Scudo Sports

Kadıköy

sabah kadıköy fenerbahçe bostancı fenerbahçe yaptım kısa oldu, yalnız hızlı oldu hava sıcakken fazla zorlamamak lazım sanki..

sabah 6 gibi çıkmayı planlıyorum kadıköyden bostancı maltepe aydos pendik kadıköy yaparım erken çıkarsam hava biraz daha serin olur gibime geliyor

Scudo
ben üsküdardayım yeni taşındım etkinlikler nasıl oluyor acaba ?

varmı poloneze giden yada aydos

Bu başlığa pek yazılmadığı için bisikleti bıraktığımız sanılmasın, bugün 8 kişi güzel bir sürüş gerçekleştirdik:
(link)

Hocam labs.strava.com un dediği kadarıyla 3-4 gün önce kartal-caddebostan güzergahında karşılaşmışız:) profil fotoğrafından tanıdım

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
burası bitti mi ya?

Merhaba, Ben de başlangıç amaçlı kısa turlara katılmak isterim.
Merida T1 bisikletim var, uygundur diye düşünüyorum.
Kadıköy acıbadem Ahmet BULUT

kadıköy koşuyolundayım arkadaşlar biraz uzak kaldım ilk aşamada kısa turlara katılmak isterim. kron xc250 hd fren

Yarın saat 22 mart Pazar saat 12 de Pedalşörler grubu olarak Heybeliada ya gidiyoruz. Etkinlik detayları için;
(link)

Selamlar yıllar önce pedalladığım Bianchi Aspid Sx bisikletimden sonra bir katlanır bisiklet sahibi oldum. Kendime ve eşime birer tane Dahon Vybe C7A model bisiklet alarak, bu güzel forumla tanışmış oldum. Sizlerden öğreneceğim çok şey olduğunu gördüm forumu okurken umarım forum ahalisiyle de en kısa zamanda tanışma imkanı bulurum. Sevgiler

Haftasonları turları olursa katılmak isterim. :)

hafta sonu kadıkoy tuzla sahil turu yapsak kimler gelir sabah 10:00 da başlasa .???orta tempo sürüş.
Mola yeri maltepesahil parkı

Bostancı sahilden katılabilirim size

Selamlar arkadaşlar,

Kazasker'deyim, sık sık sahilde Caddebostan - Kartal arasında tek tur yapıyorum.

Siteye yeni katıldım,
Ortak turların duyurulduğu bir sayfa var mıdır,
Facebook vs?

Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: karrknight
Merhaba.
Eşim ve ben de bu foruma yeni katıldık.
Biz de fırsat buldukça Caddebostan Maltepe arasında pedallıyoruz.
Geçenlerde ilginç bir parkur denedik Maltepe'den Pendik Marinturk'e kadar nonstop gittik enfes bir parkur.
İlgilenen arkadaşlarla böylesine bir tur yapmak isteriz.

Selamlar.

@seda karakaya
selamlar, hafta içi bende o taraflarda oluyorum. Uygun gün belirleyip kısa ve orta sürüşler yapa biliriz.
Kolaylıklar...

Geri