Scudo Sports

Kadıköy

evet barış dostum
bisiklet forum hafta sonu göçerse ben yerimde olacağım saat 06.30 ct akşamı hava değişirse klasik etabı yapar eve çekilirim 30 derece olacak istanbul,
sağanak yağış olursa tavşanlı olmaz ,,,şimdilik hava iyi ,bu durumda tavşanlıya rotamı çeviririm 06.30 da beraber başlarız ben kaynarcadan gebze istikametine basarım tabi bu arada erkan söz verdi o gelmez ise tek gitmenin anlamı yok tavşanlı son derece riskli bi yol ,,
artık bahtiyarı emekliye ayırdık ......

Scudo
@Ozan Güner

Çok güzel olmuş..beklediğimden güzel olmuş.. :)

@Kudret Kurtcebe

Tamam Kudret abi Pazar günü görüşürüz.. dikkat edin kendinize

@Barış Güney

dostum barış,,
çok çalıştın ve gerçekten çok güzel yerlere geldin,azim şart vakit ayırmak şart bisiklet sporu ise mesele biliyorsunki azıcık kaliteli bisiklet almak lazım yoksa işkence olur ki senin bisiklet 8500 liaraya geldi . ben kimleri biliyorum altında 12.000 lira bisiklet 60 km de kalnalraı ki sen bunları çok aştın mesele bisklet kolleksiyonu yapmak değil aldığın küheylanın hakkını vermek ki sen çok verdin ve dahada vermeye devam edeceksin burada en çok sen çalıştın ve övgüyü gerçekten hak ediyorsun bu işi biz daha çok ama çok yaparız ,evet darlık yapacağım kartepe yapacağım ve tavşanlıyı bu hafta sonu sağanak olmaz ise yapacağım ve eylül sonu 50.000 km ye gelen bu karbon ile pek jübile yapacağımı hiç zannetmiyorum sağlık sorunum ezelden beri yoktu şimdi ise ikiye katlandı sağlık ..tabi bisiklet sayesinde ve doğru beslenme ile..dostum barış gel diyeceğim ama biliyorsun vede gittin yol bisikleti ile o bela yoluna girdin boyalıca yolu orayı tersten alacağız boyalıcadanda beter yol tavşanlı son derece sarsıntılı ora mtb ye uygun birde cyclo crosslara ,,,,

@Kudret Kurtcebe

Abi güzel cümlelerin için teşekkür ederim..Burada mütevazi olmayacağım gerçekten çok çalıştım..20 senedir spor yapmamış ve sigara tiryakisi biri olarak geçen sene sigarayı bırakıp bisiklete başladım..20 kilo kadar kilo verdim yaşıma göre fit duruma geldim..O zamanlar 2 kat merdiven çıkamıyorken şimdi +100 kmler pedal çevirebiliyorum..Yarışmalara katılacak halimiz yok bu halimizi korusak yeter bize..ABi tavşanlı olayına gelirsek daha önce pedalladım orda esasında güzel rota keyifli fakat bisiklete masraf yapmak istemiyorum :) Anca yolu daha düzgün fakat daha sert ve yorucu rampaları olan darlık taraflarını tercih ederim.. :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Barış Güney

evet darlık güzeldi...bu arada benim klavye çok kötü ,yalnış kelimeler yazdım yukarda ,düzenleye giriyorum çerceve içinde gri bi renk, düzenleme yapamıyorum bir terslik var forumda ikide birde reklam çıkıyor valla canım sıkılıyor bu reklamlara ..
evet darlık ekimde barış hele havalar ılıklaşsın ..

barış selam.
evet yalova sağanak malesef,ben 06.30 bostancıdayım ,60 km de kalırım..pazar 30 derece tabi sabah değil..

Tamam abi Bostancı da görüşürüz..Bu arada ben şöyle bir rota düşündüm çocuklara soracağım beğenirlerse yaparız..Beğenirsen sende gel abi..

(link)

• Beğen
barış günaydın ,
yarın çok bulutlu ama yağmur yok, yarışları seyrediyorum en iyi atakçı en iyi rampacı olamıyor ya da en iyi rüzgara karşı basan ,her bisikletçinin başarılı olduğu alanlar var kimi rampada sıkı basar kimi basamaz ama düz de basar ya da inişte ,inişte çok sıkı basan ,düz de çok sıkı basan ve rampada çok sıkı çıkan ve rüzgara karşı çok kuvvetli basan teknik bisikletçinin dünyada var olduğunu zannetmiyorum varsada kumda iğnedir herhalde..

erkan yarın saat 06.30 da bostancıda buluşuruz ben 60 da kalacağım siz kaynarcadan sonra direk tuzlaya gideceksiniz...

@Erkan Közen

93 gözüküyor.. Sana toplamda 135 falan yazar.. Gerçi bu rota daha kesin değil.. İsteyen olursa çok yüksek tempo yapmadan kimseyi geride bırakmadan gideriz..

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

Günaydın abi,
Çok stresli bir tur oluyor..Rüzgar olayına gelince,pelotondaki çoğu bisikletçi rüzgara karşı gidebilir ama gereksiz olur,3 haftalık bu ağır turda enerji tasarrufu en önemli etken..Bu arada dağlık etaplar hafif hafif başlıyor bugün ilk dağlık etap geçilecek..

• Beğen
barış birazdan eurosportta başlıyor evet fransanın pirene dağları 2000 irtifa tırmanış..

barış dostum
sky takımı işi bitirdi ,bu takım işi biliyor ,porte ikinci skydan ,froome birinci skydan quintana rampada uçtu aldı başını gitti inişte önde idi ama 7 km lik tırmanışta enselendi froome ezdi biçti ...sky takımı rampada çok dikkatli idi takım olarak ...evet takım anlayışının ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı , rampada bu gün sky takımı ezdi biçti,qiuntana bence kendini rampada yordu ve son 7 km lik rampaya pili kalmadı yoksa froome un ataklarına cevap verebilirdi, ama froome onu geçince tüm motivasyonunu kaybetti tek başına olmaz bu iş takım çalışması başarıyı getirir ...froome takımı ile beraber zati arkalarda dinlenmiş idi quintananın rampada olayı tek götürmesi öne çıkması onun aleyhine oldu , adam öyle bir hale gelirki son 5 metrede basacak gücü kalmaz..her favorinin bir koruyucusu olur o domestik favori ismi korur ve onun başarısına sevinir takım ruhu budur ..sky takımı quintananın atağında paniklemedik diyor işte budur ..

@Kudret Kurtcebe

İzledim abi..Sky ın rampa temposu her zaman muhteşem ama bu sefer daha bir başkaydı..Arka taraf perişan oldu..Hak eden takım ve bisikletçi kazandı.. :)

• Beğen
Geri