Scudo Sports

Kadıköy'den yeşilyurt'a nasıl gidilir?

Tepki
56
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Şehir - Tur
2. uluslararası istanbul bisiklet festivali için yeşilyurt'a gideceğim. kadıköy'den en kolay nasıl gidebilirim?

Scudo
@Gökhan BİROL etkinlik 10'da başlayacakmış. kaçta çıksam yetişirim peki? (ortalama 20 km hız )

@Süphan Hasdemir
sabah 10'dan bahsediyorsun herhalde. 8'de çık bakına bakına gidersin diyeceğim ama o saatte Marmaray'a almazlar. işe gidiş saati olduğu için.
sanırım saat 10:00'dan sonra alıyorlar diye biliyorum. 10'da bin, 11 gibi orada olursun, kadıköyden eminönüne vapurla gelip oradan da Bakırköy istikametine gidebilirsin ama işe gidiş saatinde vapura alıyorlar mı bilgim yok.

• Beğen
Tepkiler: Süphan Hasdemir
En güzeli vapura binip Eminönü'de in. Oradan da Kennedy Caddesine paralel sahil yolundan Zeytinburnu Bakırköy istikametinde sahil boyu devam et. Eminönü'den 40-45 dk gidersin. Vapur için saat kısıtlaması yok. (Şehir Hatları)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
kadıköy'den bakırköy'e deniz otobüsü var. yaklaşık 20 dakikada bakırköy'de olursun. ondan sonrası zaten pedal çevirme hızınıza bağlı olarak 10 15 dakikalık yol.

@Mustafa İlişe Deniz Otobüsleri bisiklet taşıması yapmıyor diye biliyorum. O yüzden bahsetmedim. Kesin bir yanıtım yok bu konuda.

@whereismywings

Ben bisiklet icin saat kisitlamasi var diye biliyordum. Forum sayesinde bir sey daha ogrendim. Tesekkurler.

@whereismywings Yanlış bilgi. Deniz otobüsleri bisiklet taşıyor. Sanırım tek seferde en fazla iki bisiklet taşıma kuralı var ama onu da esnetebiliyorlar. (2-3 hafta önce taşıdım en son).

@whereismywings İDO'nun sitesinden:

17. Deniz Otobüslerine ve Hızlı Feribotlara bisikletimle binebilir miyim? ücreti ne kadardır?
Deniz Otobüsleri iç ve dış hatlarda sefer başına taşınabilecek bisiklet adedi 3 ile sınırlıdır

valla ben her deniz otobüsü kullanışımda 4 5 tane bisiklet görüyorum. sanırım biraz da görevlilerin insiyatifine bağlı.

Ben devamlı Kadıköy Bakırköy feribot git gel yapıyorum şimdiye kadar sabah akşam saat kısıtlamaksızın bisikletle gidip geldim hiç sorun olmuyor 7 lira ücreti var

Geri