Scudo Sports

Kadıköy

Herkese merhabalar.
çok çok uzun zaman sonra Carraro 1205 MTB ile aranıza katıldım.
Maltepede oturuyorum.
İnşallah keyifli günlerde görüşmek dileğiyle...

Scudo
acaba dağ bisikleti inişi için bildiğiniz iyi bir parkur var mı ?

Arkadaşlar bisikletimin bakıma ihtiyacı var. Tek tatil günüm pazar olduğu için hafta içi fırsat olmuyor. Acaba pazar günü kadıköy de açık bisikletçi bilen var mı?

İstanbul'a tura hafta sonları yaparken çok büyük arızalar olmadan Eti'nin sarı bisiklet projesine denk gelirseniz onlar yapıyorlar. Tur sırasında vites problemi yaşarken sağolsun yardımcı oldular. (2015'te yaşanmıştır halen varmı bilmiyorum )

Bisiklet Gezgini Pazartesi ve Salı günleri hariç diğer günler hizmet veriyor istersen oraya gidebilirsin. :)

Pazar günleri el emeği iş yapan esnafların bir çoğunun kapalı olması benim gibi cumartesileri de çalışanları olumsuz etkiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Yzc61
Bisiklet gezgini nerede peki

Stadın karşısında Delta, sağ tarafında İleri Bisiklet, biraz daha ilerisinde yol üzerinde yine, velespit var.

Bike outdoor ve yesil bisiklet te ciftehavuzlar da acik oluyor.

Alternatif çok ama delta bisikleti öneririm

Delta bisiklet eski salı pazarının oradaki yer mi?

@Yzc61
marmara üniversitesi göztepe kampüsü karşısındaki starbucksın arasında

@Yzc61
Fenerbahçe stadı karşısı

peki ön vites ayarını ne kadara yaparlar. bi yere gittim 40 lira istemişti bi keresinde o kadar yoktur heralde orası

@Yzc61
Bi vites ayarı için 40 lira çok. Kendiniz yapın videoları var izleyin bence yaparsınız

Merhabalar.
Gruba yeni katıldım. Gençliğimde uzun süre bisiklet bindiğim oldu. Bisikletim vardı. Yer ve zaman darlığı nedeniyle 2 yıl önce elden çıkarmıştım.
İşimi tasfiye ettim. Artık çok vaktim var. Tek başıma kadıköy sahilde dolaşmak yerine grup halinde mümkünse şehir dışında bisikletle doğa gezileri yapmak gibi bir isteğim var.
Tabii önce bir bisiklet almalıyım.
Bisiklet ve gezi programları konusundaki önerilerinize şimdiden teşekkür ederim.

Semih abi hos geldin.

Pendik Kartal Maltepe - Gezi/Tur Başlığı

Bu topic'e bak, performans degil keyif odaklı geziler haftaici veya haftasonu bolca yapılıyor. Yeni basladigin icin nisikletin veya performansindan bagimsiz olarak bu tura herkes gidebilir.

Bisiklet Icin ise tur bisikleti oneririm.

Butcene gore sedona 410, trek fx serisi, lapierre urban shaper vs gibi bisikletleri tabsiye edebilirim.

Vites olarak da en alt seviyedeki tourney serisinin ustundeki her sistem ihtiyaclarini karsilar. Kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: nurettincerek
Arkadaşlar, bende şubat ortasından beridir bisiklet sürüyorum, Kron Rc1000 sahibiyim, her cumartesi Güzelyalı/Pendik-Küçükyalı git gel yapıyorum.
Program olarak S-Health kullanıyorum, şöyle bir ekran görüntüsü sunuyor, beğeniyorum açıkçası.
Screenshot_2016-05-16-15-42-06.png Screenshot_2016-05-16-15-42-17.png

• Beğen
Tepkiler: ozgursarikaya
Selam arkadaşlar,
Ben Özgür... Tuzla / Aydıntepe'de oturuyorum. Her gün bisikletle Kadıköy Moda da bulunan işime gidip geliyorum. Bu güzergahta benim gibi olan arkadaşlarla tanışmak isterim...

@Exxplosive Selam ,
ben hemen hemen hergün Güzelyalı / Kadıköy hattını git gel yapıyorum. İşime gidip geliyorum anlayacağın. Bi ara müsait bi günümüzde tur düzenleyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Çaylak-24
Geri