Scudo Sports

Kadın Bisikleti İçin Tavsiyeler

Böyle klasik şehir bisikletlerinde en doğrusu decathlon'a yönelmek, sadece fiyat avantajı veya kurumsallık olarak değil, seçenek bolluğu asıl önemli olan. Düz yol için single, 3-6 vitesliler, dağ donanımlılar bir sürü şehir tipi var.

Scudo
Haklısınız fakat sonrasında bir klübe katılırım diye düşünüyorum decathlon biraz yetersiz kalır gibi carraro sportif 222 ile sedono 300 erkek modeli arasındayım erkekte zorlanirmiyim bilemem 38 jant 21 vites istiyorum o yüzden

• Beğen
Tepkiler: DKN
bende yeni üyeyim ama bir türlü konu yazamadım izin vermedi siz nası yazabildiniz anlamadım?.bu arada carraro alın derim.

@Bekir EREN Dandik bisiklet alıp bir kere binmeye çalışıp sonra tümden soğumamlrı için hak eden markaya hak ettiği değeri veriyoruz. Bu şekilde bisikletten soğuyan çok insan var.

Sadece konu başlığına ve bir iki mesaja baktım alakasizsa kusura bakmayın öneri için ama bayan ve retro tarzı şehir bisikleti istiyorsanız mutlaka ama mutlaka SEDONA GUSTO LADY modelini oneririm. Esime aldık renk uyumuna,renk tonlarina hastayım bu bisikletin. Ve tarz olarak hiç bir bayan bisikleti eline su dokemez bu modelin. Bir çok modelde benzeri urun var ama bu renkte bu uyumda başka bisiklet yok varsa da fiyatı baya pahalıdır. Mtb tarzı arıyorsanız hiç bir fikrim yok. Sepetli istemissiniz zaten urun üzerinde geliyor, selesi gayet rahat, elciklerde aynı şekilde rahat, alaminyum kadro hafif zaten ekşi yönü yok gibi gözümde tüm parasını hak ediyor

Herkese merhaba.. Bisiklet almaya karar verdiğimden beri foruma misafirim bugün üye olup fikir almak istedim:) Şehir içinde işe gidip gelirken kullanabileceğim bir bisiklet seçmeye çalışıyorum işyerim 5km mesafede bunun dışında yolun yokuş çıkmam gereken bir bölümü de var. İki model üstüne yoğunlaştım ama farklı bir model öneren olursa da düşünürüm :)
(link)
(link)
805 elite modelini görüp deneme fırsatım oldu beğendim de merak ettiğim kullanım açısından aradaki fiyat farkına değer bir fark var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Yani bence şehir içinde kullanacaksanız 21 vites 28 jant iyidir 24 e okadar fark ödeyin almanın manası yok bence carraro 703 iyidir hatta daha spor bir modeli var carraro 222 modeli onada bal derim

Teşekkür ederim dediğiniz modele de baktım. Yağmurlu havalarda da kullanırım çamurluk, ön yada arka bagaj gibi şeyleri de beğenmekle uğraşmayayım diye bu modellere daha çok bakıyorum. Tabi aralarında dediğim aksesuarlardan öte farkları vardır ama çok bilgim olmadığı için karasız kalıyorum

• Beğen
Tepkiler: Damlalev
750 tl ye 28 jant sehir yada yol bisikleti ne onerirsiniz? (Boy 1.65)Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler :))

@engin444

Ben bir de bu guruptan SALCANO Sarejevo yu da önerebilirim. Bütçe biiskletleri. İyi mi kötü mü bilmem burada çok daha iyi iblen arkadaşlar vardır ama çok para veremem dediğinizde bunlarda seçenekler.

Örnek: Ben de Dahon, Tern marka katlanır almak isterdim ama param 1000 TL üzerine mümkün değil çıkmıyordu iyi kötü mosso aldım. Yapacak bir şey yok.

Merhaba.internette bisiklet modellerini araştırırken bu siteyi buldum ve hemen üye oldum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 1.70 boyundayım ve 115 kiloyum. Kilolara dur demek ve sagligim için bisiklet sürmeye karari verdim. (Tabiki diyetle beraber) hangi marka ve model bisiklet almam gerekiyor. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Yani nerede kullanacağınız önemlişehirde ise bence şehir bisikleti almalısınız en iyi markalar da scaat merida sedona carraro bianchi bunlarda kalite ve pahalıdan ucuza markalar

Evet arkadaşlar konuyu canlandırayım ozaman :D yeni konu açamadığım için burdan soracağım umarım cevap bulurum soruma :) Kız arkadaşıma sepetli bir bisiklet almak istiyorum,konu 2016 olduğu için çoğu linkler açılmıyor veya satıştan kalkmış. Hem şehir içinde alışveriş ulaşım için kullanılacak hemde kısa-orta mesafeli yola gidilecek 10-20 KM kadar max. Boy 168 cm 57 KG jant marka model tavsiyesi verirseniz sevinirim. Muhakak sepetli olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Clal
Evet arkadaşlar konuyu canlandırayım ozaman :D yeni konu açamadığım için burdan soracağım umarım cevap bulurum soruma :) Kız arkadaşıma sepetli bir bisiklet almak istiyorum,konu 2016 olduğu için çoğu linkler açılmıyor veya satıştan kalkmış. Hem şehir içinde alışveriş ulaşım için kullanılacak hemde kısa-orta mesafeli yola gidilecek 10-20 KM kadar max. Boy 168 cm 57 KG jant marka model tavsiyesi verirseniz sevinirim. Muhakak sepetli olacak :)
Sedona , salcano ve Bianchi nin guzel lady modelleri mevcud. Başlangıç icin idealler :)

Sedona , salcano ve Bianchi nin guzel lady modelleri mevcud. Başlangıç icin idealler :)
Spesifik marka model verme şansınız varmı ? Carraro veya Sedonaın gusto lady modelini buldum ancak hiç biryerde satışta yok :(

Bianchi Jasmin alüminyum kadrosu, ayarlanabilir dereceli rahat kullanım sunan gidon boğazı ve geniş sepeti ile kız arkadaşınızın işini görebilir. Özellikle siyah fuşya rengi baya albenili. Onun dışında yakın fiyatta Bisan CTX6100 yine iyi bir alternatif Bianchi Jasmin'e kıyasla önde bir süspansiyonda bulunuyor ve aynakolu da shimano ve portatif tak çıkar bir sepete sahip. Ayrıca ön arka aydınlatma sistemi de bulunuyor. Bu yüzden parasına göre gayet dolu bir ürün. Bunun dışında Bianchi Travel 505 modeli de olabilir ancak 28 jant olduğu için kız arkadaşınızın boyundan dolayı 40 kadro boyunu bakarak almanızı tavsiye ederim çünkü kadınlar büyük jant bisikletlerden biraz korkuyor. Bu modelde sepet kendinden gelmiyor ancak önünde bir bağlantı demiri mevcut.

• Beğen
Tepkiler: Cryptolga
Bianchi Jasmin alüminyum kadrosu, ayarlanabilir dereceli rahat kullanım sunan gidon boğazı ve geniş sepeti ile kız arkadaşınızın işini görebilir. Özellikle siyah fuşya rengi baya albenili. Onun dışında yakın fiyatta Bisan CTX6100 yine iyi bir alternatif Bianchi Jasmin'e kıyasla önde bir süspansiyonda bulunuyor ve aynakolu da shimano ve portatif tak çıkar bir sepete sahip. Ayrıca ön arka aydınlatma sistemi de bulunuyor. Bu yüzden parasına göre gayet dolu bir ürün. Bunun dışında Bianchi Travel 505 modeli de olabilir ancak 28 jant olduğu için kız arkadaşınızın boyundan dolayı 40 kadro boyunu bakarak almanızı tavsiye ederim çünkü kadınlar büyük jant bisikletlerden biraz korkuyor. Bu modelde sepet kendinden gelmiyor ancak önünde bir bağlantı demiri mevcut.
Sonuç olarak peki 26 mı 28 jant mı tavsiye edersiniz ? Boy ölçüleri yukarıda yazdığım gibi

Geri