Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
Videoyu başka bir platformda görmüştüm..Eleştirilerinde bencede haklı.. :)

barış günaydın ..

http://image5.sahibinden.com/photos/16/82/15/1081682155ry.jpg

76 daki altımdaki modele çok benziyor evet pejo diye okuyorum ..nereden nereye şimdi bu bisiklete binmem doğrusu ama ona saygısızlık edemem tabi kaç yıl geçti aradan..

@Ozan Güner

İyi bayramlar Ozan..Akşam pedallarız muhtemelen..

Güzel tempo yaptık bugün Barış Abi'yle kaynarcadan kimse yoktu sanırım ya da denk gelemedik...

Ozan kimse çıkmamış stravada gözükmüyor..Olsun genede iyiydi..

Bu arada yarın veloslow varmış aynı saat ve aynı yerde haberin olsun..

@Barış Güney

barış bayramın kutlu olsun ..
bu arada şu tekerini boydan boya cetvel ile ölçermisin kaç cm ben ölçtüm tam 3 cm evet fuji yol kadrosunu yeşil bisilette ölçmüş idim tam 1 cm idi ve 140 hava basıyor idi arkadaşım emre ,ona fuji emre diyordum bana bi güzergah çıkar diyordu 1 cm kalınlıkta teker ciddi risk olurdu onun için darlık yolunda bende şileye git gel diyor idim başkada yolmu var yahu..
bu arada ekimde patlatırız şile- darlık ,tavşanlı büyük olasılıkla 15 eylül rüzgar düşüyor ısı 21 derece ısı uygun olacak artı rüzgar yoksa çekilmez..evet barış yapacağımız en sıkı etap biliyorsun kartepe oradan kaçış yok orayı alacağız senle ve zati hafta içi boşsun ben tek gidersem anlamı yok zati zevkide yok adem anca işine ayar çeker ise gelir saat tam 06.20 de feribot var yalovaya ve saat 07.20 de yalova ,çok doğru çıkış saati olacak evet gerçi daha var ısı artı rüzgara bağlıyız...

@Kudret Kurtcebe

İyi bayramlar Kudret abi,
Lastiğin kıvrımlı bölümü dahil 2.3 cm eni var..

Bu sabah veloslowa katıldım,epey rüzgarlıydı..Bu arada Ozan telefonun gene kapalı aramayacağım seni bir daha :p

@Barış Güney

boydan boya yalnış tabir oldu, en olacak evet benimkinin en boyu tam 3 cm bu bisiklete 2 cm lik teker yakışmaz, kötü gösterecek bisikleti, hani derler ya at..............sinek konmuş misali..:)

@Kudret Kurtcebe

Hayırlı olsun Kudret abi yakışır.. :)

barış yahu, benim çok kötü bi huyum var uzun uzun yazınca unutuyorum hocam noktaları ,virgülleri, millette isyan ediyor, valla haklılar, üşengeçlik yapıyorum bu konuda kendimi eleştiriyorum .
kompozisyon benim 5 idi ve hatta kompozisyondan sınıfta kalmış idim orta okulda ,hiç sevmedim şu noktalama olaylarını vede virgülleri yahu..:)

@Barış Güney

barış ,
yarın bostancıdan 06.30 da bi hareket olursa ,ben klasik 60 da kalırım, kaynarcadan ayrılırım ..

Geri