Scudo Sports

Kadıköy

gayet güzel..bu azimle sen geçeceksin bizi yakında..bende bugün çıktım,benim ufaklıkla performans yaptım hehe..şaka bir yana katlanırla gezdim biraz,alışverişimi yaptım eve döndüm şimdide giro yu izliyorum.. :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
Scudo
doğru diyorsun :p ortalama 20 yi tutturmuşum yeter daha ne olsun

Bahadır abi pazar günü için haberler kötü..En fazla öğleden sonra 2-3 e kadar izin alabildim..:) Sen genede tek gidecek olursan bende sabah bizim gençlerle binerim,gitmezsen bir rota belirleyip buralarda pedallayabiliriz..
Bu arada Kudret abi önümüzdeki haftalarda ağva turuna çağırdı..Uygunsan beraber gideriz..

@Barış Güney
yav barış iştahımı kabarttı ferhat köse dostum 345 i devirdi ilhama geldim daha doğrusu ilham geldi gedek yahu ne olursa olsun ölüme gedek..
:):D

@Kudret Kurtcebe

Konuyu gördüm gerçekten saygı duyulası bir performans olmuş..Ortalama 32 küsür olmuşki diyecek bir şey yok..Dediğin gibi insan gerçekten gaza geliyor ama genede biz sakin kalalım :)

@Barış Güney

evet doğru ....
barış kesinleşirse olay buluşma saat 06.00 bostancı iskele olur nedeni mesafe uzun anca ozan sen ben bahadır dostta gelirse direk dudulluya erkan ile bahtiyarı alıp oradan şile rampalarına kopma olabilir yalnız geçen sene şile ye gelmeden 3 km dışında shell benzinci var sağda hemen orada bekleme olabilir grup toplanır cepten haber olur akabinde direk ağva istikamete şileye girmeden devam ediyoruz ilk köy girişinde uzunca bi rampa var sonra ağva yoluna tabela var soldan gireceğiz 26 km sürmekte o yol, o yolu bilmiyorum ilk kez gideceğim..ağva -teke güzergahı 22 km olmakta orayıda ilk kez gideceğim..çok önemli olan nokta ise goggle mapste gösterilmeyen yol var orada tekede toplanma olur teke köyde tekeden sonra sağa sapan asfalt yol var şile yazmakta oradan darlık köye gidilecek sonra ovacıktan formula asfalt paso formula aydos güneyden aydos cafede son durak orada durmuş idik barış hatırlar isen..

Kopmalar illaki olacaktır..gerçi ben pek haritalardan anlamıyorum ama illaki buluruz dediğim mola noktasını..

@Barış Güney

kolay olan shell,yolun sağında şileye 3 km kala.. ağva kolay olacak çünki tabelalar var ağvada girişte toplanırız ağvada biraz durmaca olur ağva teke arasında iki köy geçilecek tekede durmaca olur ...

(link)

(link)

yukarda teke gidiş ve tekeden aydos cafe etabı var 116 km ....

günaydın barış dudulludan teke köyü 60 km ....ilk mola shell benzinci sonra teke olur şimdi ağvaya giden arkadaşların burada forumdan resimlerine baktım pek öyle aman aman bi yer değil bi özelliği yok kartepenin rampaları var idi derimki grupça bu turu başlatalım ve de bitirelim hiç kimseyi kasmaz bu etap bahadır dost son yalova turundan sonra ağrılar ile uğraştı km leri onun için kırptım yeterki o da gelsin yarışlara girme derdimiz yok zati epey rampa var gene bu etapta avrupada proların antremanları 100 km ile sınırlı iken maşallah biz burada 100 km leri aşıyoruz bence gerek yok 100 km ler bize yeterde artar bile bize para vermiyorlar ha özel olarak kartepe senede bir olur şimdi şu tavşanlı yolu kafamda ama bisikletin ömrünü yiyor ora ...en iyi etaplar bıçkıdere 100 km yi biraz geçiyor 116 km bize koymaz ,herkez memnun kalır..geldiğim yeri hesaplarsam 12 km dudulluya gidiş ve dönüş 13 km toplam zati oldu gene 141 km biz prolardan 41 km fazla yapacağız yahu 41 kere maşallahımız var :)..ama bunun 25 km si benim için lay lom lom olur 116 km de az mola olur tempo olur..

(link)

barış dostum seçenek senin ben 2 haziranda vınlıyorum festivale yalova,,,,
2 haziranda köprü geçişi olacak ama daha belli değil...eğer uyarsa bi şey kalmadı ,16 km lik rampalı parkur bu arada şelaleye girmece olur o gün yollarda 250 bisikletli olacak yanılmıyorsam termale gidecekler ......

Forum düzeldi sonunda... Barış abi dünkü antrenmanın değerlerini yazacaktır görünce...

@Kudret Kurtcebe

abi bekar olmak ne güzel şey dimi :D..şaka bir yana hele bir zaman yaklaşsın ev durumuna göre bakarız..
şuan ne desem boş.. bilgi için saol ;)

evet Ozan dünkü antrenmanın değerleri geldi..

Mesafe : 72.02 km
Süre : 02:23:24
Ort. Hız : 30.1km/h
Max. Hız : 67.3km/h
Calori : 1,598 kcal
Ort. Harcanan Güç : 167 w
Ort. Kalp Atımı : 157
Max. kalp Atımı : 179
Alınan İrtifa : 296 m
Ort. Kadans : 88 rpm
Ort. Sıcaklık : 26 °C

(link)

@Barış GüneyAbi bölüm bölüm olan kısmı koyabiliyor musun ?

bölüm bölüm derken? ama şunu koyabilirim her 5 km lik dilimin süresini ve ortalama hızını..

Sektör Süre Mesafe Ort. hız
1 --------9:58.7-----5.00-----30.1
2---------9:09.5-----5.00-----32.8
3---------8:46.6-----5.00-----34.2
4---------8:46.7-----5.00-----34.2
5---------8:56.7-----5.00-----33.5
6---------8:41.3-----5.00-----34.5
7---------9:58.0-----5.00-----30.1
8--------10:56.7-----5.00-----27.4
9--------10:32.6-----5.00-----28.5
10--------8:50.4-----5.00-----33.9
11-------10:58.4-----5.00-----27.3