Scudo Sports

Kadıköy

Güzel antrenman oldu, katılan herkesin ayağına sağlık..
Gelelim yarınki büyük turumuza;sabah saat 08:00 de bostancı ışıklarda buluşuyoruz..Zor bir gün olacak,kendinize bugün iyi bakın.. :)

• Beğen
Tepkiler: Can Teker
Scudo
Turumuzu bitirdik arkadaşlar..2500 irtifalı 170 km lik turumuzu 25 km ortalama ile tamamladık..Zor bir rotaydı ama grup gerçekten iyi mücadele verdi..Recep Yüner,Bahadır Gürel,Dinçer Karadayı ve İlhan Hoşboy tebrik ediyorum sizleri.. :) Çekebildiğimiz resimler altta;

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Tebrikler, harika iş çıkarmışsınız.

@Barış Güney

Bu arabadakileri powerade falan sandım ilk gördüğümde, silecek suyuymuş :)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Murat B.

Peloton boyu powerade.. :) Sen söylemesen ben hala ne olduğunu bilmeyecektim..

Görünen o ki; hafta sonu malesef yağmurlu geçecek..Hafta içi akşam turlarına kalacağız..Dün akşamki yüksek tempo turumuz harikaydı..Katılanların ayağına sağlık..

Bugün sevgili Alp ile gündüz Ballıca'da çay kaçamağı yaptık..Geçen sene Ballıca yolu kötüydü ve çok köpek vardı..Bu sene yollar asfaltlanmış gayet keyifliydi, gene epey başıboş köpek var ama sorun çıkarmadılar.. :) Bu yolda pedallamayı düşünüyorum artık..Alp saolsun sele üstünde bir kaç resim çekti :)

(link)

(link)

(link)

(link)

Bu resimde görünen bölge asfaltlanmamış ama yolun %90 ı temizdi..

(link)

Can'ın bugün avrupa yakasında bike fitting randevusu vardı..Bu sayede Alp ile birlikte Can a eşlik ettik..Bike fitting sonrasında Bahçeköy üzerinden Kilyos-Kumköy yaptık..Rüzgar ve trafik sıkıntılıydı ama genede keyifli bir gündü..

Öncelikle Can ın yeni Evo sunun resmi :)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Eşlik ettiğiniz için sağolun, ayağınıza sağlık abiler. Rüzgarın duvar gibi çarptığı bölümü hiç unutmayacağım. :D Ortaköy'den Beşiktaş'a 1.8km/h ortalama ile gitmiş olmak da değişik bir tecrübeydi. :D

Yarın sabah 08:00 de bostancı dan hareketle düşük tempo Şekerpınar-Göçbeyli-Ballıca turu olacak.. Gruba duyurulur :)

Selam arkadaşlar,
7 arkadaş turumuzu tamamladık..136 km.lik 1000 irtifalı turu 27.4km ortalama ile tamamladık..Çoğunlukla zorlamadan gitmemize rağmen gayet iyi bir ortalama oldu..Katılan arkadaşların ayağına sağlık..Bu güzel günden birkaç kare;

(link)

(link)

(link)

Arkadaşlar merhaba Kadiköy Göztepe de oturmaktayım bu bölgede iyi bir bisiklet tamircisi bilen varmı.Bisikletimin bakımını yaptıracağım ve aldığım bir kilometre cihazını taktıracağım.Birde bisiklet bakımını bisikletçiler ortalama kaç paraya yapıyor.Burda çoğu kişi bakımını kendi yapıyordur ama ben daha acemiyim :)

göztepede Kaçkar Bisiklet var. Göztepe parkının üst tarafında kalıyor internet sitesinden tam adresini görebilirsin. iyi olduğunu söyleyebilirim ama bakım fiyatı ne kadar onu bilmiyorum.

Mekanik olarak tavsiyem ;

Yeşil Bisiklet Fenerbahçe: Lalezar S. 6/A Selamiçeşme/Kadıköy

Yeşil Bisiklette Gürsel abi kendine yeni bir dükkan açtı... bilginize... GÜRSEL AKAY BİSİKLET Bağdat Cad. 204-C Çiftehavuzlar, Kadıköy 34726 İstanbul Tel : (0216) 363 58 36 (link)
Gürsel Abiyi de, Kaçkar Bisiklette Serkan'ı, Yusuf'u ve Aydın'ı da tavsiye ederim. Hepside konusunda uzmandır.

Arkadaşlar selam herkese. Uzun süredir devam eden dizdeki problemimle alâkalı bugün Erenköy Fizik Tedavi Hastanesinin Spor hekimliği'nde muayene oldum. Baya ilgiliydi doktor sağolsun baya sıkı bi muayene etti. Bacağı güçlendirici birkaç hareket yapmamı, buz uygulamamı söyledi ve bir jel-ağrı kesici verdi kullanmam için.Bisiklete de hemen başlayabileceğimi söyledi. Tabi hemen eskisi gibi 100km leri 25-30 ortalama ile devirme dedi, zaten istesemde yapamam gibi çok uzak kaldığım için :)
Önümüzdeki 15 gün vakit buldukça kondüsyon kazanma ve bacağı güçlendirme adına antrenmanlar yapacağım. Kısa bir sürede grubun arka tarafını çekmek üzere turlara katılmaya başlarım :D Yakın zamanda hepinizle görüşmek dileğiyle...

Geri