Scudo Sports

Kadıköy

@Erkan Közen

arıyoruz lo yalnız kaldık burda kimse uzunlara gelmiyor 7 temmuzda tavşanlı, 48 ayna kolun takılışının şerefine ..hücum tavşanlıya...:) bu pazar yerler kuru olursa 06.30 bostancı ,ben 60 da kalırım..

Scudo
Pazar günü sabah 6 ve 9 da yağmur gözüküyor.. Yarın akşam son duruma göre hareket ederiz..

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Bugün öğle hava güzeldi,dedim hemen değerlendireyim nede olsa yarının durumu meçhul..İyiydi güzeldi derken dönüşte sağanağa yakalandım,iç çamaşırıma kadar ıslandım.. :) Ozan senide arayacaktım ama sonradan dedim boşver dinlensin..İyikide öyle demişim senin adına.. :p

• Beğen
@Barış Güney

İyi yapmışsın abi ben bacağı zorlamıştım o gün zaten gelemezdim büyük ihtimalle.

@Erkan Közen

Malesef Kudret abinin gösterdiği gibi yağışlı gözüküyor Erkan..Pedallamaya ara verip gündemi takip edelim..

• Beğen
@Kudret Kurtcebe
hadi ya kötü oldu neyse evde çevirelim bari

@Barış Güney
barış abi zaten haftada bir kere biniyorum oda yağmurlu oluyor neyse sağlık olsun

(link)

evet artık güneş geldi....bu gün çıkacağım ama yeşile bakacağım ön aktarıcı arayacağız, barış benim borunun çapı 38.9 mm yav amma kalınmış, bu çapa uygun nerde bulacağız bakalım kelepçeli ön aktarıcı bu aktarıcıyı bulmadan ayna kol zati olmaz bakalım kısmet ne olacak , yarın gidecektim bu gün bi bakayım ..

@Kudret Kurtcebe
işin zor kudret abi bende baktım erdoğanlarda var ama sram marka ikili sistem çalışıyor 38.2 senin aradığın 38.9

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi ön aktarıcı konusunda pek bilgim yok ama sorun olacağını düşünmüyorum..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
@Ozan Güner

Aradım Ozan ama artık çok geç.. :) Ben antrenmanımı yaptım geldim.. Fena rüzgar vardı..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
@Barış Güney

Bende çıkayım şimdi kaç gündür evdeyim biraz ter atalım

@Barış Güney

malesef barış yok 38.9 mm çapında boruya ön aktarıcı yoktu yeşilde yalnız bazı teknik bilgileri verdi gürsel 48 ayna kol takma önemli değil dedi önemli olan arka ruble dedi şimdi megarenj denilen bi arka ruble sistemi var ama 9 lu sunu bulmak güç daha doğrusu yok 7 lisi var ali dostum da orada idi o yol bisikleti kullanıyor şimdi aşağıdaki ruble 130 lira sram bunun 6 parçasını kullanacağım benim eski sram rublesinin son 3 büyük parçasını kullanacağız yani senin anlayacağın megarenj sistemine uygun hale getirmek için tasarıma gideceğizde ama benim aleyhime 130 lira vereceğiz tamamını kullanamayacağım ,yeni alacağım sram rublenin, bu iş aleyhime ,megarenj ruble olacak ama 9 lu sistem olacak bunu aramak lazım bakacağım varmı ..44 dişte kalacağım sadece megarenj ruble bakacağım ...tabi bulursak ,,

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/988528_598846576814587_836457345_n.jpg

bunun 9 lusunu arayacağım ..http://www.arzubisikletshop.com/watermark.php?src=images_buyuk/f7/7-Li-RUBLE-INDEX-MEGA-RANGE-MF-T_107_1.jpg

@Kudret Kurtcebe

Bana 48 diş aynakol daha mantıklı geliyor..Senin rublen 11-34 dü alacağın ruble kaç olacak?..Alacağın bu ruble de olup da eski rublende olmayan şey nedir abi?

• Beğen
Geri