Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
merhabalar bende foruma bugun katıldım.
ismim turgay kadıkoydenim.
bir arkadasımdan fitness bisikleti olan cuble hyde aldım.
kış sezonu olduğunu parçaladım temizledim ve parçalarını upgrade etme niyetindeyim.
fren rotor vs.
artık yeni sezona resimlerle girerim.
herkese iyi sürüşler.

(link)

cumartesi rüzgar 15 km gösterıyor ömerliye kadar gidip gelicez dönüş yan yoldan olucak toplamda 80 km gelmek isteyen varsa ortalama düşük olacak 22 23 civarı sabah 8 çıkış 12 gibi dönmüş oluruz

önemli bişey çıkmazsa ben gelirim inşallah
viaporttan çıkarsam nerede denk gelirim size

24 ocak bi hareket olur ,kısa mesafe ,şile değil,mudarlı köyü hareket viaport 10.00.havaya bakar tabi.

barış güney dostumuzun kadıköy pedal topiğinden kartepeyi 1 günde alacak pedalşör aranmaktadır,mevcut olan topiğin hedefini büyüterek 218 km çıkarmak isteyenler ile bu topikte idman yaparak kartepeye hazırlanabiliriz ,heybeliye taşınacağımdan saat 07.30 da bostancıya varıyorum nisan sonu hedefi gerçekleştirmeyi düşünüyorum.16.kez istanbuldan kartepeyi aldım ,2016 yılı 17.sefer ile olacak,99 km sonra 15 km eğim 15 aynı yerden iniş 72 km yalova ,pendik-bostancı 18 km,bu tur performans isteyen bir turdur ,katılacak olanların 200 km 'yi bi günde almış olmaları gerekir,ayrıca uzun geçmişten gelen bisiklet tecrübeleride ,genede 2-3 yıl tecrübesi olanlar olabilir,kartepe sözün bittiği yerdir ,bisikletçiliğin en zor etabı olmaya devam edecektir.

bugun çıkayım dedımde yol bisikleti her yola gelmez diyenlere 700 23c schwalbe marathon ile arabanın çıkamadığı rampadan çıktım. yolları tuzlamışlar tabi ara sokaklarda kar baya tutmuş yurumekde zordu bu sene iyi kar yağdı. ocak ayında da formulaya gitmiştim karlar halen erimemişti. oralarda şimdi baya tutmuştur.

şile yolu durumu nasıl giden varmı bu aralar

bu pazar bir ömerli yada bıçkıdere yaparım sahil kesmiyor artık.

yağmur kar demeden her gün kullanmaya devam tabi kısa mesafe geçtik 1 2 aydır

Cem bu pazar hava bozmazsa GTC2 ve Velocity216 olarak Şile yapacağız. İstersen gel sen de. ;)

@Cem Ç.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
@evrenozbilen

bana uyar gelirim de rivadan geri dönerim. öğleden sonraya geri dönmem gerekiyor.

@Cem Ç. Pazar hava kötü olacak gibi... Cumartesi günü 7:30 Bağdat Cd. Göztepe Parkında buluşuyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
@evrenozbilen

(link)

dönüş

(link)

saat 07.30 da gelirim ,yalnız sadece gidişte beraber olabiliriz pendik kutköy bağlantısından göçbeyli bıçkıdereye gelmeden oruçoğluya saparak darlığa oradan mudarlı ovacık ve formulaya çıkarak devamla viaporttan aydos güneyden kayışdağı eteklerindn viaporta 130 km toplam yaparım , ,nisan 218 km kartepeye gerçi daha var ama maksat dostlar alışverişte görsün misali.:harika:

(link)

39 km rüzgar lodos giderken itecek dönüşte duvar olacak tabi tek kalacağm.

evren ve sevgili dostum uğur,velocity'e selam ederim ,rüzgar 43 km 'ye çıktı,genede ben saat 07.30 da göztepe parkında olacağım,rotayı değiştirdim ,mecburen rüzgarı arkama alacağım,özellikle pendik-kurtköy bağlantısında arkadan itecek,formulada yandan dövecek,göçbeyliye doğru itecek,darlığa doğru bazı yerlerde itecek ,taşdelen su dolum tesisinin meşhur yokuşunda itecek akabinde gelen eğimde itecek ,tersi beni bitirirdi,yalnız darlığa doğru az bi km sağdan vuracak,buralarda gizli buzlanma olabilir hıza ayar,mudarlı -ovacık istikamette malesef karşıdan dayak yiyeceğiz burada eğim var, inişte var,formulada hepten yiyeceğiz dayağı ,keza viapot aydos güneyi,uğur mumcuya doğru arkadan itecek keza kayış dağı taraflarında buralarda yalnız kalacağız .cuma açık hava ct yerler kuru olur.

@Cem Ç. bide o yokuşu 700*23c schwalbe luganoyla denemenizi öneririm. Fren bile kurtarmaz :D

Selamlar,

Biraz dan diye olacak evet fakat, yeni üye oldum ve fixie bir bisiklet toplamaya calısıyorum.

Teknik olarak bilgi toplamaya calıstım fakat biraz yetersizim halen, örn: boy ve frame oranı vs.

Konu ile ilgili kimle ne sekilde konusabilirim? Yeni konu açamıyorum o yuzden burdan yazdım.

Yardımcı olursanız cok sevinirim.

Sevgiler,

Geri