Scudo Sports

Kadıköy

Tabiki bilmek mümkün değil ama Sky gibi muhteşem bir takımda bu turun favorisi olarak 1 senedir hazırlanan birinin doping yapmasına pek ihtimal vermiyorum..Burda insanlar şunu unutuyor;her daim formunun zirvesinde olmak ve her yarışta güçlü olmak mümkün değil..Bu yüzden yarış seçerek hedef yarışa hazırlanıyor bisikletçiler..Böylece hedef yarışa en üst seviyede gelebiliyorlar..Diğer türlü Giro ya katıl TDF ye katıl Vuelta ya katıl,eeee hangisinde formda olacaksın ve kazanacaksın.. :) Kazanamazsın.. Örnek bu sene Nibali Giroyu hedef yaptı kazandı ve TDF ye katılmadı neden çünkü bir şey yapamayacaktı..Hedef yarışı olan Vuelta da en üst form seviyesine tekrar çıkabilmek için bu turu es geçmesi gerekti..Froome da buraya en üst seviyede geldi :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Scudo
barış, national kanalda şu anda tekrar var lens in çöküşü neler olmuş neler teferruatı yarın anlatırım ..

@Barış Güney

neler oluyor hayatta bizde bi .............zannetmiştik.....:)

barış geldim ,

(link)

bu gün rotayı böyle yaptım nedeni rüzgar şiddetlendi evet temden arkadan bayağı itti ve bostancıya saat 09.05 de vardım 06.30 çıkış ,2 saat 35 dakika 60 km burada,ortalama 23 de kaldık gene yahu,,,bu arada bostancıda bi grup bisikletçiye rasladım formalı mormalı ama adamlar git gel konya altı düz yol yapmışlar tuzlaya gidip gelmişler yav bostancı-tuzla bostancı bi tek rampa yok sabihaya gidenlerde öyle tek rampa yok ben gene daldım aydosun rampalarına bu arada bi grup mtb ciye zirveye çıkarken ras geldim tam karşımdan yandaki yola giriyorlardı son sürat yokuş aşağı geliyorlar idi onlara yol verdim .

Ozan bugün uykusuz gelmene rağmen iyiydin,Erkan da keza iyiydi..Bu arada maximum hıza dikkatini çekerim.. :cool:

Mesafe : 110.97 km
Süre : 04:09:36
Toplam Süre: 05:19:00
Ort. Hız : 26.7km/h
Max. Hız : 78.2km/h
Calori : 2,331 kcal
Ort. Harcanan Güç : 140w
Ort. Kalp Atımı : 138
Max. kalp Atımı : 180
Alınan İrtifa : 633 m
Ort. Kadans : 86 rpm
Max. Kadans : 133 rpm
Ort. Sıcaklık : 28.8 °C

(link)

Sıcak neysede şu rüzgardan bir aydır kurtulamadık ilhan..Dediğin gibi çok yoruyor..

• Beğen
@Barış GüneyAbi bu arada 20km den sonra benim sol ayakta ağrı oluyordu sağda bişey olmuyordu hatırlarsın. Bu turda öyle bişey olmadı fakat km fazlao lduğu için 2 bacakta yoruldu o kadar

• Beğen
Tam ısınmadan zorluyordun muhtemelen..Bugün tuzlaya kadar laylaylom temposunda gittiğimizden iyi ısınan bacakların sonraki tempolu ve rampalı bölümde sadece yoruldular.. :)

• Beğen
barış sabahki lay lom lom bana iyi geldi sonra bi daldık kurtköy pendik bağlantısına aney rüzgar kale gibi orada hıza ayar çektim ta viaporta kadar sonra arkadan bi esti rampaları iyi çıktım viaportan sonra evet teme geldiğimde rüzgar arkadan bayağı itti temde uçtüm diyebilirim yalnız 44 -11 de sorun oldu pedal boşlama yaptı herhalde vites ayarı bozuldu ...bu arada yarışları seyrediyorum,evet barış şu darlık' ı yapalım sen gene bana 16 dakika tak şile benzincide, dönüşte bir saat yerim gene herhal ..:)
bu arada darlık için kesin rüzgar az olmalı ..

@Kudret Kurtcebe

Sıcak beni çok zorlamıyor ama rüzgar zorluyor.. Rüzgarlar kesildiğinde Erkan ve Ozan ı alıp gidelim abi.. :) belki İlhan da gelir

• Beğen
Bu arada arada oluşan zaman farkları önemli değil abi..Muhim olan herkesin efor sarfetmesi ve kendi temposunda gitmesi..Açılan farklarıda arada nefeslenip kapatırız..

• Beğen
@Barış Güney

şimdi ramazanda erkan gelemeyebilir ozan gelir ...ben wunderden seni haber ederim barış özellikle rüzgarın hızı ,,,,
bi garip rüzgar bu, fırtına var resmen ..

Ya Erkan'a noldu ben merak ettim kaynarca'dan Barış Abi'yle çıkarken gelmedi bizle.Zaten Barış Abi arayı açtı ben yavaş yavaş kendi tempomda gittim ama hiç arkamda göremedim Erkan'ı..

• Beğen
Kaynarca da mola yapmıştır..Geceye doğru yazar buraya hem birkaç foto çekmişti onları da paylaşır.. :)

• Beğen
Geri