Scudo Sports

Kadıköy

al benileri ,hazırlayacağım ho ho, sabihaya gelirken geçen sefer 4 köpek var idi boşta ...bu sefer 3-4 dakika besleme yaparım sonra devam ...barış siz gene 72 yapın ben 60 a bağlandım ..maksat kısa mesafe yüksek tempo molasız ,sabahları sürat bana iyi geliyor sona doğru o aydosun duvarlarında atağa geçmek çok iyi geliyor bu sefer başıbüyük rampalarına dalmayacağım geçen sefer girdim araba sirkülasyonu var idi ,mangalcılar erkenden orada idi kayış dağından yukarısından kayışdağı caddesinden devam, carrefour un oradan bizim eve, 08.30 da biter benim iş..

Scudo
Barış Abi frenler ve diğer malzemeler geldi, bu yeni taytın pedi daha iyi gibi, bacaklardanda biraz sıkı kaymayacak gibi. Test edicem en kısa sürede. Bu arada frenler 84€ idi ebay üzerinden aldım, ebayden yurtdışına gönderen çoğu satıcı ürünlere 10-20$ gibi maliyet gösterip gift(hediye) diye işaretleyip gönderiyolar.Gümrüğe takılmadan geldi 75€ üstünde olmasına rağmen.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Ozan Güner

Ozan hayırlı olsun..Frenleri test ederim yakın zamanda..Ebaydaki satıcıların tutumu gerçekten güzelmiş..

@Kudret Kurtcebe

Farketmez abi..Maksat pedal çevirmek olsun ama azıcıkda terleyelim.. ;)

@douach

helal sana doğaç .....gitti birileri, fas kralı kabul etmemiş ,neyse gene topiğe saygılı olalım barış bizi affet valla dayanamadım ama olağanüstü günler yaşıyoruz .

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/946790_593150474050864_989476588_n.jpg
bu gün taksime gittim barikat barikat üstüne görülmemiş bi manzara idi çok enteresan ...bura gümüşsuyu çıkışı..

.

@douach

Doğaç çok özlettin kendini hallet artık işlerini pedallayalım bir an önce :)

Yarın durumum müsait olursa geleceğim Taksim'e, haberleşirim 2 nizlede..

@Barış Güney

neyse kimsenin burnu kanamasın evet ölümler artık olmasın ,demokrasi kazansın diyelim gene seleye dönelim yahu işimiz bu...06.30 da bostancıdayım bu pazar..

Bugün frenleri bisiklete taktırdım. Fren tellerinin değişmesi gerekti kısa olduğu için, arka frenin dış kablosuda değişti. Baradine'in teflon kablolarından taktırdım. Siyah renk olduğu için kadroda siyah olunca arkaya giden fren teli kamufle oldu gözükmüyor :D
Frenlerin performansına gelince beklediğimden çok çok daha iyi bir frenleme gücü var benim ihtiyacım olandan çok fazla, hatta eski frenleri sonuna kadar sıktığım için şimdi yeni frenleri sıkmaya korkuyorum üstünden atacak diye ayarını biraz gevşettirebilirim.Yanlız teller falan değişince frenleri taktırmanın maliyetide 50 tl oldu, frenler 250liraya mâl oldu toplamda. Neyse başa geldi çektik bitti fren derdinide hallettik.

Hayırlı olsun Ozan sonunda bisiklet istediğin hale geldi sanırım =) Benim frenlerle karşılaştırırsan çok mu farklı his ve tepkisi?

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
@douach
Hissiyatı aynı ikiside güvende hissettiriyor fark fren güçlerinde bunun fren gücü biraz fazla seninkilere göre.Aslında seninki çok ideal bende biraz gevşettirip o ayarda bir sertlik yakalamaya çalışıcam

@Ozan Güner

Güzel sen bisikletini hazırladın,Doğaç da hazırlayınca çekeceğiniz var benden söyliyeyim..:evil:

Bugün rüzgarlıydı sahil..Bende iyi dinlenememişim sanırım,çok halsiz ve tutuktum..Buna rağmen kadans yapmaya çalıştım nabızdan bellidir zaten durum hehe..

(link)

Mesafe : 50.1 km
Süre : 01:37:37
Toplam Süre: 01:40:46
Ort. Hız : 30.8km/h
Max. Hız : 46.1km/h
Calori : 1,043kcal
Ort. Harcanan Güç : 160 w
Ort. Kalp Atımı : 161
Max. kalp Atımı : 178
Alınan İrtifa : 52 m
Ort. Kadans : 92 rpm
Max. Kadans : 123 rpm
Ort. Sıcaklık : 29 °C

valla barış helal olsun sana madalya vermek lazım bisikletin hakkını veriyorsun o focus 5 yıl sonra sana teşekkür edecek 50.000 km lere gelince yıllanmış bir şarap gibi....

@Kudret Kurtcebe

Bisikletin yerine keşke bizlerde senin gibi yıllanmış şarap gibi olsak daha iyi olur..:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Geri