Scudo Sports

Kadıköy

@Barış Güney

20.001 mesajı sana yazıyorum barış inan olacaksın ama ben dünyada olmayacağım sen 55 e gelince galba ben tahtalıköye giderim :rolleyes:valla orada bineceğim galba ...:)16 yıl sonra ben 71 olacağım ama belkide yaşarız yahu kim bilir..

Scudo
barış dün 20.000 di mesaj 300 mesaj silinmiş bence silinsin çok fazla oldu 20.000 mesaj .....

@Barış Güney

öğrendim özelden, yenileme olunca siliniyor en eski mesajlar ,
normal bi durum, forum çok yüklü olursa güncelleme olmaz ise sorun oluyor sonra açılmıyor forum..

Savaş bey güzel ilgileniyor sistemle..Bir süredir forumda çökme yaşanmıyor aman nazar değmesin..

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
barış günaydın..
diğer topiği sonlandırdım kalabalık olmasın orada gezi bölümünde topik açmayı artık düşünmüyorum şimdi anadolu yakada tek çalışan topik bu adam akıllı bisiklet sporu yapan yer artık bura oldu bisiklet foruma girdiğimde sabitlenmiş olan bu topiğe uğrayacağım bi organizasyon düşündüğümde sana haber vereceğim ..evet senle ekime kartepe hafta içi onu deftere yazdım daha çok var gerçi .....evet bu topiği patlatalım 200.000 leri geçsin gösterimi..

Günaydın Kudret abi..Hayırlı olsun abi, tek çatı altında muhabbet ve bilgi paylaşımı daha iyi olur zaten.. :) Bende yegenimle ilgilendim bugün,Sbs sınavı vardı sınava götürdüm..Normalde başarılı bir çocuktur ama hastalık ve heyecandan etkilendi sanırım maalesef pek iyi geçmemiş sınavı..

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
barış yarın saat 06.30 da bostancıdayım ama 60 da kalacağım 09.00 da evde olurum yarın 06.30-09.00 arası önemsiz bi rüzgar var kuzey doğu 6 km ....pendik kurtköy bağlantısında sağ yandan vuracak ama bizi etkileyeceğini zannetmem yarın sen bahtiyar, erkan, ozan ,doğaç 100 yapabilirsiniz ama ben 60 da kalırım....yarın sabah sıcaklık 16-17-19 derecelerde hissedilecek 06.30-09.00 arası önemsiz ısı,
ama 12.00 de 28 derece hissedilecek evet sıcaklar geldi..

@Ozan Güner

Doğa jant ayarlamaya çalışıyor..Aslında bugün sipariş verecekti.. Malesef stokta kalmamış alacağı jant 12 sinde stoğa girecekmiş.. Oda ne yapsam diye kara kara düşünüyor :)

iki adet al beni aldım ho ho, el bombaları hazır köpeklere atacağım bu el bombalarını çukulatalı ...köpekler ,kuçular yani.....:rolleyes:

barış ogüne o gün ayıp olmadı arkada kaldı 26 jantta kararlıyım dedi ama ogün bence formsuz yoksa basar idi tavşanlıda çok iyi idi murat cagligil dostumuzda var idi..evet yarın aslında gelirse sevinirizde bence galba motivasyonu kırıldı ben onu geçerken devam kudret ağbi dedi ama bekledim basmasını sonra epey bastım sonra arkama bakınca yoktu herhalde dedim bıraktı...bence formsuz idi..https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/575413_589038001128778_1590561578_n.jpg

@Kudret Kurtcebe

Abi bisiklette insanın günü gününe tutmuyor..O amortisörlü,kalın lastikli bisikletle bizim tempomuzu yakalayamaması normal hele biraz da ara verdiyse..

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
Teşekkür ederim Kudret abi yazdıkların için. Tavşanlı'da iyi basmıştık hakikaten ama, orada da Murat abiye rica etmiştik "Abi, hem performansın süper hem 28 jant kullanıyosun; acı bize!" diye. O da hızını düşürmüştü de biz de onu yakalamıştık. Barış'ın dediği de çok doğru, ayrıca kendisinin performansı da çok iyi. Senin dediğin de doğru Kudret abi, lakin, performansım çok da iyi değil bu aralar. Bi de, 28"ler arasında tek 26" olmak da psikolojik olarak yoruyor zaten. Ama sonuç itibariyle sorun değil tabi ki, pedallayacak birileri olsun da ister 28" olsun, ister 26" olsun fark etmez. Maksat performans olsun :)
Yarın 6:30'da Bostancı'da olmaya çalışacağım ama eğer 5 dakika bile gecikirsem beni beklemeyin, tamam mı?

Görüşmek ümidiyle...

ogün anlaşıldı...
selam ve de günaydın barış saat 06.30 da bostancıdayım...

evet dostlar benim 60 km bitti 2 saat 45 dakika ortalama 21 de kaldım sert rüzgar var idi bazen esiyor idi dönüşte biraz eser gibi oldu bi hızlı esiyor bi az esiyor idi geçen sefer 23 idi ortalama,
benim ortalama burada 21-23 arası gidip gelecek anlaşılan bi de rüzgarsız olsa hava bu arada sabihaya gelirken o azgınlar için durdum besledim onları sonra aydosa gelirken kavşakta var idi istikameti başıbüyükten almadım direk carrefour istikametine gittim kayış dağı caddesine..bu arada gruba katılan serkana teşekkür ederim..geldiği için..https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/8811_595087350523843_497815970_n.jpg

Barış Abiyle biz 100 e tamamladık. 103 oldu hatta benim. Ortalama 26 gösteriyordu ama eve çıkışta rampalar olduğu için 5-6km hızla çıktım oraları düştü biraz.Barış Abi gelince değerleri koysun biraz daha yüksek çıkar heralde ortalama.Erkanda fotoğrafları koysunda bakalım güzel fotolar var mı

Güzel bir antrenman oldu..Kudret abi dediğin gibi rüzgar bazen şiddetli idi bazen azdı..Çok tempo yapmadık zaten rüzgar sorun olmadı..Katılan arkadaşları değerlendirmek isterim..Bugün Erkan çok iyi idi özellikle rampalarda..Bahtiyar bir süredir uzun sürüşler yapmıyordu ona rağmen iyiydi..Yeni katılan arkadaşımız Serkan da gayet iyiydi,bir ara geri kalır gibi oldu..Bende onunla birlikte arkada kaldım ve grubu yakalamaya çalıştık, sonunda da yakaladık..Nede olsa tura karşıdan katıldı ve yolları bilmiyordu.. :) Ozan gün geçtikçe kondüsyonunu arttırıyor,dayanıklılığı epey arttı..Kudret abi ise her zaman formda..

Mesafe : 100.4 km
Süre : 03:50:04
Toplam Süre: 04:20:08
Ort. Hız : 26.2km/h
Max. Hız : 67.1km/h
Calori : 2,123 kcal
Ort. Harcanan Güç : 137 w
Ort. Kalp Atımı : 145
Max. kalp Atımı : 182
Alınan İrtifa : 740 m
Ort. Kadans : 87 rpm
Max. Kadans : 126 rpm