Scudo Sports

Kadıköy

@douach

Evet toplamda 165 km oldu..Çok sağlam rampalar vardı ardı ardına,havada çok sıcaktı..Önden basıp yüksek tempoda gittiğimden çok yoruldum..Beklemedeyiz seni..

Scudo
@Barış Güney

barış sana 165 km yazdı senin evden bostancı 8 km olsa 8 de dönüş olsa 16 km 16 km yi düş benden 165 -16 =149 km ne 149 yahu bi sürü rampa duvar idi hepsi 149 değil bu tur aynen 180 km barış sen 200 e yaklaştın eşdeğerini düşünürsek ..
toplam 5 saat 57 dakikada tamamladın bir saat bana takdın senin 6 saat oldu benim 7 saat oldu ama 149 km den hesap yapmayacağız tabi 180 km den hesap yapılacak bu demektirki kartepe avucumuzun içinde ekime kadar kondüsyon düşmez bizde ama yazın 100 km lik etaplarda kısa mola anlayışı ve tempolar devam eder..illaki...:in:

@Kudret Kurtcebe

Stabil rampalar olsa sorun olmazdı..Ardı ardına kısa,uzun ve eğimleri değişken olunca doğru tempoyu tutturmak zor oldu..Bu sıcakta iyi iş başardık.. :in: pedallamaya devam

aklıma ne geldi malum bi takım var ve misafir sürücü isteniyor ve sen gidiyorsun adamlara tozunu yediriyorsun sonrada sen suçlu oluyorsun adama derlerki ,
kardeş o zamanda çağırma ,misafir değilmi ,şimdi herkez öyle organizasyoncu olamaz gelen kişi kondüsyonlu olursa adam basar adamın en tabi hakkı ne demek istediğimi anladın barış...

Bugün rejenerasyon için hafif tempolu sürüş yaptım.. Biraz açıldı bacaklar.. Pazar gününün etkisi nerdeyse kalmadı.. :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
Bugün sele üstü yaptım. Abimler aradı pazar günkü mudanya bisiklet turu varmış 18km, inişli çıkışlıymış kondisyonsuzlar diye antrenman yaptır bize dediler akşam antrenman yaptıracaktım bostancı-uğur mumcu arası. Ondan önce ben evden çıktım bi uğur mumcu yaptım.
Gidiş : Saat 3 te tam sıcağın anlında çıkınca [ km saati dereceyi 32 gösteriyordu] sıkıntı oldu biraz
Distance : 13km
Time : 35.42
Average speed : 21.84km
Cadence : 80rpm
Dönüş :
Distance 18km
Average Speed:26.57km
Cadence : 85rpm
dönüşün zamanını tutamadım resetlememiştim.

Bu turdan 1 saat sonra Bostancıdan çıktık yine uğur mumcuya doğru gittik , değer tutmadım abimlerin temposu düşük olduğu için, 17km gidiş, 23km dönüş[kartal minibüs yolundan yaptık dönüşü] toplamda 40km de bu tur oldu. Bugünün toplamı ise 71km oldu. Tek bir ağrı yok bacaklarda yorgunluk 0

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
barış günaydın bu pazar programı başlatıyorum saat 06.00 -09.00 arası 80 km lik sabihadan ballıca yolundan dönerek aydosun güneyinden yukarı kayışdağından aşağı ideal tepeye iniş ,,26 mayıs ısı sabah fazla olmaz..rotayı biliyorsun ...

@Barış Güney

Barış Abi 27 si son sınav ondan sonra rahatım...

@Kudret Kurtcebe

Tünaydın Kudret abi..Sevdiğim rota tamamdır gidelim..

@Ozan Güner

Hadi hayırlısı Ozan..Umarım istediğin sonuçları alırsın..

Bugün tempolu sürüş yaptım..Hiç fena olmadı dereceler..Detaylar altta

Mesafe : 40.1 km
Süre : 01:11:42
Toplam Süre: 01:14:14
Ort. Hız : 33.5km/h
Max. Hız : 48.3km/h
Calori : 921 kcal
Ort. Harcanan Güç : 191 w
Ort. Kalp Atımı : 156
Max. kalp Atımı : 174
Alınan İrtifa : 19 m
Ort. Kadans : 90 rpm
Ort. Sıcaklık : 29 °C

(link)

• Beğen
Tepkiler: horsepower
gel artık senle de hummalı çalışmalar yapalım.. :)

Bugün epey şiddetli lodos var..Bende sahilden bir nebze kaçtım ve başıbüyük rampasından devamla Kartal ve Kadıköy yaptım..

Mesafe : 45.07 km
Süre : 01:47:53
Toplam Süre: 01:49:28
Ort. Hız : 25.1km/h
Max. Hız : 50.7km/h
Calori : 1,028 kcal
Ort. Harcanan Güç : 142 w
Ort. Kalp Atımı : 141
Max. kalp Atımı : 178
Alınan İrtifa : 464 m
Ort. Kadans : 87 rpm
Ort. Sıcaklık : 30 °C