Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
@Ozan Güner

7 vapuru ile karaköye geçeceğim..

pazar fenerbahçe bostancı arası sahil yolunda engelli koşu var bisikletle ordan geçiyormusunuz:islik:

pazar fenerbahçe-bostancı arası sahil yolunda engelli koşu var bisikletle ordan geçiyormusunuz:islik:

pazar fenerbahçe-bostancı arası sahil yolunda engelli koşu var bisikletle ordan geçiyormusunuz:islik:

@hakan grmn

bu gün darlık ağır etabı koşacağız, öğle sonrası sahile vuracağım pedalı, ras gelirim herhalde,,

Güzel tur oldu benim stravada 75km olarak gözüküyor evden kadiköye ve kadiköyden eve olan kısmı kaydetmedim. Toplamda 100km oldu tam bana. 1360m irtifa almışız beklediğimden iyiydim bugün dönüşte çok zorladığım için 2 dakika arkada kaldım vapuru kaçırdık :D

Güzel,keyifli ve en önemlisi kalabalığa rağmen sorunsuz bir tur oldu..Ozan irtifaya güvenme android cihazlar fazla gösteriyor..810 m irtifa görünüyor..ev ile kadıköy arasınıda katarsak max olsun 900-950.. :)

Barış Abi km saatim gelmiş sonunda ilk fırsatta gidip alıcam Bostancı'dan.Var mı yakın zamanda antrenman planın ? Büyük ihtimalle saatler uymuyordur ama yinede sorayım :)

@Ozan Güner

Yarın saat 10.00-10.30 gibi murat abiyle buluşup şekerpınar-göçbeyli-aydos turu düşünüyoruz..Saatler uyuyorsa gel.. :)

@Barış Güney Yok abi okuldayım o saatlerde. Yarın akşam hava güzel olursa yaparım ferdi birşeyler.Cuma günü boş günüm o gün birşeyler yapalım beraber.

(link)

http://k1311.hizliresim.com/1h/4/u766d.jpg

1.5 saatlik molasız performansım sizce nasıl iş varmı bende

km saatini dün aldım bu akşamla beraber 2 sıfırlı rakamları gördüm:rolleyes: haftasonuna kalmadan 500 km yapabilirim bu performansla.. asıl km'yi cumartesi ve pazar hiç mola vermeden ama sadece gidiş ve dönüş sırasında kısa mola vererek durmadan 60 km denicem... fenerbahçe ordu evi tuzla ordan dönüş kadıköy yapmayı düşünüyorum pazar günü o güne hava ne olur yağmur mu yağar lodosmu, poyraz mı olur bilemiyorum. Ne olursa olsun hiç beni etkilemeyecek alışkınım...

bostancı ve dragos arası trafiğin durumuna göre pür dikkat en sağdan asfalt yoldan ara sırada olsa gidiyorum ama genelde sahil yolunda gitmeyi düşünüyorum. bir kaç gündür takip ediyorumda sizin gittiğiniz yollar dağ bayır rampa beni ve bisikletimin lastiklerini aşan durumlar.

Şimdilik asfalt ve düz yollara uyumlu hız lastiklerim ile arada mazgalları görünce yavaşlasam da mutlu ve huzurluyuz:rolleyes:

Bugün km saatimi alıp çok zorlamadan bi antrenman yapacaktım. Tam km saatini aldım sahile geçicem annem kapıda kalmış geri dönmek zorunda kaldım. :( Dönüş yolunda ilhan abi'yle denk geldik bi yarım saat muhabbet ettik :)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Ozan Güner

Birşey olmaz cuma ve haftasonu pedallarız..Bu arada İlhan ın kadrosu gelmişmi ?

@Barış Güney

Gümrüğe giriş yapılmış şimdi ücretlendirilmesi falan yapılacak ondan sonra gidip alabilecek bi 10-15 güne binilecek hale gelir diye tahmin ediyorum ben

evet barış bende iki gündür pedallıyorum pazara kadar hava iyi ,evet bu hafta kaçmaz,,

Tura tam başlamadan önce Mustafa Abi'yi gördüm balıkçıların orda, selamlaştık ama tanıdı mı beni bilmiyorum :) Sonra Bostancı - Kaynarca-Bostancı yaptım, hava fena değildi dönüşte rüzgar bazı yerlerde zorladı o kadar. Strava link : (link)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Geri