Scudo Sports

Kadıköy'de Merida Crossway bisikletimiz 2. kat balkondan çalındı:(

senemmu

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Merida
Merhabalar,
Dün gece saat gece 1.00 gibi 2. kattaki evimizin balkonunda duran 2 adet Merida bisikletimizden bir tanesi çalındı. Polis geldi ancak hiç ilgilenmeden gitti. Çok yaygın gördüğüm bir bisiklet değil. Manevi değeri çok fazlaydı. Bu nedenle inanılmaz üzüntü yaşadık eşimle... Gören, duyan olursa ya da bulmamız için önerisi olan yardımlarınızı rica ediyoruz.

senemmu@yahoo.com mail adresim...
Şimdiden teşekkürler

Senem

Dosyalar

• 2014_Merida_Crossway_20-MD_2314110_i0.jpg
    2014_Merida_Crossway_20-MD_2314110_i0.jpg
    62 KB · Okunma: 99
Scudo
:( Çok üzüldüm. İnşallah bulunur...

Geçmiş olsun. Balkondaki bisiklete nasıl ulaşmışlar merak ettim.

@senemmu Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda bulunur çalanlar. Eğer mümkünse bisikletin çalındığı balkonun dışarıdan çekilmiş bir fotosunu koyabilir misiniz?

2. kat diyor arkadaşlar. adamlar kafaya takmış demekki. yada gerçekten öldüm bittim vaziyetteydi hırsız.

@senemmu

neden ikisini birden çalmadı bu hırsız efendi veya efendiler? geçmiş olsun.

Ulkede refah seviyesi dustukce hirsizlik teknikleri hizla gelisiyor. Vincle mi gelmis ne yapmissa artik.

kadıköy bisiklet hırsızlığı cenneti oldu iyice. kaliteli kilide rağmen apartman içinde bisikleti çalınan 4 kişiyi bizzat tanıyorum. yalnız balkon meselesi inanılacak gibi değilmiş gerçekten.

çok geçmis olsun üzüldüm ve saskınlık içerisindeyim. 2.Kat balkon ve iki tane Meridadan biri.

İkinci kat balkonu...
Yuh!!!
Bunlar eve de girer. Alarmı ihmal etmeyin.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Geçmiş olsun. Hırsız tek başınaysa bisiklete atlayıp gitmek için tekini çalmıştır. Balkona tırmanmak zor olmasa gerek de indirirken kalın bir iple mi sarkıttı anlamadım. Polis pek ilgilenmemiş, hiç şaşırmamışlar demek ki!

Geçmiş olsun

Merhabalar,
Öncelikle 2 kişi gelmişler. Bir kişi yukarıdan sallandırmış diğeri de tutmuş. 2 bisikletten bir tanesi çalınmış çünkü diğerini de alacakken komşu görüp hırsız var diğer bağırmış. Şans eseri diğeri gitmedi yani... Bu arada bir iki gün önce bisikletler devrilmişti. Ben rüzgardan vs. diye düşündüm. Sanırım keşfe gelmişler. Sonrada tek kişilik iş olmadığını anlayıp 2 kişi gelmişler...

Şerefsizler, yarın bunlar Allah muhafaza evimize girip silahla bizi vurup neyimiz var neyimiz yok alıp gidecekler; iş o noktaya geldi demek ki. Şu cürete bak. Polisin ilgilenmemesi de ayrı rezalet. Geçmiş olsun bulunur inşallah.

Geçmiş olsun keşke içeri alsaydınız bisikletleri, 4. kata tırmanan hırsız gördü bu gözler. Polislere de mana yok, kendini yakalayan polise ''boşuna yordunuz kendinizi komserim 2 saat sonra çıkıcam zaten'' diyen hırsız var. Ki 1 saat sonra serbest bırakıldı. Kanunda yaptırımı yoksa polis ne yapabilir bu adama. 100 den fazla sabıkası olup dışarda gezenler var.

Geri