Benimde çok fazla bilgim yok ama forumda bisiklet Türleri konu başlığı altında "Single Speed ve Fixed Gear Bisikletler" başlığındaki konularda tatmin edici bilgiler bulabilirsiniz.
valla savaş sevecen su düşeni ,tuzladan 18 km eskihisar ,topçular-yalova 12 km ,ama sana fazla yazmaması için direk pendik feribota yetişecen 08.15 yalova ve 45 dakika sonra yalova,yalovadan su düşen ise 20 km ,dönüş 20, yalovadan gene pendik feribot ,sana az yazacak,
@Kudret Kurtcebe abi senin gittiğin yerler kötü olamaz zaten. Bahsettiğin yeri de senin yüzünden çok merak ediyorum. Bu bahsettiğin mesafeler de sorun değil yani her türlü gider geliriz. Zaten seninle bisiklet kullanmak da süper oluyor. Hiç olmazsa İkinci Dünya Savaşını rahat rahat tartışabiliyorum seninle eheheh. Son görüştüğümüzde neredeyse 100 KM yapmıştım zor olmuştu ama güzel bir gün geçirmiştim.
Gidiş:
Tuzla -> Kadıköy -> Beşiktaş -> Yeniköy
Dönüş:
Yeniköy -> Beşiktaş -> Kadıköy -> Tuzla
İçinizde en uzun yol yapan sen, @Sadettin Z. ve ben olmuştuk ama senin evden çıkıp da Kaynarca'ya kadar gelmen süperdi.
@Asusmune
Tamamının ortalaması 36,7km/h
Caddebostan-Bostancı arası ısınma olduğu için biraz daha yavaş. Alıntı yaptığınız mesajda sürüşün adına tıklayınca Strava kaydını ayrıntılı olarak görebiliyor olmanız gerek.
@Kudret Kurtcebe haha, süper abi. Peki abi sen uzun turları neden sevmiyorsun, oldum olası anlamadım bir türlü. İstanbul'dan çıkıp Napolyon'un Rusya Seferi gibi aynen İzmir Seferi yapalım diyorum ama sen konaklamalı turları sevmiyorsun.
Şimdi fark ettim.
Ortalamanız çok güzel. ben 24 ortalama ile Beşiktaş yapıyorum ve kendimi süpermen gibi görüyordum ( demek ben iyi değilim, diğerleri çok kötü )
valla haklısın savaş,yaşlandık ya,evimde evim ,my sweet home ,yani eve dönecem akşamına,çadır zor geliyor,hele pansiyon ,218 km 'lik kartepe yetiyor,akşama evdeyim ,uzun yol tribimi böyle hallediyorum,
valla gidelim yav,özledim o şelaleyi,sadettinde gelsin ,edip dostumda,atilla dostum gerçi var daha ,avrupa yakadan motor olması lazım yalovaya,(yaz tarife) ,ben ,savaş,sadettin pendikten yalova yaparız,yalovada buluşuruz.