Scudo Sports

Kadıköy

@Kudret Kurtcebe

Tamam abi bunun 3 rengi var zaten 380 gram o pedallar 240 değil...

Scudo
540 candır yaptığım araştırmaya göre! çifti 350 gram ama akışı 520 den iyiymiş ciddi manada

@douach

Bende 540 kullanıyordum eski bisikletimde son derece memnundum..

Bugün 13.30 da Anadolu kavağına doğru yola çıktım,gidişte ve dönüşte trafik vardı..Hava çok sıcaktı ve güzel rampalar vardı..Yuşa tepesine çıktığımda derece 37 gösteriyordu :)..Sonuç yorucu ama keyifli bir gün oldu..

Mesafe : 109.14 km
Süre : 04:32:40
Toplam Süre: 05:07:07
Ort. Hız : 24.0km/h
Max. Hız : 54.9km/h
Calori : 2,329 kcal
Ort. Harcanan Güç : 126 w
Ort. Kalp Atımı : 146
Max. kalp Atımı : 244 (rüzgar yüzünden 4-5 dk. sapıttı)
Alınan İrtifa : 931 m
Ort. Kadans : 84 rpm
Max. Kadans : 142 rpm
Ort. Sıcaklık : 33.6°C

(link)

@Barış Güneyİrtifa iyi çıkmış abi gidelim en yakın zamanda

Ozancım gidelim,yuşa tepesi rampası güzel,uzun fazla yormaz sert yerleri kısa..2 tane çok sert rampa var bir tanesi 2 km uzunluğunda ve %14 ortalama eğimle başlıyor sonra biraz azalıyor..%10 ortalama eğim var orda..Diğeri anadolu feneri rampası kısa ama Ortalama sanırım %13,rampanın sonunda zemin arnavut kaldırımı parke taşı..Sıcakta çok zorladı son rampa beni..

@Barış Güney

Sabahtan gideriz abi sıcakta düz yol eyvallahta rampa çekilmiyo

barış günaydın ,
model bu bunu alacağım ama 175 mm lik,
yok bulamadım 172 mm liğini fiat uygun 60 dolar,,
48 ayna kol deore ..
ağırlığını araştıracağım benim slx ayna kol toplam pedallar ile 1 kilo 270 gram geldiğine göre taş çatlasa 300 gram oynar ,,
artık stabilize yollarda yokuş aşağı 48 ile inmem inşallah tabi sonra aşka geliriz dağılırız..

http://i.ebayimg.com/t/Shimano-Deore-FC-M532-MTB-Crankset-48-36-26T-175mm-Silver-/00/s/MTAwMFgxMDAw/z/N6AAAOxyqOxRr~uK/$T2eC16dHJHoFGl,OYNOlBRr+uKl+2g~~60_57.JPG
o siyahları söktüreceğim gereksiz onlar..

Shimano Deore FC-M532 MTB Crankset 48/36/26T 175mm Silver
barış benim slx pedalın uzunluğu 18 cm ,benim arka borunun uzunluğu 12 cm çapı, şimdi lx ön aktarıcı 44 -48 dişe uygun kelepçeli olanı..

Kudret abi gayet güzel duruyor, göbek uyumlu değilmi?

@Barış Güney
salı günü hakana gideceğim o iyi mekanikçi şimdi siparişi vereceğim 100 liraya geliyor, zati o bana söyleyecek olmaz bu kadroya diyecek ,o anlıyor parçalardan tahminimce olacak göbek ,,,yalnız muhanmedin orada 46 takmış idik orta göbek olmuş idi ama 48 ayna kolun göbeğinin olacağını bilmiyorum bakalım bu salı gideceğim ,,,

valla h er gün sorgulatıyorum daha türkiyeye giriş yapmamış. 3 gün içinde burda olur umarım

inşallah vallahi özledik beraber pedallamayı..Ozanla akşam Kaynarca grubu ile pedalladık biraz evvel eve girdim..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
İlhan ne yaptın lastikmi patladı hemen kayboldun.. :eek:

Sen bu saatte de antrenman yapıyosun ya Barış abi valla değişim denir buna =) Decathlona mı gitsek bi ara?

Valla gündüz yağmur vardı akşama kaldık mecburen..Grup sürüşünü tecrübe etmiş oluyorum hemde :) gidelim decathlona doğaç

Geri