Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
@Can Teker

Teşekkürler, sabah görüşmek dileğiyle

~ Mobilden gönderildi ~

Selam Barış abi,

Sizin şu normal tempo çok hızlı olmayacaksa bende katılmak isterim. Yarıdan dönmem muhtemel ama gidebildiğimiz yere kadar :)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Mustafa Y.

Selam Mustafa, tur yavaş tempoda olacak,rampalarda arkada kalanları bekliyeceğiz..İsteyen herkes katılabilir,sabah görüşürüz :)

@gökhan gündüz

Merhaba Gökhan kardeşim :)

Selam arkadaşlar turumuzu tamamladık..150 km 1200 mt irtifalı bir tur oldu..Tempoyu çok zorlamadık ve keyifli bir tur yaptık..Tura damgasını vuran lastik patlamalarıydı..Bugüne kadar hiç bir turumda 2 den fazla lastik patlaması görmemiştim,bugün 5 tane gördüm.. :) Öyle veya böyle turu tamamladık..Bu güzel tur için teşekkürler arkadaşlar..Katılan herkesin ayağına sağlık..

@Barış Güney

Bizde bu millet olduğu sürece bizim lastikler daha çok patlar Barış abi. Yol boyunca cam kırıkları, anlamıyorum bu insanları ya.

Adım başı çöp tenekesi var orada. Git çöpe at arkadaşım. En azından geri dönüşümü olma ihtimali var.

Selamlar başlıktanda anlayabileceğiniz gibi Kızıltoprak'ta oturuyorum. Mümkün olduğunca okuluma pedallıyorum bunun dışında bazen (genelde spontan oluyor ödevlerin yoğunlu, sınavlar vs...) hafta içi saat 16:00-18:00 arası Kalamış parkı - Maltepe - Kalamış parkı rotasında pedallıyorum. Tanıştığımıza şimdiden memnun oldum. :rolleyes:

Selam arkadaşlar,

Yarın sabah 07.15 vapuru ile Beşiktaş a geçeceğiz..Bahçeköy,belgrad ve sonrasında fenere gidebiliriz..Rotaya duruma göre karar vereceğiz..Normal tempo bir tur olacak..Duyurulur..

Kulağa bayağı uzun geliyor kat ettiğin mesafe :) ben de vakit buldukça akşamları küçükyalı-caddebostan arası pedallıyorum daha çok gün batımına doğru oluyor sebebi de yeni aldığım ön lambamın akşamları daha egzotik gözükmesi :)

Rumeli Feneri turumuzu kazasız belasız tamamladık..Keyifli bir tur oldu..Hatta yolda italyan bir arkadaşla tanıştık ve gruba katıp yola öyle devam ettik.. :) Daha sonra zincirini kopartan italyan arkadaşımızın zincirini idareten tamir edip kendisini bisikletçiye gönderdik..Fenere inerken ve dönüşte tırmanırken güzel tempo yaptık..sahil olundan dönüş trafik yüzünden biraz eziyetli oldu..Sonuçta turumuzu 100 km 1000 irtifa ile tamamladık..Katılan arkadaşların ayağına sağlık..

(link)

(link)

barış kısaca yazıp geçiyor, ama yeni katılan arkadaşın iki lastiğinin de patlamasına, benim çantamın fermuarının bozulmasına, thomas'ın kopan zincirine, ozan'ın vites ayarlarına, can'ın yemek, benim alkol, alp'in aşk hayatıyla ilgili problemlerine müdahaleleriyle ne sorun olursa çözümün kendisinde olduğunu bir kez daha kanıtlayarak gözümde süper bisikletçi unvanını çoktandır elinde tutuyor. bunu da belirtmekte büyük fayda görüyor, kendisine teşekkürü borç biliyorum :)

@recep yüner

Güzel düşüncelerin için saol kardeşim..Bende sizleri seviyorum hehhe :)

• Beğen
Tepkiler: Can Teker
Selam arkadaşlar,

Bu haftasonu yumuşak turlarımız olacak..Program şöyle; yarın sabah 08.00 bostancı çıkışla başıbüyük-aydos-viaport-sabiha ve sahilden bostancıya dönüş..Veledromda da biraz eğlenebiliriz..Pazar günü ise veloslowa katılacağız.. Sabah görüşürüz.. :)

Merhabalar ben de memnun oldum.
Avatarınızdan anlaşıldığı üzere anime seviyorsunuz sanırım ? Ben de çok severim ^^
Ben de Caddebostan - Maltepe arası gidip geliyorum. Arada bir Kadıköy' e de gidiyorum.
Yeni bir bisiklet alabilsem daha sık bineceğim. Çok eski ve hiç rahat olmayan dandik bir Castello' m var MTB :(

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
biri anime mi dedi acaba.. evet evet anime dedi :D
gerçi ben bırakmayı düşünüyorum ama şuan izlemekte olduğumun bölümleri bitince :)

:) Hangi animeleri izliyorsunuz ??
Bitince bırakmak kolay olmuyor ama, yeni bir animeye başlarsınız mutlaka ^^

Geri