Scudo Sports

Kadıköy

Katlanır bisiklet kullanıyorum, haliyle turlarım da katlanmayan bisiklet kullanıcılarına göre daha farklı oluyor;

Ayrıca; eski evler sokaklar arasında gezinmeyi seven (Sultanahmetin arka sokaklarından kumkapı, samatya..) arkadaşlarım bana yazabilir

Scudo
Arkadaşlar, Sahil Bisiklet Ekibi olarak bugün saat 20:35 FENERBAHÇE yönünden Kartal a pedallıyoruz.
Gelmek isteyenler ve detaylar için facebook dan Sahil Bisiklet grubumuza katılabilirsiniz.
Kolaylıklar..

Herkese selam. Foruma yeni katıldım. Eşimle birlikte bisiklet alma aşamasındayız şu ara. Arabayla kolay taşıma ve şehiriçi rahat kullanım için katlanır bisiklet modellerini inceliyoruz. Dahon D8 ve Tern C7 modelleri var şuan aklımızda. Sitede konu açıp danışmak istiyordum fakat yeni üyelere konu açma şansı tanınmıyormuş malesef.

• Beğen
Tepkiler: Burak Kılıç
Herkese selam;

Moda' da oturuyorum. Forumda yeni sayılırım. Çalınan 2 bisikletimden birini kurtardıktan sonra tekrardan bisikletleri 2'ye tamamlamaya çalışıyorum şu anda. Tamamlar tamamlamaz bisiklet keyfine kaldığımız yerden devam edeceğiz. Herkese sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: roadrunnerv2
Ağbi sizin turlar nereden nereye?

Arkadaşlar merhaba, haftada 2 ya da 3 gün iç çıkışı hem günün yorgunluğunu atmak hem de deniz havası almak için; Çekmeköy - Bostancı - Kadıköy rotasında sakin sakin turluyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar olursa. Ortak bir rotada belirleyip turlayabiliriz.

@Murat B.

Pendikten Kurtköye normal ankara asfaltı yolu benim için çok dik. (bisikleti alalı bir ay oldu) daha yayılmış eğimli bir alternatif yol arıyordum. Bu kurtköy bağlantı yolunu kullandım bende bu gün. Ama dumankaya gizli bahçe hizasındaki yoncanın orada pes ettim. Yolda emniyet şeridi yok, 40-50 cm'lik bir mesafe var bariyer ile yol arasında ve araçlar allah ne verdiyse basıyor. Korktum açıkcası ve devam etmedim.

ctesi sabah 9 da bostancı-pendik-bostancı arası pedallıyorum.Katılmak isteyen arkadasların dikkatine:)

herkese merhaba,

Bundan sonra yapacağınız etkinlikle elimden geldiğince katılmak isterim.

Merhabalar. Kartalda yaşıyorum , hafta içi her gün her saat musaitim nerdeyse (ee öğrenciyiz okulda bitti)

turlarınızın başlangıç saatini ve yerini söylerseniz size katılmak isterim

2 kişiyiz forumdan da gelen olursa şile yapıcaz normal tempo ortalama 25 ile

pazar sabah çıkış saatlerde esneme olabilir

kask yedek iç lastik zorunlu

şile otoyolundan dudullu çıkışlı pedal kesmeden şile merkeze kadar devam edip gideceğiz. mola verebiliriz gözlemecide. kondüsyona bağlı hemen geri dönme olmayabilir.

Sizde yol bisikletimi var

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
Selam arkadaşlar,

Haftasonları ve hafta içi beraber turlayabileceğim arkadaslar arıyorum.

Selam, geçen cumartesi (Sultangazi -> üsküdar -> Şile-> Ağva) günü birlik git gel yapmıştık (280 KM) çok keyifliydi şileye kadar asfalt kalitesi çok güzel şile ağva arası asfalt kalitesi bozuluyor ama orman içi yerlerden gidiyorsunuz çok keyifliydi. Ağvayada gitmenizi tavsiye ederim.

Selam Kerim,

Günü birlik 280 km çok iddialı yol bisikleti mi var profile resminde dağ bisikletine benzettim ben.

• Beğen
@bikermusti
Bende şehir tur var diğer iki arkadaşımda mtb var. sabah 5 gibi çıkıp gece 11 de eve varmıştık. Bir arkadaşımızın performansı çok iyi olduğundan dönüşte o önden bastı gitti mtb ile akşam 6 gibi eve varmıştı.
Bir şekilde oluyor yani. ;)

• Beğen
@Kerim BEŞER sabah 7 8 gibi çıkıp 12 1 arası şilede mola verip 4 gibi kadıkoy sahıle donmuş oluyoruz tabi 9 gibi çıktığımız da oluyor da dönüşte trafik oluyor. o yuzden erken çıkmak iyidir. yalnız sabah 5 çok erken sabah çok soğuk oluyor ömerli civarları... havalar 30 derece civarları olursa dönüşü 4 den sonra alma olabilir akşama kalmamak lazım ışıklandırma yok şile ömerli arası arabalarda çok hızlı görünmez oluruz ışıklandırma yetersiz kalır akşam 8 den sonra...

Geri