Scudo Sports

Kadıköy

@Barış Güney

erkan valla gelir kurban o geçen sene geldi..:rolleyes:
barış yedekte senin bi adet cyclo cross focus olsa idi , çok şık olurdu ,,

Scudo
Bir ara düşünmüştüm ama sonradan vazgeçtim..Ozan gelir belki..

@Barış Güney
valla ozan gelirse hayatının hatasını yapar ..:rolleyes:şaka bi yana altta cyclo cross var ozanın o bisiklete göre orası..
avatardaki resim tavşanlının yolunu gösteriyor ,ora mahmudiye köyüne gelmeden önce ciddi rampalar var orada ve dehşet sarsıntı ..

@Kudret KurtcebeSen kaç kere yaptın abi hayatının hatasını bikere de biz yapalım nolmuş :D

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Ozan Güner

valla helal olsun gedelim o vakit 7 temmuz saat 06.30 bostancı hareket :D

barış selam ve de günaydın,
şimdi malum benim topiğe gelen oluyor o vakitte ben buraya yönlendiriyorum geçen sefer serkan geldi onu gene bekleriz tabi gelirse, 06.30 a yetişti avrupa yaka yetişebiliyor ,pazar rüzgar kuvvetli ama sabah değil ısı malum 32 derece olacak ama sabah olmaz ...evet 06.30 da dikileceğim bostancıda..

Bugün Candeniz'le polonezköy yaptık. Üsküdar iskeleden çıktık ümraniye istikametine doğru, ümraniyeye girmeden çekmeköy istikametine çavuşbaşından çekmeköy bitişi ve polonezköy.Çekmeköye gelene kadar otobandan geldik araba sirkülasyonu ve karşıdan esen rüzgar çok rahatsız etti.Daha önce gittiğim yol olmasına rağmen ne kadar çok yokuş varmış yeni farkettim :D Çokta sağlam rampalardı valla. Candeniz'in temposunda gittik ben fark açıldıkça bekledim yolu bilmediği için.37-38 dereceydi hava aşırı sıcaktı. Turun toplam ortalaması 21 çıkmış. evden çıkış giriş toplam 80km oldu.Ha bu arada tura uyumadan gittim. Dün öğlen 3 te kalkmıştım hâliyle gece uyuyamadım, 0 uyku ile gittim..Şimdi duş alıp yatıyorum ... :D

@Kudret Kurtcebe

Selam abi,

Tamamdır abi 06.30 da Bostancıdayız.. Rotayı sert rampalı yapalım,her zamanki rotayı tersten yani başıbüyükden yapalım abi böylece herkes beraber sürmüş olur hemde şu sevmediğin mangalcılara yakalanmamış oluruz.. :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Barış Güney
barış dostum
terso durumu bana ters olur , yani dönüşü sahilden almak istemiyorum.ama sen öyle yap istersen..
ben 60 km de kalacağım .benim olay çabuk biter pek yolu uzatmayacağım ..

güzergahım bu ..

(link)

Bu sabah Sarper Günsal ve Berkem Ceylan ile tanıştım..20 kadar pedalsever ile Kaynarca'ya kadar veloslow yaptık.. :)

Geri