Scudo Sports

Kadıköy

Bugün 28km gösteriyordu rüzgarı o yüzden sabah çıkmadım, akşam 18km gösteriyor akşam 8 e doğru yüksek tempo kaynarca yapacağım..

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Scudo
@Ozan Güner

Yakışır iyi antrenmanlar.. :) Ben rüzgar yüzünden recovery e bile çıkamadım..

• Beğen
(link)

barış selam bu pazar 25 km gene rüzgar sen bi adet daha patlat 160 km 06.30 da bostancıda olurum ama ben klasik 60 a abone olacağım evet sıcaklar geçene kadar darlık yok anca eylül sonu ekimde gene gündeme gelecek olan tavşanlı olacak erkan orada pasını atar artık serkan ekime ayar çeker ise onuda bekleriz oldukça riske girecek o teker ile ama erkan girdi oraya ,,,evet doğru bisiklet aldın ama sadece asfaltta değerini bilen ama tavşanlıda senin bisiklet asla konforlu değil sap ile samanı çok kişi bu forumda karıştırmakta cyclo cross teker 700 x32 ile düz yolda hız olmaz neden çünki 23 teker daha hızlı gider ayrıca silik ise daha fazla hızlı gider ayrıca 50 diş ise hepten basar kişi .her zaman söyleceğim bi gerçek var kaynarca ve sabiha etabında doğru bisiklet 50 dişli ve hatta 53 dişli ve iki yapraklı sistem olan ,tekeri 23 ve hatta 18 olan silik tekerli yol bisikletidir kişi anca hızı o vakit görür ha ben çok adam gördüm altında 8000 liralık bisiklet ile benim bu pazar 44 dişte yaptığım 34 ortalamayı o adamlar rüyalarında zor gördüler nedeni hırs yok bu adamlarda adam pahalı bisiklet alıyor sadece hava atıyor evet benimde canım bunlara sıkılıyor bisikletinin hakkını vermeyen bisikletçi değildir..ha hakkını vermek istiyorsanda doğru mekanlarda vereceksin doğru bisiklet ile örnek tavşanlı evet çok istedim cyclo cross almanı ama sen tavşanlıdan emekli oldun oralar sıkı etaplar ve gerçek etaplar 2100 rakımlarda sürmek ne demek ,biz bu pazar o kadar rakım sürdükmü zannetmem..evet barış dostum sen buradan anadolu yakadan gidince bir ayak burada olursa sevinirim ama genede senden bi ricam olacak tavşanlıda bizi yalnız bırakmaman ,,,,,yani yedekte cyclo olsun..

http://www.provelo.ru/f/products_new/449_white.jpg

evet türkiyede olmayan cyclo...

Bu pazar kaynarca-tuzla-şekerkamış-istanbul bulvarı şeklinde pedallayacağız,darlık rüzgarın dinmesini bekleyecek birkaç hafta.. :)

• Beğen
@Barış Güney
Abi dehşet rüzgar vardı yeni geldim antrenmandan. Maltepeye kadar herşey güzeldi 40 la gidiyordum Maltepe'den sonra 30 la gitmekte zorlandım, pendiğe kadar gittim pendikten sonra hiç ileriye gidesim gelmedi pendikten döndüm rüzgarı arkama alayım diye, kartala kadar gittim kartaldan sonra yine karşıdan esmeye başladı Allah kahretsin dedim yani böyle rüzgarı :D Çok şiddetliydi valla, Ortalama yapayım diye çıktım 30,29km çıktı ortalama 35km de. Toplamda 45km yaptım. Ama 30 ortalama yapmak için bile kafamda buff olmasına rağmen bardak bardak ter boşaldı acayip güç kullanmak zorunda kaldım.

@Ozan Güner

o terler boşa gitmedi toksitler atıldı ve yararına oldu ozan...

@Ozan Güner

Ne güzel işte açılmıştır bacakların :islik: bakalım bu rüzgardan ne zaman kurtulacağız..

• Beğen
selam barış

Pazar
partlycloudy
Parçalı Bulutlu. Yüksek: 30C. Rüzgar Hızı: 10-25 KM/S. Rüzgar Yönü: KD.

evet durum iyi,,,,geçen pazar dudullu -şile benzinci arasında rampa fazla idi ortalama 34 oldu 1 saat 45 dakika ama rüzgar sıfırdı şimdi bu pazar şu pendik- kurtköy bağlantısında inşallah rüzgar olmaz ama ora boğaz resmen ve orada ne hikmet ise giderken rüzgar olmakta bu da bana vakit kaybettirmekte ..neyse ortalama 34 ü gördük ya 44 dişte bize yeter ....
evet erkan dostumuz inşallah treynır çalışmakta yoksa hali ilk uzunda perişan olur ...evet 06.30 a ve 60 km ye sabitlendim tüm yaz ve hatta eylülde dahil..

Ozan dün laylaylom yaptım..bugün öğlen hadi gene çıkayım dedim,çıktım sahile bi baktım fırtına :)bende başıbüyük yaptım.. Yarın dinlenir ve turda ki alp dhuez etabını izlerim..

• Beğen
@Barış Güney

Haber verseydin keşke, neyse bende bugün çıkabilirim havanın durumuna göre bir antrenman yaparım çok oturdum evde :D

@Barış Güney

bir ay a yakın rüzgar 1 aydır rüzgar var bu anormal bi durum hindistanı seller bastı dünyanın her yerinde garip hava olayları, bize rüzgarları geliyor ,sert rüzgarları..evet artık bakacağız ağustosa, ağustostada durum aynı olabilir ,eylül gene sıcaklar devam ekim başı acısını çıkarmaca...

Barış Abi'yle bugün sıkı bir antrenman yaptık, hem düz yol hem rampa. 55km yazdı bana

• Beğen
@Ozan Güner

Ozan güzel çalışma oldu..Gelelim esas mevzuya yarın sabah çıkalımmı?Pazar sabahı da karşıya geçer laylaylom yaparız.. :)

• Beğen
http://farm1.static.flickr.com/39/79675021_f7e3cb759c.jpg

barış dışardaki cyclo cu amcalar,topraktan çamura ..
para için her şey yapılır sonunda ödül büyük ise adam dalar arkadaş çamura batağa 28 jant ile para var ucunda para...:)disk fren bile yok bisiklette ..

Valla zevk meselesi abi..Bana hiç keyifli gelmiyor çamurun içinde cebelleşmek.. :)
Bu arada Kudret abi pazar günü laylaylom modunda karşıda pedallayacağım..Böyle olunca pazar yerine yarın çıkacağız..

• Beğen
Kurucusu Sarper Günsal olan Veloslow diye bir grubun laylaylom gezisi..Bende 2. defa katılacağım..Genelde Kızıltoprak-Tuzla-Kadıköy oluyordu rota,bu defa avrupada olacak gezi..

• Beğen
@Barış Güney

saat 07.00 de beşiktaş iskeleye gelirim barış ,pazar günü bizde lay lom lom yapak yahu..:)
faceden baktım saat 08.00 de karaköy iskeleden hareket ediyorlar..

(link) goes to Europe... Hareketimiz büyüyerek kıtalararası bir hale geldi arkadaşlar. Pazar sabah 8:00'de Karaköy İskelesi'nden çıkıp kıyı kıyı Sarıyer'e gidip döneceğiz. Beşiktaş, Bebek, Sarıyer, rüzgar, avantür, herşey var!! Umuyoruz yeni arkadaşlarla da tanışacağız... Görüşmek üzere!

Geri