Scudo Sports

Kadıköy

evet barış ,
yalnız tavşanlı 1000 alınan irtifa, boyalıca 1100 alınan irtifa olunca toplam 2100 rakım olmakta bu açıdan iyi ...tavşanlı -boyalıca rakım toplamı 2100 rakım ,kartepe sadece 1640 rakım yani kartepe aşağıda kalmakta şilede keza öyle..sonuçları yazacağım ekip gerçekten çok sıkı ..ocak ayına kalman çok iyi evet kışa darlık yaparız gene , ora güzel ...barış soğuma konusunda haklısın yalnız 39 km boyunca basma yapmadan gideceğiz esas olay sonra olacak 45 dakika sonra topçulardan 800 metre sonra tavşanlıya gireceğiz bismillah rampa evet esas olay orada olacak 20 km boyunca çok kötü yolda durma yok sonra 10 km dehşet zor sıkıntlıl mahmudiye inişi ve çakırlıdan iznik kuzey yol oradan gene durma yapmadan 10 km sonra boyalıca anca orada mola ama az olacak sonra boyalıca yı biliyorsun ora tersten alınacak 3 km sonunda eğim 23 lerde ,,,bu arada şilede -darlık az değilmiş şile -darlık irtifa 1975 valla bura artık demirbaş olur sonbahar ve kış..

Scudo
Yok abi 2 tarafta alınan irtifa toplam 1000 mt yapıyor..Kartepeyi burası ile kıyaslama abi,Kartepe rakım 1600 burası 320 arada epey oksijen farkı var.. :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Barış Güney

desene o vakit 500 irtifa tavşanlı diğer boyalıcada 500 irtifa toplam 1000 irtifa
şile -darlık 1975 irtifa,,, fazla şile -darlık evet ora demirbaş artık o anlaşıldı senede bir kere tavşanlı olursa darlık daha fazla olacak artık..

Bende onu demek istedim abi.. O kadar zahmete giriyorsunuz hatta extra para veriyorsunuz ama burnumuzun dibinde ordan kat kat zor etap var..Hatta daha keşfetmediğimiz çok yer var bu tarafta daha Ağva bile yapmadık.. :D

• Beğen
@Barış Güney

ağva evet doğru diyorsun barış ora için sıkı bir etap hazırlamıştım daha önce valla ora 300 km ye eşdeğer çıkabilir ,,,tavşanlıda barış trafik yok ya, ondan seviyorum bi de o manyak mahmudiye inişi tam 10 km karşında iznik gölü manzara dehşet sırf o manzara ve iniş için çekilir ora ha yol çok kötü ne yapalım barış gülü seven dikenine katlanırmış misali...

Dediğin gibi senede 1 yeter oraya..Turun resimlerini ve detayları bekliyoruz abi.. :)

• Beğen
ağva,,
(link)

barış rotaya bak sadece gidiş 92 km dönüşüde hesaplayayım ..

(link)

94 km toplam 186 km ama bura bence 200 km artısı olur ve de bayağı artısı olur 300 km ye yaklaşan bi eşdeğer olabilir ..

Şahane abi ekim gibi falan yapılır bu rota,diğer türlü günün tüm sıcağına akşama kadar maruz kalırız..

• Beğen
@Barış Güney

bence ekim ortaları yada sonu baktık kasım ayı başları hava iyi olursa,
rüzgar olursa yataş..
:in:

Ozan bu sabah 1 hafta aradan sonra nihayet bisikletimin yeni haliyle pedallayabildim..Gene geç yattığını bildiğimden aramadım seni..:)
Bisikletin yeni halini değerlendirirsek yeni aynakolun performansını çok sevdim..

Doğru tahmin etmişlsin Barış Abi :D Bende birazdan berbere uğrayacağım ordan sonra havanın durumuna göre yapacağım birşeyler.

iyi akşamlar barış..

şimdi bu kartepe konusunda senle iyi bir plan yapalım ne de olsa iki adam gideceğiz...hafta içine ve eylül ayının sonu olabilir havalar yumuşar , saat 06.30 da deniz otobüsüne atladığımız gibi gideriz saat 07.30 da yalova çıkış baz olur yalnız stabilize yol suadiye yolu, çıkışta önce asfalt sonra stabilize zirveye doğru durum aynı ,,,,ağustos geldi 2 ay var ,ağustos baktım hafta içi 35 km rüzgar tabi eylül sonu hafta içine bakacağız 35 km bizi yorar 14 km rüzgar evet ısıda önemli benim için ...ekim sonunada ağva olur ...aslında kartepe ağustos ayı olabilir ama ısı önemli artı rüzgar durumları..

İyi akşamlar Kudret abi,
Şuan olumlu,olumsuz bir şey demiyorum..Gideceğin zamanki şartlara ve durumuma göre cevap veririm..Sen zaten O zamana kadar başka birilerini kandırırsın :p

• Beğen
@Barış Güney

barış seni kandıracağım ağustosda götürecem hafta içi gedek yahu....:alkis: rüzgar artı ısı önemlidir..

Bugün 100 km lik bir tur yaptım..Güneşin ve rüzgarın etkisi ile pek keyif alamadım zorlandım biraz..Garmin bir ara 44 dereceyi gösteriyordu.. :)

Bende 2 gündür 30km lik kısa hızlı turlar yapıyorum. Trafik oluyor akşam çıktığım için o yüzden çokta hız yapamıyorum ama yapabildiğim kadar :) Bugün senin sprint attığın yerde 45 le bitirdim

@Barış Güney

barış bugün lay lom lom yaptım :) lay lom lom da bile terledim yahu.. harbiden sıcak yahu, durunca sıcağı algılıyorsun giderken anlamıyorsun ,18 ağustosa ayar çektik, tavşanlı o gün 26 derece hissedilecek 40 derecede yakalanmıştım tavşanlı rampasında harbiden eziyet çektim ,yahu ne gerek var dimi, zati bakacam ısı 26 dan 30 derece ve üstüne çıkarsa ertelerim ...

Geri