiğim bir konuydu bu. Takipteyim. Belki başka öneriler de gelir.

Saolun malesef 2 kat astar 2 kat boya 2 kat vernik süreci geçti katlar arsında 1-2 şer gün bekleyerek. Zımparalar da tabi.. Ancak bu kadar da dayanıksız hemen atan boya olacağını tahmin etmemiştim herşeyi kendim yaptım. Dışardan görünüş fena diil. Bana boyayı kaplayıp muhafaza edecek bir çözüm lazım pilasti dip dışı bişey bulamadım yarın izmir gaziemirde üretim yerine gideceğim ordanda sanayiye. Bilgi alacağım.

Birde en kaliteli ve yüksek işçilik çıkarmak istiyorsan airbrush seti almanı tavsiye ederim fakt pahalıdır.. Airbrush ile bisikleti bambaşka havaya sokabilirsin. Sprey boyayla olcak iş değil çünkü kalın püskürtüyor.

Geri