Scudo Sports

Kadıköy

Güncel seçim olacağından pazar sabahı yollar bomboş olacak. öğle dönüştede hava çok sıcak değil trafik de pek olmaz dönüşte...

izinler iptal edilmiş 40 bin polis görevde olucak

cumartesi sağanak yağmur var buda havayı biraz serinletecek sabah soğuk olabilir yanıma bisiklet ceket alıcam artık dönüşte çıkarırım.

direk şileye basma durumu olabilir. bilemiyorum bıçkıderede durup mola verip lokanta bulma sorunu olabilir diye şileyede basabilirim. bildiğim yol şile yolu bıçkıderede tek başıma olmak istemiyorum ne olucağı belli olmaz arkadaşda gelemeyebilir.

cumartesi saat 22:00 de çıkarım netten pazar sabahı bıçkıdereye gelen olursa gideriz yoksa ben şileye basıcam.

kask yedek iç lastik pompa zorunlu

sabah 6 çıkış 10 dakika bekler çıkarım.

bahane bulmayacağım rüzgardı güneşti artık bu kadar çalışmanın antrenmanın bakalım sonucunu göreceğiz

(link)

(link)

https://i.hizliresim.com/DM5dVZ.png
https://i.hizliresim.com/YBEN2A.png

Scudo
bizde 5-6 kişi bu pazar dudullu sapağından şile turu yapıcaz sabah 5 gibi falan

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
çok yağmur var benden soylemesı 50 metre gıttım su gıbı oldum

yarında sağanak olucakmış pazara yerler kurumaz bıle boyle yağmaya devam ederse

bugun iyi yağmur yağdı halen yağıyor cumartesi de sağanak varmış artık pazara kesin olarak yerler ıslak olur emniyet şeridi vs. ne olursa olsun pazar güneşli hava önemli değil su oluklu lastiklerle ocak ayında gidip geldim göçbeyliye ömerliye.

sabah çıkış saatini 5 e alıyorum.

netten çıktım yarın en son 22:00 da nete bakar çıkarım.

https://i.hizliresim.com/b5ENgb.png son güncelleme sabah 7:30 çıkış göztepe köprü.

bostancı köprüde geliceklerde olucak oradan direk şile yoluna gidiyoruz.

gidiş geliş toplam 150 km yazıyor bana. şileye kadar gitmeyip bıçkıdereye gidip gelirsek 100 km toplamda artık duruma göre yolda karar veririz.

dönüşte poyraz arkadan bize yardım edecek hava 18 derece rüzgar 36 km kuzey doğudan

(link)

yine tek kaldık sabah yağmur gökgürültülü sağanak verdi bu hava durumları bizi ters köşe yaptı

1 haftadır bakıyorum cuma cumartesi yağış pazar güneşli hava durumu şimdi pazar sabahı 9 a kadar aşırı yağmur gösteriyor her dakika hava durumumu değişir yahu

(link)

son durum (link)

tek kaldık arkadaşlar gelemicekmiş artık şeker değiliz ya su oluklu lastikler 700 23 c swalbe marathonlara güvenim tam beni ocak ayında 3 defa doluya ve sağanak yağmurda ömerli rampasında yolda bırakmadı. ferdi gidiyorum. :cool: netten çıktım

https://i.hizliresim.com/EYWY3n.png

cepten takip edemedim kusura bakmayın cumartesi çıktım 50 km güzel oldu.

Slm ataşehirden şevket ben yol bisikletine geçiş yaptım carraro052 kullanıyorum.hava müsade ettiği sürece işe(beykoz) git gel yapıyorum.haftasonları antremanlara turlara katılmak isterim

Merhaba Arkadaşlar..
Foruma yeni üye oldum.. Sahrayıcedid teyim ve hemen hemen her akşam sahildeyim.. Yakın zamanda faaliyet var mı??

2131231.jpg

• Beğen
Tepkiler: caner1405 ve Barlo
Merhaba, bende yeni üye olarak bu aktiviteyi beğendim. Katılmak isterim. süreyyaplajı moda arası rotam var. yeni rotalar için takipteyim...

Merhabalar, arkadaşlar biz Sahil Bisiklet Ekibi olarak her cuma 20:30 Kadıköy Dalyan hareketle Kartal a pedallıyoruz...
(Caddebostan Beltur ve Bostancı girişinde duraklarımız var.)
Katılmak isteyen olursa bekleriz.
(link)
Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Barlo
Herkese Merhaba,

Saat 12 civari 02.00 ye kadar caddebostan maltepe arasi bisiklete binmeyi dusunuyorum. Cekincem su; dilencisi, tinercisi iti kopugu var midir?

avrupa yakası bakırköy de gece 2 ye kadar sürerken sıkıntı çıkmıyo. orada hiç çıkmaması lazım

Merhaba arkadaşlar,

Bu ayın 2 sinde bir aksilik yaşamadığım sürece Kadıköy - Sarıyer arası pedal çevirmeyi planlıyorum. Katılmak isteyen ya da güzergah hakkında bilgi paylaşmak isteyen arkadaşları beklerim.

Yarın saat 11:30 - 12:00 arası evden çıkıp kadıköy - sarıyer arası pedal çevirmeyi düşünüyorum arkadaşlar. Beşiktaş - Sarıyer arası daha önce süren varsa yol durumu hakkında bilgi almak isterim. Katılmak isteyen arkadaşları da beklerim.

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.Henüz bir "rookie" yim :) ama hevesliyim.Kadıköy / Acıbadem lokasyonundayım. Whatsup yada başka bir sosyal paylaşım ortamında bana yakın lokasyonlarda ki arkadaşlar ile tanışmak ve gezi programlarına katılmak isterim.

ben bu akşam saat 19:30 gibi iftara kadar kadıköy sahilden bostancıya sakin sakin pedallayacagim. Gelmek isteyen olursa beklerim.

buraya çok giremiyorum da whatsapp grubunuz falan varsa oradan katılabilirim.

Geri