Scudo Sports

Kadın bisikletine kadro üstü çanta

ilayda i

Üye
Tepki
40
İsim
ilayda i
Bisiklet
Claud Butler
Arkadaşlar merhaba :)

Şu kadro üstü heybe şeklinde çantalardan almak istiyorum ama uyar mı emin olamadım. Kadın bisikleti olarak geçen eğimli(ismini bilmiyorum) kadroya sahip bisikletim.

Bu şekilde kullanan var mı acaba? Yoksa daha farklı bir modele mi yönelmeliyim? Bulunduğum yer itibariyle deneyerek alma şansım yok, sadece sipariş verebiliyorum. Geriye doğru kayıp rahatsız eder ya da bir yana kayıp tekerime sürter mi acaba?

Çok da beğendim bir modeli. Aşırı yakışacak olursa. :D
yyy.jpg dfg.JPG

Keşke tartışmalı bir başlık atsaydım buraya da hımfff. :D

Scudo
@Yavuz A. Beğendiğim model bu değil zaten, öyle örnek olarak koydum bunu. Ama olmayacak sanırım, sıkıntı çıkarma ihtimali varsa çıkarır sonuçta. :(

O çantaların kayma ihtimali yok ki :D
Hem üst boruya hem de maşanın üstündeki kısma geçiriliyor.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Aaa bağlanma mekanizmalarını hiç düşünmemiştim. Eğimliyse kayar işte, mantığıyla ş'aaptım. :koptum: Çok teşekkür ederim...

Hiç kullanan gördünüz mü peki, acaba sıkıntı olur mu, konumu farklı olacak sonuçta?

O kadroda kullanan görmedim ancak sorun olacagini zannetmiyorum, birinden ödünç alıp deneyin yine de ne olur ne olmaz

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Buranın toplam nüfusu 10 bin kadar. Bisiklet kullanıp üstüne çanta falan takmış birini bulmak imkansız. Yardımınız için teşekkür ederim, madem yerinde sabit duruyor, o boyutlarda bir şeyler bağlar, tekere, dizlere falan temas edip etmediğine bakarım. Harika oldu. Sağolun tekrar. :)

Bu arada ufak bir hatırlatma. Aliexpress'e neden bakmıyorsunuz, bol miktarda ve çeşitde var. AE de en ucuz bisiklet ürünlerinden biri bu tür çantalar vs. (Tabii zaten baktı iseniz, unutun gitsin)

topeak-handlebar-bag-10.jpg

resimdeki ürünün aynısı bende var. üst kısıma telefon konulan bir model alsanız daha işlevsel olur. kullanmada sıkıntı çıkaracak bir durum yok gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsniz.

@ilayda i ben de gidon çantası öneririm. Kadro üstü çantalar üst boru sizde eğimli olduğu için büyük ihtimalle dönüşlerde ön tekere sürter.

Teşekkür ederim cevaplar için. Gidon üstünü de bir araştırayım. :)

Ek olarak kadro üstü çantanın kendisi de eğimli duracağından içine koyacağınız ufak tefek şeyler hep en alta toplanacak. (Ön boruya sabitleme bandı olmayanlar da oluyor, fotoğraftan iyice kontrol edin)

@ilayda i

Selamlar. Bir benzerini eşimin bisikletine taktık. Sürüş sırasında dizleri çantaya temas ettiği için kullanamadı. Gidon yada sele altı çanta kullanmanızı tavsiye ederim.

@SerkanH

Benim de deneme fırsatım olmadığı için endişe ettiğim durum buydu. Daha farklı seçeneklere yöneleyim o zaman. Çok sağolun.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
sizin için en uygunu gidon çantası..
tchibo'da uygun fiyata bulabilirsiniz kısa sürede elinize geçer..
aliexpresste ise daha ucuza bulabilirsiniz ancak 2 hafta beklersiniz gelmesi için..

(link)

Geri