Scudo Sports

Kadıköy

Selam arkadaşlar,

Turumuzu sağ salim bitirdik..Bol katılımlı bir tur oldu (11 kişi) genede İlhan ve Alp in eksikliğini hissettik..Çok keyifli bir tur oldu..Göze çarpan performanslara değinmek istiyorum..En başta Çetin kardeşimi tebrik etmek istiyorum..Mtb ile bugünkü tura katıldı ve bitirdi..Ozan Güner sakatlıktan dolayı uzun zamandır bisiklete binmiyordu..Dönüşü çok sağlam oldu,sakatlığı geçmiş ve sanki hiç ara vermemiş gibiydi..Erdem kardeşimin ilk uzun rampalı turuydu,keza Ozan Duran da bu mesafelere ve rampalara alışık değildi..Ona rağmen iki kardeşimde ellerinden geleni yapıp gayet iyi performans sergilediler..Recep bugün gerçekten iyi tırmandı,tebrik ediyorum onuda..Can,Oral,Emre ve Alper in rampa hızları ve tur ortalama hızları epey gelişti,yani sürekli gelişim içindeler..Turumuza son anda katılan yeni tanıştığımız genç kardeşimiz Arda gayet iyi performans sergiledi..
130 km 1200 irtifalı turu 26.7km ortalama tamamladık..Katılan herkesin ayağına yüreğine sağlık..Bir sonraki turda görüşürüz.. :)

Turumuzdan bir resim
(link)

Scudo
Katilimin yuksek olmasi ve guzel hava turu cok keyifli kildi, ben cok zevk aldim. Bir ara siddetli ruzgar ciksa da laylaylom diye ciktigimiz turu her zamankinden yuksek ortalama ile bitirmek de ilginc oldu. :) Katilan herkesin ayaklarina saglik.

Ilhan bir dahaki tur cezalisin, sen cekeceksin. :D

Eyv. barış abi sizlerde çok iyiydiniz. N zamandır uzun bir tur yapmamıştım bu vesileyle gran fondoyu da aldık:) Aynen tempo çok yavaş olunacak denmişti ama yine bazı bölümlerde yardırıldı:))

Katılan herkese de teşekkürler.

Sonunda sakatlığı atlatıp sahalara dönebildiğim için çok mutluyum. Turda da zaten farketmişsinizdir, her ne kadar dikkatli davranıp çok zorlamayacağım kendimi desem de sanki hiç ara vermemişçesine kullandım bisikleti, Allah'tan bi sorun çıkmadı. Her ne kadar laylaylom yapacağız desek te bu grubun genlerinde laylaylom olmadığı için en laylaylom bu kadar oluyor,ilk defa veya yeni katılanlar şaşırmış olabilir , zamanla alışırsınız :D
Katılan herkesin ayağına sağlık , hoş sohbetiniz için ayrıca teşekkürler :) Benden kurtuluşunuz yok artık, bir sonraki turda görüşmek üzere :D

Bu güzel günü boş geçirmedik, 8 arkadaş Anadolu feneri turu yaptık..100 km.lik 1700 irtifalı bir tur oldu..Detaylara gelirsek enteresan bir turdu..Bir arkadaşımızın 2 jant teli koptu,bir arkadaşımız fener rampasını çıkarken kaydı ve düştü (önemli bir şeyi yok)..Son olay ise benim başıma geldi,hiç rastlamadığım bir şeydi.. :) Olay şu; dönüşte 2 arkadaş biraz tempo yapalım dedik ve İlhanla sahilde basmaya başladık..Hızımız 35km sabit giderken (önde bendim) 2 tane karga direk karşıdan alçalarak bana tam göğsümden çarptı..biraz sendeledim ama düşmeden atlattım neyseki.. :) Bir kaç foto çekmiştik elime ulaşınca ekleyeceğim..

Abi keşke arasaydınız bizi de, sabah müsaittik akşam gittik Emre Abi'yle exuma sport'a. Senin formadan aldım bi tane , bi tane de bib short aldım.Bizde Emre Abi'yle bi kaynarca düşünüyoruz çıkabiliriz birazdan.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Ozan Güner

Ozancım planınızı bozmak istemedim..Kıyafetler daha önemli,her zaman pedallarız.. :) Hayırlı olsun bu arada..

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
Dönüş yolu trafiği çıldırttı. Bundan sonra boğaz tarafına gidilecekse dağ yolundan dönüş en mantıklısı. Yine de güzel bir tur oldu. Özellikle Yoros Kalesi'ndeki arnavut kaldırımlı çıkış evlere şenlikti :D Yokuş bitimindeki manzara ise 3. köprü direkleri hariç mükkemmeldi.
Barış abi sen de ucuz atlattın. Arkanda o kargayla sarıldığın anı çekebilseydim. Yüreğim ağzıma geldi. Geçmiş olsun ucuz atlattın.

• Beğen
Sonunda garmin maltepe ptt'ye verilmiş. Vergiye tâbi değil. Bugün gidip teslim almaya çalışacağım

@Ozan Güner

Hayırlı olsun Ozan,çok sevindim..Uygun bir zamanda kullanılışını anlatırım.. :)

Bu akşam saat 19.00 da bostancı iskelesi ışıklardan hareketle rampa antrenmanı olacak..Müsait olanları bekleriz..

@Barış Güney

Normal tempoysa bende katılabilirmiyim Barış abi

~ Mobilden gönderildi ~

• Beğen
@Sinan Çakır

Normal tempo hatta düşük tempo olacak..Tabiki katılabilirsin.. :)

• Beğen
Tepkiler: WaterCity
@Barış Güney

Buluşma yeri neresi abi

~ Mobilden gönderildi ~

Geri