Scudo Sports

Kadıköy

Bu arada ben de 46/36 aynakol var 172.5 mm focus mares 1.0 dan çıkan fsa gayet de hafif! Satılıktır haberiniz olsun

Scudo
@douach

doğaç benim bisikletin mm sine uymuyor 175 mm lik benim slx ayna kol mtb ye göre kadro olduğu için, kısmet 172 mm lik benim kadroya olmaz olsa alırdım tabi..

@Kudret Kurtcebe
Abi dağ bisikleti aynakolu 500 gram olamaz yanlışın vardır, en az 700 gramlardan başlar o da karbonsa. Orta göbek dahil ağırlıklar 1 kg ın altında olamaz aynakol. Hele spd pedallar dahil hali en az 1kg 400 gram olur. Yanlışın var abi iyice bir bak derim.

@douach
Gözün aydın doğaç. Artık biraz daha dikkatli kullan da sorunsuz bi 1000km üzerlerini görsün bisiklet :)

• Beğen
Tepkiler: horsepower
@E. ErdiVallahi ben o Ali usta'nın eline bir kere düştüm, disk frenleri temizleme+ayar yapmaya 60 TL para istedi.Bisikleti görünce " milyarlık bisiklet" falan diye terimler kullanmasından öyle bir fiyat vereceği belliydi.Tavsiye etmiyorum ben Ali Usta'yı.

abi geldiğim yer bildiğiniz üzere bisiklet için çok elverişli bir yer genel bakıma orada genelde 30 lira falan alıyorlar ve ben her ay başı bakımını yaptırma gereksinimi duyuyorum bisikletime 60 lira çok uçuk

Kudret abi almayı düşündüğün aynakol büyük dişlisi bencede 48 olsun sana hiç bir şekilde zararı olmaz aksine faydasını görürsün..

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Güvenç Görür

Aslında biraz bisikletçiyle aranızdaki ilişkiye bağlı birşey. Yani sen bisikletçiye girip, abi benim bir bisikletçim yok şuan ve eğer uygun fiyatlarla bisikletime bakım yapabilirseniz bakımlarını sürekli olarak sizde yaptırmak istiyorum gibi bir söylemin olursa, arada birde alışveriş yapıyorsan bisikletçinden hemen hemen her bisikletçi uyguna yapar. Ben velespitte yaptırıyorum gerçi henüz tamamen bir bakım yaptırmadım ama şimdilik iyi gibi gözüküyor..

@Kudret Kurtcebe

Abi eğer sadece 48 dişlinin ağırlığı 288 gramsa eyvallah, ama aynakolun toplam ağırlığı 288 gram olması imkansız. Oturduğumuz sele ile aynı ağırlıktamı şimdi aynakol o hesaba geliyor o zaman ?

Deore SLX Fc m 660 (26-36-48) 175 mm 2012Orta göbek özelliği:Hollowtech II
Krank kol özelliği:4 kollu dişli
Zincir:Süper ince hg
Diş sayısı:28-38-48
Krank kol yapısı: Döğme aliminyum,içi boş tip
Krank kol uzunluğu:175
Büyük dişli:aliminyum
Orta dişli:aliminyum
Küçük dişli:çelik
Ortalama ağırlık:885 gr
Renk:Siyah

@Ozan Güner

mesaj değişti hemen atlıyosun sende ozan ...:)

(link)

(link)

şimdi benimkini araştırıyorum slx 44 dişli ağırlık ne kadar..

(link)

890 gram artı 240 daha pedal ile 1 kilo 130 gram hesap şimdi oldu ..

48 ayna kol 885 gram 44 ayna kol 890 gram 5 gram oynuyor arada ..
ama benim derdim deore 46 kaç gram ....3 dişlisi...

@Kudret KurtcebeAbi hangi pedalı kullanıyorsun ? Eğer Shimano M520 ise 2 sinin toplam ağırlığı 380gram.

evet şekil olarak bu ortası siyah değil diğer pedala baktım malaysiya yazıyor us-pat yazıyor yan tarafta shimano yazısı yok ya da silindi..https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQeRoRcLdi0QN-TjhIzOFXVRQDvF751IhpD_oXC7ukvw5a5TE8s4Q

Geri