Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
Abi resimler çok güzel, ben en çok bisikleti kaldırdığım resmimi beğendim diğerlerinde surat ifadelerimi beğenmedim :D Abi seninde bisikletin üstüne doğru eğildiğin[ diresiğinin selede olduğu]fotoğraf mükemmel, gerçi sen hepsinde iyisin de o bi ayrı güzel olmuş. Eğlenceli bir turdu inişte güzel bastık,turladığımız bi çok insanla bir araya geldik...

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
güzel ve eğlenceli laylaylom bir gündü..artık çalışma zamanı.. :D

@Barış Güney
Ben kaç gündür arka arkaya çıkıyorum vücut yorgun bugün dinlendiricem protein ağırlıklı beslenip, yarın kaldığım yerden devam...

• Beğen
ben bugün çıkarım dün pek yetmedi.. :)

DISTANCE = 60.05 km
DURATION = 1h:54m:52s
AVG. SPEED = 31.4 km/h
MAX. SPEED = 48.8 km/h
CALORIES = 1376 kcal
AVG. HEART RATE = 155
MAX. HEART RATE = 172
TOTAL ASCENT = 52 m
TOTAL DESCENT = 49 m
CADENCE = 92 rpm

(link)

Yarın bi türlü yapamadığım ballıca turunu yapıcam Barış Abi, müsaitsen beraber yapalım

• Beğen
@Ozan Güner

yarın dinlenmeyi düşünüyorum bugünde çıktım.. son 7 günde 6 kez sele üstünde oldum.. dinlendirmem lazım vücudu.. sonraki günlere bakarız..sen yarın tek git keşif yapmış olursun, yol ve köpek durumu hakkında haberleri bekliyorum.. :)

(link)
İstikamet bu olacak. bi yarım saate kahvaltı edip, 1 buçuk saate kadar çıkacağım...

• Beğen
Evet geldim turdan sağ salim bitirdim, ilk 5-10km de her zaman olduğu gibi şeytanlar uğur mumcuya kadar git dön gerek yok ballıcaya kadar dediysede dinlemeyip uğur mumcuda başıbüyük rampalarında kaybettiğim suyu toparlamak için 5 dakika suyumu doldurup ordan aydosun ölüm rampalarını çıkıp sabiha gökçen istikametine doğru devam ettim, viaportu geçince bir rüzgar başladı ballıca dönüşüne girince sertleşti 20 ile bile giderken rüzgar vardı karşıdan,ve yol stabilizeydi yokuş aşşağı basmak bile yoruyor stabilizede basılmıyor,neyse öyle böyle ballıca rampalarınıda aldım ve ballıca tabelasına, verdiğim 5 dakika mola hariç 1 saat 50 dakikada vardım. Kahvede oturup çay,soda,muz,1 adet çikolata yiyip kahvedeki abilerle muhabbet derken yarım saat doldu çeşmeden suyumu doldurup dönüşe geçtim. Dönüşü okan üniversitesinin yanından çıkarak[ okan üniversitesine gidene kadar yolda bir grup köpek yaklaşık 10 tane etrafımı çevirdiler hepsi bir taraftan havlıyor, ayağımı yere vurup sesimi yükselttikçe uzaklaşıyorlar öyle öyle 4 tarafıma pür dikkat bakarak bi 2-3 dakika kaybettim köpeklerle, yol boyunca da 2 şerli 3 erli gruplar halinde köpekler vardı ]pendik tersane istikametinde gidip sahil yoluna bağlandım, sahil yolunda yine rüzgar karşıdan esmeye başladı, kartal da dursam mı durmasam mı derken dönüşü sahil yolundan yapıyoruz bari durmadan bitirelim diyip, bostancıya kadar hiç durmadan geldim ve bostancıda bitirdim. Dönüşte toplamda 1 saat 40 dakika sürdü.
Verileri eve dönüş yolunda bozulmasın diye bostancıda telefona kaydedip 5 dakika duraklamadan sonra eve dönüşe geçtim.
Veriler ;
Trip Distance : 82.24km [38.50gidiş ,43.74 dönüş,ev dönüşü 4,63 toplam 86.87km]
Average Cadance ; 82 rpm
Trip Time ; 3.30.52
Average Speed ; 22.96km
Max Speed ; 60.95km

Resimler ;
http://o1305.hizliresim.com/19/1/mnfzd.jpg

Bisiklet süper çıkmış valla

http://k1305.hizliresim.com/19/1/mng05.jpg

Veriler ;
Trip Distance : 82.24km [38.50gidiş ,43.74 dönüş,ev dönüşü 4,63 toplam 86.87km]
Average Cadance ; 82 rpm
Trip Time ; 3.30.52
Average Speed ; 22.96km
Max Speed ; 60.95km

82 km için iyi değerler....şimdi 130 km ye eşdeğer olan bıçkıderede değerlere bakarız bu pazar ozan..
dudullu çıkış saat 07.00 göçbeyliye kadar pedal...15 dakika mola ikinci etap aydos cafe son antreman orada bitecek yalnız ilk etap 60 km ye eşdeğer olmakta şile rampaları ve bıçkıdereden sonra gelen rampalar toplam dudullu- göçbeyli çıkışı 50 km ikinci etap 30 km ye eşdeğer olmakta aydos cafe son ...100 km toplam ama geldiğimiz yerlerin gidiş ve dönüşlerinide hesaba katarsak 100 + sı olmakta..

@Kudret Kurtcebe
Abi ben kendimi çok zorlamadım ona rağmen değerlerin böyle çıkmasına şaşırdım doğrusu işte aradaki bisiklet farkı, dağ bisikleti ile tüm gücümle pedallasam 2 saat 10 dakikada varıyorduk ballıcaya doğaçla şimdi iş değişti çünkü yokuş çıkarken belli bir hızın altında dönmüyor pedal dolayısıyla yokuşları dağ bisikletiyle çıktığım hızdan çok daha hızlı çıkmak zorunda kalıyorum, yokuş aşşağı yollarda daha çabuk hızlanıyor ve daha hızlı gidiyor düz yolda o yüzden 20-25 dakika fark attım dağ bisikletiyle gittiğim süreye.. Şimdi protein ağırlıklı beslenip 2 gün dinleneceğim cuma belki bi uğur mumcu yaparım yada rampa çalışırım sonra pazara kadar dinlenme, pazar günüde bıçkıderede antrenman...

tebrikler Ozan.. bu arada Doğaç bisikletini aldı..cuma günü eline geçecek..güzel antrenmanlar olacak demektir.. :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
@Barış Güney
aaa ciddi mi çok sevindim dur bi arayıp ayrıntılarını öğreneyim
Aradım focus mares 1.0 almış cuma geliyormuş hadi bakalım hayırlısı 1-2 haftaya gidona alışır sonra antrenmanlara başlarız beraber,kondisyonsuzum falan diyo da o en kötü haliyle bi ballıca yapar çok rahat diyorum ben başlarız direk antrenmanlara :D

Ortalamayı yanlış hesaplamışım 82.24 ü 3 saat 31 dakikaya bölünce 23,38 çıkıyormuş :p

ozan ,82 km diyelim..
3 saat 31 dakikada alınıyorsa..
3+31/60= 3+0.51=3.51
82/3.51= 23
evet doğru 23 ortalama....

Geri