Scudo Sports

Kadıköy

@Ozan Güner

Ozancım hoşgeldin..Bizlerde seni özledik, en uygun zamanda bir laylaylom tur yapıp görüşelim.. :) Tekrardan geçmiş olsun

Scudo
Bugün öğleden sonra 4 arkadaş Başıbüyük e çıktıktan sonra sahilde yapımı henüz tamamlanmamış olan veledromda pedalladık..Bir kaç hızlı tur attık..Haliyle eksikleri vardı ama henüz çalışmalar devam ediyor..Yarın turumuz yok,büyük yarış için evde tv başındayız.. :)

Bugün 50km lik bi tur yaptık Yağız'la sorunsuz geçti. Velodrom'a gittik ama izin vermediler 1 tur atıp çıktık, biz gittiğimizde mavi boya ile parkurun en düz yerine bizim bisiklet yolları gibi yol yapıyolardı. 1-2 haftaya biter çalışmalar rahat rahat döneriz orayı

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Ozan Güner

İnşallah Ozancım,bende dört gözle bekliyorum bitmiş halini..Görüşelim uygun zamanda.. :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
Selam arkadaşlar,
Bugün solo pedalladım..Bu güzel bahar havasını değerlendirmek lazımdı,bende havaya uyup güzel bir tur yaptım..204 km.lik 2650 irtifalı bir turu zorda olsa bitirdim..Neden zor oldu derseniz,sadece 6.5 dakika mola yaparak turu tamamladım.. Haliyle fazla resim çekemedim..Sele üstünden çekebildiklerim altta..Bir süre eğim görmek istemiyorum.. :)

sabah yola çıkmadan önce benim delikanlı :)
(link)

(link)

(link)

(link)

@Mustafa Y.

Olurmu öyle şey Mustafa..İnan 2 sene önce bostancıdan kartala gidemiyordum.. :) Unutmam o günleri..Dolayısı ile herkese saygım sonsuz,yeterki limitler zorlansın.. ;)

Selam arkadaşlar, bugün (15kişi) salı-perşembe grubu ile riva turu yaptık..1400 irtifalı 90km.lik turu 26 ortalama ile aldık..Keyifli bir gündü..Bizim grupdan Recep,İlhan,Can,Dinçer ve Oral vardı..Herkes çok iyi idi, Can beklemediğim kadar iyiydi..Özellikle bugün İlhan çok formdaydı..Tebrikler arkadaşlar.. :)

Baris abi sagol. Sayenizde form tutuyoruz. :) Gelen herkesin ayagina saglik. Keyifli bir tur oldu. Donuste ruzgari kafadan yemeseydik daha iyi olacakti ama. :)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Dün Can,Erdem ile pedalladık..Dönüşte deltaya uğrayıp şu formalara baktık..Formayı beğendim ve bir adet aldım..25 tl gibi bir fiyatı var,fiyatına göre gayet güzel bir forma duyurulur.. :)

Benim garmin'de Türkiye'ye giriş yapmış,exchange office'te şuan, haftaya elimde olacak sanırım. İş-okul yoğunluğum da haftaya bitecek bir aksilik olmazsa, bu haftadan sonra zaman buldukça çıkmaya başlayacağım :)

Bizde bugün Candeniz'le 50km lik bi tur yaptık. Bostancı-Uğur Mumcu yaptıktan sonra biraz üniversite taraflarını çıktık.Sorunsuz geçti, 5 gündür arka arkaya spor yaptığım için her yerim ağrıyodu bisiklete çıkınca toparladım biraz. :)

@Ozan Güner

Çok iyi,kendini hazır hissedince haber ver :)

Selam arkadaşlar,

Bu akşam 6 arkadaş Narcity ve Başıbüyükde kısa mesafe rampa çalışmaları yaptık..Çarşamba dinlenip,perşembe günü hafif tempo bir tur yapacağız..Bostancı sahildeki ışıklardan 08:30 da hareket edeceğiz..Tahminimce 110 km.lik,az irtifalı relax bir tur olacak.. :) Katılmak isteyenlere duyurulur..

Geri