@Murat B. Tam olarak bu tur benimde kafamda var tebrik ederim çok iyi bir süre yakalamışınız.
Acaba şehir bisikleti ile bu turu atmaya niyetli birine verebileceğiniz bir tavsiye var mıdır? (ben süre olarak 12 saat düşünüyorum)
Kullandığınız bisiklet ne tür olursa olsun, uzun bir sürüşe çıkacaksanız; ergonomik ayarların doğru olduğuna emin olun. Yanlış sele yüksekliği veya gidon mesafesi gibi şeylerin etkisi, süre arttıkça katlanarak artıyor.
Vücudunuza birden yüklenmeyin, sürüş mesafesini haftada %10-%20 civarında arttırın.
Bu rota, İstanbul il sınırları dışına pek çıkmasa da büyük bölümü şehir merkezinin çok dışında; olası teknik sorunda yol kalmamak için öncesinde bisikletin gerekli kontrollerini yaptırmakta ve yola hazırlıklı çıkmakta fayda var.
yarın işi olmayan ve pedallamak isteyen arkadaşları beklerim. Maltepe veledrom'a gidicem oradan kadıköye sürücem sonra tekrar caddebostan'a dönüp mola vereceğim.
Forum'a yeni katıldım, 1 hafta önce de ilk yol bisikletimi aldım.
Mosso TCA 730 Tiagra ile ben de forum kullanıcıları arasında olduğumu paylaşmak istedim
Beykoz girişi itibariyel başlıyor yokuşlar.Giderken değil esas dönerken fena hayatımda ilk defa elimde çıkarmıştım bisikleti.O yüzden dönüşte belli bi yere kadar otobüs ile dönebilirsin.En azından o ilk yokuşa kadar
@Cem Ç. Benimle konuştunuz kusura bakmayın internette sorun yaşadım ve arkasından unuttum. Malum kendi işlerimizin yoğunluğu. Konuları kullanıcılarımızın isteği doğrultusunda kapatmamız yasak. Fakat diğer talebinizi geçte olsa karşıladım. Saygılar ve tekrar kusura bakmayın.