barış güney zamana karşı yol asfalt bisikletçisidir ,
1 yıl önce sıfır olan kondüsyonunu öyle bi geliştirdiki kendisini bile tanıyamadı
polinez turunda beraber idik düşük tempolular ile bir çalışma yapmış idik evet barış kilolu idi o çalışmada rampada ekip barışı bekledi ama bu durum eskilerde kaldı artık, burada murat cagligilki 50 yaşın üstündedir ve benden son derece daha performanslı bir bisikletçidir ben ona deli murat derim,göçbeyli etapında zamana karşı sürüşte 6 dakika takmış idi.
barış ise bana 15 dakika takmış idi şile yolunda şileye durmadan bastık ,karede serkan var idi
44 dişte yapılacakları yapıyorum bana 44-11 yetmiyor çoktan aştım ,
evet yola geçmek niyetinde değilim
keş para olursa cyclo cross bisiklet alacağımda bu yaştan sonra ağır stabilizelere yol gidonu ile girmek artık benim için riskli genç değiliz,
mevcut karbonu onarmaca 5 parça gidecek 48 ayna kol gelecek slx ve arka ön aktarıcı gidecek zincir gidecek ruble gidecek üzerinde mevcut parçalar çoktan bitti artık randıman alamıyorum,
deli para tabi,
performans yapacaklar yol bisikletinde beslenmeye dikkat edecekler ,
bu kış aylarında hafta içi ve hafta sonu bineceğim ,benim etaplar malesef yola uygun değildir kurtdoğmuş offroada gideceğim 28 jant ile ,
ayrıca belgradda geçen pazar keşfettiğim düz toprak yollar var rampalar 10 eğim orada,
barış güney gezi bisikletçisi değildir
zamana karşı savaşır
buraya dereceleri koyar ki bunlar çok iyi dereceler idi ben şahidim
tavşanlı yolları beni bekleyecek bura ağır stabilizedir ve yol bisikletine göre asla konforlu değildir yol yolda gider
cyclo ise ağır stabilizede düz toprak yolda ve asfaltta gider ve hız yaparsınız
seçtiğiniz bisiklet size güzergahınızı belirler,,
evet dün çalıştık rampa bu günde çalışacağız termal giymeyeceğim 4 adet bisiklet forması ile üşüme olacakmı ona bakacağız cumada çalışacağız güneşi gördüğüm an affetmem
evet rüzgar sorun oluyor ,dün sert idi
performans sürücüleri ıslak zeminde gidemez çünki sürat yapıyorlar, euroda bisiklet yarışlarında adamlar paldır küldür düşüyor idi silik tekerler ile,
zemin ıslak iken yokuş aşağı prolarda düşer ,
yarışlara girmek niyetinde değiliz ama müsait havayı koklarız ıslak zemin bizlere göre değil süratli virajlara yokuş aşağı giriyoruz çünki,,
evet mtb yarışı in çık in çık sonunda güm kaza her zaman olacak ,,