Scudo Sports

Kadıköy

(link)

barış dostum ,günaydın ,
şimdi rüzgar 25 km de hala,
ct akşamı durum belli olur hatta sabah erken kalkarak bakmak lazım buradan mesaj atalım ,bu rüzgar durur durur pazar sabahı değişir, 25 km in üstü fazla olur ..şile yolları bence boştur ,ramazan dolayısı ile inşallah diyelim okullar kapanınca millet şile sahillerine hücum ediyor ,bu arada pendik sahilde tahminimce mangalcı olmaz ramazan dolayısı ile ,ama ben yukardan viaporttan direk aydosa ordan teme dalacağım ..

barış sistem bostancıdan dudulluya kadar tempo yavaş alarak 9 km sonra tempo yapmaca ta biliyorsun şiledeki benzinciye kadar ilk varan en çok 10 dakika beklesin sonra teke yönüne tekede bekleme olmasın direk darlık yoluna dalmaca oradan ovacıka a kadar basmaca ovacıkta ben çeşmede 10 dakika mola yaparım ondan sonra zati bi şey kalmıyor istanbul bulvar yolundan aydosa ordan teme .....

Scudo
Merhabalar :)

Kudret abi tur güzergahı harika görünüyor. Gelmeyi istiyorum. 142 kmlik bu tur saat kaç gibi biter sizce?

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Lammarth

serkan seviniriz,senin kondüsyona bağlı serkan ,
şimdi yukarda yazdım bostancıdan 9 km düşük tempo ama dudulludan sonra şile otobana geliyoruz oradan sonra tüm rampalarda durmadan basacağız ta şileye gelmeden sağda benzinci var orada mola şimdi cep olursa irtibat olur bende cep yok barış dostumda var ,evet teke köyüne şile benzinciden gideceğiz tabelalar var teke köyü içinde sağdan bir tabela var darlık yazar ordan darlığa ve direk ovacık a ben dönüşte çok kısa mola anlayışı yaparım .bence gel derim serkan yalnız tekeden sonra darlık ve ovacık yollarına dikkat etmek gerekecek orası silik artı ince tekere müsait değil ama yapılmayacak işte değil..
saat 06.30 da çıkmak lazım çünki mesafe çok uzun metrobüse erken binersen bence yetişirsin ...söğütlüçeşmeye vardınmı oradan çabuk gelirsin ,geçen seferki gibi..

evet metrobüsle geleceğim yine. performansım geçen tura göre daha iyi :) yapabilirim sanırım. bukez geride kalmam yani

• Beğen
@Lammarth

çok iyi oldu bu,yalnız pazar sabahtan mesaj düşerim topiğe wundere bakacağım rüzgarın km si ne olacak değişebilir yol uzun olduğu için şiddetli rüzgarda zor olur özellikle istanbul bulvar yolunda dönüşte...bu aralar havalar bi garip , 30 km rüzgar var ...evet baktık olmadı klasik etap olur gene demirbaş çıkışlar temmuz ve ağustos ayı devam edecek,,saat 06.30 bostancı..

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/485480_586066694759242_1053699869_n.jpgevet rüzgar 25 km de sabitlendi takipteyim inşallah aşmaz ,bu rampa neydi yahu kartepeden bile zor bir eğim üstelik toprak idi...buradan iniş sakat olurdu...evet bu pazar alacağız inşallah buraları yeniden..

İnşallah şartlar uygun olur ve sağlam acı çekeriz.. :)

@Barış Güney

acı dedinde barış kimse acıya gelmiyor şimdi bura 142 km ama rampalar çok bura 160 km lik bi mesafeye eş değer ,
serkan geliyor 3 kişiyiz ,06.30 da bostancıdan dudulluya yavaş tempo yapacağım ama esas tempo dudulludan sonra olur geçen seferki gibi tüm şile rampalarında durmadan çıkmaca ve sağda şile benzincide ilk mola ,ilk varan 10 dakikadan fazla beklemesin bence ,direk teke köyüne orada 'da bekleme olmadan darlık ve oradan ovacık köyüne ,ben ovacıktaki o çeşmede bi mola daha veririm, ikinci mola,
ovacıktan 47 km kalıyor bostancıya molasız devam edeceğim ..bu arada 25 km hala rüzgar bu gün ve yarın 30 km önümüzdeki hafta paso 35-40 arası rüzgar bu kadar sürermi fırtına yahu..

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/941690_586067118092533_202283983_n.jpgevet karşıdaki yokuş inişi bayağı riskli idi toprak asfalt karışımı ama sıkı yerler ....valla açıkçası biz risk alıyoruz bisiklet yarışlarına bakıyorumda adamların arkasında ekipmanları var cillop gibi asfalt ....

13 km/h KD18 km/h KKD24 km/h KKD

dostum barış şimdi sabah saat 06.00 da rüzgar 13 km de sonra 12.00 de 18 km kuzey doğu bu çok iyi bu değerler aynen kalırsa sürat konusunda sıkıntı olmayacak aşırı rüzgar hepimizi bitirir..teke taraflarında ise 24 km ye çıkacak kuzey doğu poyraz yani bazı yerlerde yandan vuracak 24 km bize pek etki yapmayacak 25 km in üstü rüzgar bizleri yorar adam gibi gidelim ...rüzgar az olsun ..

@Kudret Kurtcebe

Tahminler iyiymiş,inşallah tutar.. Bugün akşam üstü Ozanla laylaylom yaptık,rüzgar gene vardı..:)

• Beğen
@Barış Güney

(link)

barış dostum,
hava o.k ama sabah saat 06.00 da buraya mesaj düşeceğim son durum hakkında eğer 25 km yi aşar ise rüzgar gene saat 06.30 da bostancıda olurum ama 60 km de kalırım sabah belli olacak bence rüzgarın durumu..

13 km/h KKD16 km/h Kuzey22 km/h KKD

sabah saat 06.00 da rüzgar 13 km saat 12.00 de 16 km ye çıkıyor 12.00 den sonra akşam 18.00 e kadar ise 22 km de kalıyor ...şimdilik iyi..

Şartlar güzel gözüküyor..Sabah 06.30 da Bostancı da görüşmek üzere arkadaşlar..

Geri