Scudo Sports

Kadıköy

122 km lik tur oldu..F1 pisti çok güzel ve keyifliydi..Evden piste 45 km lik yol aldıktan sonra piste çıkmak epey yorucu oldu..Arabayla gitseydim muhtemelen daha iyi dereceler yapabilirdim (en iyi pist turum 09.51 dk)..Bir dahaki sefere artık.. :)

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Scudo
Bakalm artık bir dahaki sefere yetişebilcem mi... Sabah 52 kadro nun siparişini verdim. Uzun süreli kararsızlıktan sonra.
Umarım ölçüler beni yanıltmaz. Aşırı agresif bir kadro ile karşılaşmam...

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@ilhan hoşboy

Hayırlı olsun İlhan,sevindim adına..Canyon mu?

Olsun ben vituslarıda beğeniyorum..umarım sorunsuz istediğin gibi gelişir herşey..Bu arada 52 sana uygundur.. :)

Barış Abi Alt üst termal içliği mor outlet ten temin ettim pedli taytlarının bedeni yoktu bana göre. Pedli uzun tayt ve eldiven için decathlona gitmem lazım bir ara. Hastalığıda atlatırsak bir sıkıntı kalmayacak sahalara geri dönücem inşallah..

• Beğen
@Ozan Güner

Çok sevindim,bu arada bende sağlam şeyler aldım..Yüzyüze anlatırım.. :)

• Beğen
Thermaller için tavsiye ederim Doğaç..

Bu arada bugün 5 pedalşör bostancı-şekerkamış-göçbeyli-aydos-bostancı yaptık..1000 irtifalı yorucu ama keyifli bir gün geçirdik.. :)

@ilhan hoşboy

İlhan bende merak ediyorum bisikletini..ne zaman gelecek?

@ilhan hoşboy

Bu sıralar bisiklet için havalar çok uygun ,umarım biran önce bisikletine kavuşursunda gene beraber pedallarız.. :)

Kadıköyde veya forumda uygun fiyata hidrolik disk fren satan ve hidrolik disk fren yeri bulunan bisikletime monte edebilecek bir bisikletçi arıyorum:rolleyes:

@hakan grmn

İtfaiyenin (eski salı pazarı) orda yanyana 2 bisikletçi var onlara sorabilirsin..Kadıköy anadolu lisesinin az aşağısında sağda ali sport var onada bakabilirsin..Sonuç alamazsan delta yada kaçkara bak..

Bende birazdan Decathlon'a doğru çıkacağım son eksiklerimi tamamlayacağım , (abimi ayartamadım çatalcaya gitmek için) Bugün taytı ve eldiveni alırsam yavaş yavaş başlayacağım antrenmanlara . Bu arada 3 gündür yediklerime çok dikkat ediyorum ekmeği şekerli içecekleri ve kilo yapan herşeyi bıraktım, sağlıklı besleniyorum, bakalım spora başladıktan sonra sonuç verecek mi.

• Beğen
@Ozan Güner

Ozancım eksiklerin tamamladıysan pazar günü sabah karşıda Demirciköy turu var..Katılmayı düşünürsen haber ver bana..

@Barış Güney

Abi şimdi geldim eve, İçlikler, alt uzun tayt, eldiven ve uzun kollu forma mevcut şuan bende bir eksik yok gibi.. Fakat kaç km olacak bu tur ve nasıl bir tempo olacak 23 gündür bisiklete binmiyorum biliyorsun sıkıntı olmasın...

• Beğen
@Ozan Güner

Ozan veloslow ile bol rampalı bir tur olacak, Demirciköy e gideceğiz..

Geri