Scudo Sports

Kadıköy

Abi bende yeni geldim abime uğradım bostancıda.Ben bostancıya 3-4km kala koptum gruptan durup su falan aldım olcak gibi değildi. Sol dizimin arka birleşme noktasından ağrı ve çekme oldu biraz zorlandım anlaşılan.. Giderken hiç zorlanmadım atak olmayınca ama molasız dönüşte ataklar olunca yolun sonuna doğru zorlandı bacaklar.Neyse güzeldi grupla gitmek zaten 1 olur 2 olur 3. de sonuna kadar giderim.

Scudo
@Ozan Güner

Kopman normaldir sona doğru epey yükseldi tempo..Ben de dayanamadım gene her atağa karşılık verdim, bostancı ya gelen ilk 2 kişiden biriydim malesef..

abi sorma daha çıkışta. Vida girmiş. Bu lastik jantla beraber gelmişti. Sanırım uzun süredir patlamamış. Janta yapışmış gibiydi. Çok zor deiştirdim.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@ilhan hoşboy

Kısmet yapacak bir şey yok ama sen çok şansızsın bu lastik konusunda..

Gezilere ben de gelmek isterim, yol asfalt olduğu sürece her yere giderim. Zira benim bisiklet ince teker şehir bisikleti..

@Barış Güney

Abi bostancıya geldiğimde ortalama 33 tü molasız 33 ortalama çok iyi yine kopmama rağmen o teselli oldu bana :)

Merhaba yalovadan kadiköye yeni taşındım yalova bildiğiniz üzere doğal bir alan ve mtb antrenmanı için oldukça elverişli burada kondüsyonumun düşmesinden korkuyorum benimle beraber kadiköyden tur yapacak arkadaşlar olursa sevinirim :)

@Barış Güney

barış
salı günü tek 44 ayna kol olan bendim tanıdığım insanlar var idi, ilhan ,alp dostum ve evren var idi evrene bizim orda rasladım speyşıl- izzet var idi altında , 50 dişten aşağı olan yok idi ben kartala kadar bastım ikinci grup ile gittim kartaldan ayrıldım ,birinci grup önden bastı ve gitti kaynarcaya kadar gitti ,sonra kartaldan hemen bastım geriye arkadan poyraz esti ve grubu bekledim 1 saat 10 dakika sonra 5 kişi geldi onlar iyi bir tempo tutturmuşlar idi ,dostum erkanı tanıdım bizim erkan değil bostancı balonların ordan çıkış ve bostancıya varış kaynarca mesafesi ne kadar ise 1 saat 10 dakikada aldı erkan ortalaması kaç oluyor kaynarca km sine bakmak lazım ..

@Barış Güney

Bisikleti duvara asma aparatı bakıcam km saati bakı cam bide ben hiç gitmedim merak ediyorum =)

@Kudret Kurtcebe

Abi özellikle dönüşte sert tempo oluyor,dönüşte bir 10 km lik mesafenin ortalaması sanırım 41-42 arası idi..İlhan söyledi salı günü giderken takılmışsın onlara..Dün akşam Bostancı-Kaynarca-Bostancı (01:03:52) de almışım,ortalama 34.3 olduğuna göre 1.10 yapanların ortalaması 33 falandır..

barış selam ve de günaydın
yav bu erkan közen nerede topiğe uğramıyor öldümü kaldımı yoksa bisikletimi sattı ,şimdi sende karşıya geçer isen ne edeceğiz biz burada kaldık yapayalnız bu topik devam eder ,ama sen avrupa yakada olursun artık, evet murat cagligilde orada zati ,avrupa yakada adam gibi yer yok kartepe gibi ya da şile etapları gibi ,üstelik çok fazla cango dört ayak var orada ,,,,valla avrupa yaka araç sürücüleri berbat..şimdi 48 e geçince ben kaşınacağım tavşanlıda, şimdi kim gelir oraya erkan gelirse iyi olur , valla şu 48 ayna kolu tavşanlı etabında 7 temmuzda denemek istiyorum kaşındım gene...:)

@Kudret Kurtcebe

Abi selam sanada,

Benim karşıya geçme durumum sonbaharda olabilir yani kesin olmamakla birlikte 4-5 ay kaldı..yapacak bir şey yok hayat bizi nereye götürürse orada yaşayacağız.. :) Seni Erkan yanlız bırakmaz,ayrıca iyi güzel tur oldumu katılırım abi sonuçta buradaki evim duracak.. :) Kalacak yerim bu yakada her zaman var..

@Barış Güney

öteki topiğe açtım 7 temmuzda bi adet tavşanlı evet o berbat yola dalacağım 48 ayna kol için .....

@Kudret Kurtcebe
biri benimi arıyor kudret abi bu pazar ne yapıyoruz bişey yoksa barış abiyle devam 06:30 da

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Geri