Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
Arkadaşlar ben de Ataşehir'de oturuyorum, Pazar günü gibi bir zorunluluğum yok ama kaliteli hizmet alabileceğim, ufak tefek sestir, bakımdır, temizliktir, yağlamadır destek alabileceğim. Ailenizin bisikletçisi tarzında güvenilir bir yer tavsiye edebilir misiniz?

Anadolu yakasında arabasız ulaşabileceğim herhangi bir yer olabilir. Selamlar.

Kaçkar Bisiklet de pazar günleri 6'ya kadar açık Göztepe tarafında. Biz arkadaşlara bisiklet kiraladık, herhangi bir sorun yoktu.

Arkadaslar merhaba,

Dahon D8 kullanıcısıyım. Bostancı' da oturuyorum. Sahil yolunda pedallayacak arkadaslarla tanısmak istiyorum. Özellikle akşam üstü sahilyolunda turdan sonra çay kahve muhabbet çok güzel oluyor. Herhalde bizim grupta ki herkes bisiklet binmeye yeni başladıgı icin kondisyon sorunumuz var 10-15 km sonra muhabbete vurup cay iciyoruz.

• Beğen
Tepkiler: VolkanÖzcan
Selam,

akşam üsküdar kartal arası pedallayacağım. bende yol bisikleti var. eşlik edecek arkadaş arıyorum.

bende her akşam olmasada iftar sonrası maltepe fenerbahçe arası yol yapıyorum. beklerim.

İyi günler,

Bayram sürecince İstanbul'dayım. Üsküdar'da oturuyorum. Muhtemelen çok yorulacağım ama Sapanca, Şile ve Silivri'ye gitmeyi planlıyorum. Konaklamalı, denize girmeli, dinlenmeli planlıyorum. Yol arkadaşı aramaktayım :)

Merhaba arkadaslar

Onceden bisiklete binmisligim vardi. Bir hafta önce carraro sportive 225 modelini aldim. İlk uzun turum kadikoy istinye oldu ama geze geze gitmistim. Beni o kadar yormadi. Simdi beylikdüzündeki akrabalari görmek için oraya pedallamak istiyorum. Hangi rota benim için daha uygun olur? Ve bu rota yaklasik kac km yoldur? Bir de android programlarindan hangisini onerirsiniz(runtastic road bike, strava vb.)

Marmaray ile zeytinburnu'na geçilip. Veya kadıköy'den eminönüne geçilip, Sahil üzerindem yenikapı-zeytinburnu-bakırköy-florya-küçükçekmece-avcılar-ambarlı kadar sahilden gelerek, ambarlı'dan sonra e-5'e bağlanıp beylikdüzüne az bir kısmı E-5 üzerinden tamamlayıp ulaşabilirsiniz. Biz aynı güzergahın tersini yapıyoruz sadece Kadıköy'e geçmiyoruz. Gidiş-dönüş 90 km. civarı tutuyor. En iyi parkur bu olur. E-5 tehlikeli oluyor diye biz sahili tavsiye ediyoruz ve tercih ediyoruz. Strava kayıtlarımda görebilirsiniz.

bağdat caddesi-büyükçekmece turu yaptım gidiş 56 dönüş 49 km olarak. avrupa yakası sahil yolundan devam edip küçükçekmece gölünde e-5ten devam ediliyor. Bir hafta önce aldıysanız ben de tavsiye etmem bu rotayı hem uzun hem tehlikeli

• Beğen
Tepkiler: Cenkdogan84
(link)

Şöyle bir rota olabilir. Yol pek güvenli sayılmaz, dikkatli olmak lazım. Vapurla Kadıköy-Eminönü yapılacak tabi

Screenshot_9.png

• Beğen
Tepkiler: Cenkdogan84
@Serkan Mıstınoğlu bana da bu rota mantıklı geldi. Aci cekmeden basari olmayacak gibi duruyor. Denemeden bilemiyecegim bakalım. Öncelikle kendimi kadikoy kartal pendik yolunda deneyeceğim. Sonra bu güzergahi kullanacağım bakalım.
Android prigraminda hangisini tercih edersiniz peki

Son kismi beylikdüzündeki dik yokuşta yürüdüm ama zevkliydi.

Dosyalar

• SmartSelectImage_2016-07-25-21-50-44.png
    SmartSelectImage_2016-07-25-21-50-44.png
    109,9 KB · Okunma: 10
bikemap.net kullanmanızı öneririm. Çok güzel bir program, akıllı telefon uygulamaları da var. Rota çıkarırken ara sokaklar üzerinden bisiklet kullanımına uygun rota veriyor. Ana arterlere göre daha güvenli. Pro versiyonunda sesli nav da varmış.

Herkese Merhaba Adım Başar ve Mosso Marine 2d bisikletim ile
yoğurtçu parkı ve çevresinde minimum hızda
tın tın yola koyuldum ::)

@Kudret Kurtcebe

bu sahilden sabıha gökçen yolundan formula göçbeyli artık bisikletlere yasaklandı geçen haftakı kazadan sonra

sahilden değilde aydosdan formula yapıcam malum formuladan sonra kalabalık köpekler var ordan geri gelicem yine aydos tarafından carfura geri dönücem

sabah 8 gibi çıkıcam

gelen varsa facebookda grup actim beklerim sezonu yeni aciyoruz bu konuyuda hortlatayim şile ağva gozleme sahil.

valla cem pendik kurtköy bağlantısını kullanan var ,attila bisiklet takımı,bir gün mazallah sabırsız bi kamyon dalar ise ekibe şaşırma sakın.,eğerki kamyonlara ayrılmış yoldan ikili gidiyorlar ise kamyon sabırsızlanır, ha dubalardan değil kamyon yolunun solundan alıyorlar ise ,tehlike var,araclar 100 ile gidiyor,geçen pazar attila bisiklet takımına formula benzincide rasladık,
yalnız bizim ekip viaporttan geldi,bostancıdan direk kayış dağı caddesine çıktık ordan aydos güneyden viaport ,benim pendik-kurtköy bağlantısı ile işim olmaz.

Yazın hafta sonu (Mayıs,Haziran,Temmuz,Ağustos) ve bayramlarda hiçbir bisikletçiye bakım için gitmeyin. Ya işi baştan savma yapacak, kısa zamanda aynı ya da başka bir sıkıntıya sokacak, ya da hafta sonu gelme, bırak biz yaparız sonra alırsın ya da hafta içi alırsın muhabbeti yapacaklardır. İstisnasız hepsi böyle. Bakım konusunda bisikleti aldığınız bisikletçiniz ile iletişiminiz sürüyorsa başka bir yere gitmeyin. Hiçbiri sadece bakım için gelmiş müşteriden hoşlanmıyor. hemen hepsi yeni bisiklet satma ya da kiralama derdinde. Kışı bekleyin. Neredeyse hepsinin işleri durma noktasına gelir. Kışın siz onların gırtlağına yapışın. İnternette bisikletçiler ile ilgili yorumları okumadan kesinlikle gitmeyin. Çat kapı bulunacak iyi bisikletçi yoktur...:( Yeni bisiklet alacaklara ağabey tavsiyesi olsun; hidrolik disk frenli bisiklet almayın. Mümkünse disk frenli bisiklet de almayın. Bakımınızı kendiniz yapabiliyorsanız amenna...Anadolu yakasında Kadıköy ile Pendik arasında 10 bisikletçi dolaştım. Hiçbiri hidrolik disk frenden anlamıyor ama hepsi anlar gibi konuşuyor...:(

Geri