(link)
barış selam bu pazar 25 km gene rüzgar sen bi adet daha patlat 160 km 06.30 da bostancıda olurum ama ben klasik 60 a abone olacağım evet sıcaklar geçene kadar darlık yok anca eylül sonu ekimde gene gündeme gelecek olan tavşanlı olacak erkan orada pasını atar artık serkan ekime ayar çeker ise onuda bekleriz oldukça riske girecek o teker ile ama erkan girdi oraya ,,,evet doğru bisiklet aldın ama sadece asfaltta değerini bilen ama tavşanlıda senin bisiklet asla konforlu değil sap ile samanı çok kişi bu forumda karıştırmakta cyclo cross teker 700 x32 ile düz yolda hız olmaz neden çünki 23 teker daha hızlı gider ayrıca silik ise daha fazla hızlı gider ayrıca 50 diş ise hepten basar kişi .her zaman söyleceğim bi gerçek var kaynarca ve sabiha etabında doğru bisiklet 50 dişli ve hatta 53 dişli ve iki yapraklı sistem olan ,tekeri 23 ve hatta 18 olan silik tekerli yol bisikletidir kişi anca hızı o vakit görür ha ben çok adam gördüm altında 8000 liralık bisiklet ile benim bu pazar 44 dişte yaptığım 34 ortalamayı o adamlar rüyalarında zor gördüler nedeni hırs yok bu adamlarda adam pahalı bisiklet alıyor sadece hava atıyor evet benimde canım bunlara sıkılıyor bisikletinin hakkını vermeyen bisikletçi değildir..ha hakkını vermek istiyorsanda doğru mekanlarda vereceksin doğru bisiklet ile örnek tavşanlı evet çok istedim cyclo cross almanı ama sen tavşanlıdan emekli oldun oralar sıkı etaplar ve gerçek etaplar 2100 rakımlarda sürmek ne demek ,biz bu pazar o kadar rakım sürdükmü zannetmem..evet barış dostum sen buradan anadolu yakadan gidince bir ayak burada olursa sevinirim ama genede senden bi ricam olacak tavşanlıda bizi yalnız bırakmaman ,,,,,yani yedekte cyclo olsun..