Scudo Sports

Kadıköy

@Barış Güney

tüh ya mesajı geç gördüm yoksa katılabilrdim hafta sonu yine bilgilendirseniz tura gelebilirim teşekkürler şimdiden

Scudo
@suaypbenian

Akşam 11 kişinin katıldığı tempolu güzel bir tur oldu.. Şansına küs :)

Cumartesi sabahı 3-4 arkadaş çıkacağız, saati henüz belirlemedik..Tur tahminen 100 km ve 1000 irtifalı bir olacak..Tempomuz yüksek olmayacak..

Ben bademcik sebebiyle yatiyorum birkac gundur. Bugun biraz daha iyiyim sanki, aksam cikip duruma bir bakacagim. Yarinki rota belli mi abi?

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Can Teker

Geçmiş olsun Can..Yarınki rotayı İlhan ve Alp belirleyecek..Sanırım klasik Tuzla üstünden Şekerpınar - Mollafenari yapar Göçbeyli den döneriz..Dönüşe sahil yada Aydos üzerinden yaparız..Durumumuza göre karar veririz..Kendini iyi hissedersen katıl, tempoyu düşük tutarız..Böylece süre uzar ve 15 saat Challenge olayına katkı yapar.. :)

• Beğen
Tepkiler: Can Teker
@Erdem Topuzoğlu

Sen yeterki gel Erdem :)..Tek,kısa mola yaparız..Mola yerimiz f1 deki benzinlik olur..

Murat abi, Baris abi sagolun. Yarinki duruma bakar, belki Tuzla'dan geri donerim ben iyi hissetmezsem. Zaman kisitim da var zaten 2 gibi evde olmam gerekiyor.

15 saat challenge'i Avusturalya'daki arkadaslar icin bu arada. Bosuna yavas gidip uzulmeyin sonra. :p

@Erdem Topuzoğlu

Hayırlı olsun yeni pedalların..Alışırsın dert etme.. :)

@Can Teker

Yapma yahu,bilmiyordum.. :)

Yarın görüşürüz..Buluşma saati belli olunca buradan yazarım..

• Beğen
Tepkiler: Can Teker
bostancı-maltepe-aydos-pendik-bostancı yada farklı bir rota bostancı pendik arası kimse yokmu. tek başına da gidilmiyor çok tenha oluyor o yollar. geçen hafta bir kaç köpek aydos yolunda takıldı peşime büskevit attım 2 paket anca havlaması durdu.

Herkese selamlar.
Yarın sabah çok geç olmadan çıkıp dönme taraftarıyım.
Bostancı ışıklardan hareketle Narcity üstünden Aydosa geçip ordan arkadan Tuzlaya bağlayabirsek, yaklaşık 100kmlik bir tur çıkartırız diye düşünüyorum.
Alternatif rota, Bostancı - Tuzla - Şekerpınar F1 pisti olabilir. İlhanda görüşlerini yazarsa karar edelim.

Saat 9da çıksak fena olmaz diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Sabah saat 09:00 da Bostancı ışıklardan hareket ediyoruz..Rotayı sabah kararlaştırırız..Yağmur yağmasın yeter..

Arkadaşlar yağmur sebebiyle bugünkü turu iptal ediyoruz..Yarında yağış gözüküyor,son duruma akşam bakarız..

Yağmur yüzünden iptal ettiğimiz turu yarın gerçekleştiriyoruz..Bostancı ışıklardan saat 08:00 de hareket edeceğiz..Tempomuz yüksek olmayacak..Sabah görüşmek üzere :)

@Barış Güney

Hocam ben sabah foruma bakmadigim icin gelmiş bulundum ama sizden bi abi vardı turladik onla :) eve 10 metre kala iki lastik birden patlattim :) yedek lastik de kalmadı bende yamayla uğraşicam.... yine gelmeye çalışıcam

Geri